Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Re: Гонзо oтива в Барселона

Мнениеот Sword Coast Boys » 11 май 2009 19:09

Ето, че поредните лъжи лъснаха. Нямало да си прекратява кариерата. Хахаха! Тая маска по-добре да я смени с червен клоунски нос. Палячо! Голяма драма беше, голяма пушилка и накрая история с предизвестен край....за някой не за всички.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Екипи за сезон 2009/2010

Мнениеот Cesc Fabregas » 11 май 2009 19:10

emo написа:
Cesc Fabregas написа:А питали ли сте се защо имаме жълто и червено на ИСТИНСКАТА емблема?Или сте "лопатари"?

знаеме поради каква причина в емблемата ни има жъто и червено.но сега са други времена вече

и тва е верно,ама не ви ли писна всеки сезон едно и също?Големите отбори почти всяка година са с различни цветове,най-малкото за да се продават,а и за да се угоди на всички фенове,а за големите тимове това са приходи,приходи,приходи :!: :ugeek:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

blue_ power1
Контакти:

Re: ИГРАЧИТЕ НА НАСКО СИРАКОВ.

Мнениеот blue_ power1 » 11 май 2009 19:11

Ако Пирин са толкова добри,те сега трябваше да са в тройката,отстраниха и ЦСКА,тоя мач е много странен,не мача с Локото....

mile_bg7

Мнениеот mile_bg7 » 11 май 2009 19:12

Абе луд умора няма !

Потребителски аватар
emo

Мнениеот emo » 11 май 2009 19:14

Cesc Fabregas написа:
emo написа:
Cesc Fabregas написа:А питали ли сте се защо имаме жълто и червено на ИСТИНСКАТА емблема?Или сте "лопатари"?

знаеме поради каква причина в емблемата ни има жъто и червено.но сега са други времена вече

и тва е верно,ама не ви ли писна всеки сезон едно и също?Големите отбори почти всяка година са с различни цветове,най-малкото за да се продават,а и за да се угоди на всички фенове,а за големите тимове това са приходи,приходи,приходи :!: :ugeek:

като направят едни хубави и стилни екипи и нашите ще се продават.Сега Улшспорт не предлага готин вариант

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 11 май 2009 19:17

Съвсем съм съгласен за тва!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Мнениеот palante » 11 май 2009 19:25

знаеме поради каква причина в емблемата ни има жъто и червено.но сега са други времена вече[/quote]
и тва е верно,ама не ви ли писна всеки сезон едно и също?Големите отбори почти всяка година са с различни цветове,най-малкото за да се продават,а и за да се угоди на всички фенове,а за големите тимове това са приходи,приходи,приходи :!: :ugeek:[/quote]
като направят едни хубави и стилни екипи и нашите ще се продават.Сега Улшспорт не предлага готин вариант[/quote]
Защо сегашния вариант на екипа на мен много ми харесва имам 2ве тениски вкъщи такива много са готини.... Но най-добре ще е ако минат на Пума....
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 11 май 2009 19:32

Cesc Fabregas написа:
emo написа:

Ми това в България, никой него взима на сериозно! Не само големите отбори на Запад печелят от сувенири! Там са и сериозен приход от бюджетите, заедно с билетите! Тука може и да са на загуба! Повечето предпочитат да си ги купят от Илиенци, вместо да дадат 40-50 лв. за оригинал!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

mile_bg7

Мнениеот mile_bg7 » 11 май 2009 19:33

На Гонзо кокалите му тракат от старост ! Да отиде в заслужена почивка !

Потребителски аватар
LoLo
Контакти:

Мнениеот LoLo » 11 май 2009 19:33

И аз съм съгласен,че е крайно време да има някаква промяна всяка година едно и също :? Виж за червеното в екипа не съм сългасен , но примерно резервните може да са бели или примерно някакво райе ,абе просто да е различно !
Формата е временна , класата е вечна !!!

Върни се в “Архив”