Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот siniq_fen » 30 юни 2013 21:09

zlobul написа:
siniq_fen написа:
zlobul написа:нищо не казвам , просто този отбор беше съсипван в течение на 3-4 години и едва ли някой е способен за един месец да заличи щетите оставени от го*ньо , тара , Илиан и т.н . Нали не мислиш , че за 3 седмици отборът ще се промени кой знае колко много ?

Не. Но това не променя факта, че такива ритачи трябва да бъдат преодоляни.

Абе те и Търнава и Сараево бяха ритачи , ама кво от това . Всички видяхме какво стана , затова с този отбор винаги трябва да си имаме "едно на ум" . Да , отборът на Топчо , Ричи , Барон и т.н. би отнесло с разлика и Търнава и Сараево , но сега имаме старокин , везалов и още куп недоразумения .

П.С. твърдя че Силва е класа над Генков . Последния ще ни скъса нервите .

Знам, че е така, но дори и с този отбор това са си резили от класа.

Дано бъркаш за Генков.. :(
Само Левски!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 юни 2013 21:13

zlobul написа:Ралке ,
преди време бях само аз "лудия" във форума . Радвам се че ставаме двама :)))

Аз никога не съм твърдяла, че Батков не продава мачове. Последните дербита дали не са продавани? Ясно ми е отдавна, че вече не се играят на терена :) Този отбор как се издържа? Не става само да си адвокат :) Има някой зад гърба си, въпроса е кой ;)

П.С. дразня се просто, защото 200 души критикуват, а така е най- лесно - отстрани. По 500 пъти се пише едно и също нещо във форума, все едно някой ще ги/ви чуе и види. Просто вече много хора пишат все по- рядко в подфорума заради тия неща.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 30 юни 2013 21:17

аз повече от теб искам да сбъркам с Генков , но този играч съм го наблюдавал и с локото и с динамо . Във Висла незнам какво е правил , но не ми вдъхва никакво доверие ... нещо като камбуров един вид .нека да ясно на всички , че в момента се задоволяваме с трансферите уредени от локомотивците :))) , всички ги знаете кои са .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 30 юни 2013 21:23

ralka_levskarka написа:
zlobul написа:Ралке ,
преди време бях само аз "лудия" във форума . Радвам се че ставаме двама :)))

Аз никога не съм твърдяла, че Батков не продава мачове. Последните дербита дали не са продавани? Ясно ми е отдавна, че вече не се играят на терена :) Този отбор как се издържа? Не става само да си адвокат :) Има някой зад гърба си, въпроса е кой ;)

П.С. дразня се просто, защото 200 души критикуват, а така е най- лесно - отстрани. По 500 пъти се пише едно и също нещо във форума, все едно някой ще ги/ви чуе и види. Просто вече много хора пишат все по- рядко в подфорума заради тия неща.

Виждаш ли ....и аз хиляда пъти обяснявах защо повтарям едно и също . Просто това е най-простия метод за манипулация (чиста психология ) . Друг е въпроса , че не се направи разлика от "плюене" и казване на нещата такива каквито са всъщност .Трябваше да има търнава , сараеви и славия за да се усетят повечето хора
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 юни 2013 21:27

Аз също не съм доволен от цялостното представяне на Генков вчера, но през второто полувреме изобщо не достигаха топки до него. За първи мач с отбора не можеше да очакваме много.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 30 юни 2013 21:35

W84me написа:Аз също не съм доволен от цялостното представяне на Генков вчера, но през второто полувреме изобщо не достигаха топки до него. За първи мач с отбора не можеше да очакваме много.

Кво да ти кажа ........ (дълго многоточие) . Не от всеки става централен нападател на Левски . След Гарата , ние (дето висим в сектора)сме единствения "жив" централен нападател .

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 30 юни 2013 21:39

zlobul написа:
W84me написа:Аз също не съм доволен от цялостното представяне на Генков вчера, но през второто полувреме изобщо не достигаха топки до него. За първи мач с отбора не можеше да очакваме много.

Кво да ти кажа ........ (дълго многоточие) . Не от всеки става централен нападател на Левски . След Гарата , ние (дето висим в сектора)сме единствения "жив" централен нападател .

За купата на УЕФА не знам ,но в смешната ни "А" група, Генков ще къса мрежите! :geek:

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 30 юни 2013 21:43

kireto2 написа:
zlobul написа:

За купата на УЕФА не знам ,но в смешната ни "А" група, Генков ще къса мрежите! :geek:

Бих се радвал , ако дадаъ шанс на Чаворски да ги къса .

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 30 юни 2013 21:46

zlobul написа:
kireto2 написа: За купата на УЕФА не знам ,но в смешната ни "А" група, Генков ще къса мрежите! :geek:

Това е най-добрия вариант, но едва ли ще стане този сезон! ;)

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 30 юни 2013 21:48

kireto2 написа:
zlobul написа:
kireto2 написа: За купата на УЕФА не знам ,но в смешната ни "А" група, Генков ще къса мрежите! :geek:

Това е най-добрия вариант, но едва ли ще стане този сезон! ;)

Пичове, моля ви - ако ще пускат Чаворски предлагам мен да ме вземат, за по 10 лева на мач ще ги правя криви за рисуване.
Само Левски!

Върни се в “Архив”