Вината на вратаря е равна на НУЛА. Дори абсолютно нищо да му няма може да откаже да продължи участие с лед тази идиотщина, а отбора да бъде съпричастен с него. Днес е бутилка, а утре може да е камък, защото идеално знаем, че по нашите стадиони и АК47 може да си внесеш.
:!: Чети патологията по-горе на лилавите венци. Значи удареният
ПО ГЛАВАТА /цяла България видя перфектно на телевизията, архи наглост е да изместваш удара "в рамото" , но и в рамото да е, дори по петата да е ударен... това не променя с нищо деянието/ е "симулация" ! Защото Наумов не е убит, дори не е изпаднал в безсъзнание ! Ако пък беше в безсъзнание, лилавите венци щяха да кажат ... " То пък една кома ! Прави се на заспал" и т.н. и т.н. Схващаш ли патологията на тиия същества ? ТЕ ВИНАГИ СА ПРАВИ ! Каквато и изродщина да направят, те са "прави" , защото е можело да бъде по-голяма изродщина ! Ударили по главата вратаря на гостите, но той останал жив, само зашеметен /комоциото не е тема да се разпростираме, но моля ! Ако искате - паднали сте си на мястото ;) /
Лекарите решават тежестта на травмата, не лилавите венци от Бесика, Джесика и проч. катуни. Ударът е ФАКТ. Факт са правилниците които разписват какви са последствията за виновния клуб при такъв инцидент. Чудо - Дисципът спази правилата ! /Аз лично подозирах че ще ги спазат, макар и с голямо неудоволствие за Ромзо, щото иначе видеото отиваше в Цюрих, и тогава ставаше дебела.../ Тая сган, която удари Наумов и прикрива хвърляча , нормално в маалата така правят, само МВР с палките и големите шамари едно време въдворяваше ред там, но днес таквиз работи няма... та това малцинство, вече мнозинство, признава само ПРАВА ! Те не признават задължения ! Съответно като извършат престъпление те не признават а те сочат с пръст - ТИ , ТИ СИ СИ ВИНОВЕН ! Стар мохабет от социалистическия съд, двамата братя ги съдят за изнасилване, единият вика "Аз не беше брат ми беше , ТОЙ ДЪРЖЕШЕ , аз е..еше" 8-) Наумов е виновен и точка ! Преигра ! Знаеше че ще прелети бутилка и нарочно си удари рамото в нея, за да симулира после ! Болни мозъци.