Много стрнни са Арсенал. Играят приятен и непечеливш футбол... Това е от години, не е от вчера.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MCMXIII написа:Не в проценти, Жак. В промили се изчислява при тях![]()
Много стрнни са Арсенал. Играят приятен и непечеливш футбол... Това е от години, не е от вчера.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Pichichi написа:Серията от отпадания на Арсенал на 1/8 фина все някога ще свърши. Може да е още тази година имат прилични футболисти.
Примерно Алексис Санчес за мен е не по-слаб от Неймар който се фаворизира за залатната топка а Санчес дори взе Копа-та с Чили!
Реално той и Кл. Браво са в основата на успеха на отбора им.
boabbb написа:Pichichi написа:Серията от отпадания на Арсенал на 1/8 фина все някога ще свърши. Може да е още тази година имат прилични футболисти.
Примерно Алексис Санчес за мен е не по-слаб от Неймар който се фаворизира за залатната топка а Санчес дори взе Копа-та с Чили!
Реално той и Кл. Браво са в основата на успеха на отбора им.
Пуу, пепел ти на устата, как може да говориш за добри играчи и НИКЪДЕ да не споменеш Меси или Роналдо ( или да споменеш Гнома или Гримирания)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост