Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Да си се прибират в СИ В група, че гледам там няма отбор от Разградски окръг. А там играят традиционни отбори за Северната Б група - Доростол, Шумен и две Светкавици.
Тоя кръг може да се окаже ключов. ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
realno написа:Тоя кръг може да се окаже ключов. ;)
Не е минал мачът във Враца.
realno написа:Да попитам припознавачите, кой желаете да стане шампион Числото или Левски ? :roll:
Да го пишат нулев сезона най-добре. Иначе Числото шампион ще e най-голямата гавра с трупа на българския футбол. Отбор без стадион, без публика, без история, без школа, отиващ на секундата в небитието, ако нещо се случи със собственика му.. Заслужаваме си го, честно :lol: :arrow:
Последна промяна от CSKA69 на 02 ное 2025 20:38, променено общо 1 път.

Цеката този сезон ще е шампион
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
NOMER14 написа:realno написа:Тоя кръг може да се окаже ключов. ;)
Имам предвид, че вероятно шампиона ще е нов.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
За нас реалната цел в момента е да трупаме точки в борбата за топ 4, което включва и следващия мач.
Всяка издънка на конкурентите ни е добре дошла а кой ще става шампион засега слабо ме вълнува. Втория полусезон ще си проличи кой каква подготовка е направил и кой за какво ще се бори.
С две думи: Говеда, идваме!
Всяка издънка на конкурентите ни е добре дошла а кой ще става шампион засега слабо ме вълнува. Втория полусезон ще си проличи кой каква подготовка е направил и кой за какво ще се бори.
С две думи: Говеда, идваме!
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
- MASTER_COOL
- Контакти:
realno написа:NOMER14 написа:realno написа:Тоя кръг може да се окаже ключов. ;)
И Ники Митов вярваше, че шампиона ще е нов. Дори каза - Сигурен съм.
Един съвет: докато не сготвите рибата в тигана и математически, не празнувайте.
Не отричам - засега сте заслужено на 1-то място.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Аз не виждам Левскар да се радва, че ще е шампион, всички сме реалисти.
Докато отсреща пак обичайното, идване, гответе се, ще това, ще онова.
На щикъ, партизани
Докато отсреща пак обичайното, идване, гответе се, ще това, ще онова.
На щикъ, партизани
САМО ЛЕВСКИ!
MASTER_COOL написа:realno написа:NOMER14 написа:realno написа:Тоя кръг може да се окаже ключов. ;)
И Ники Митов вярваше, че шампиона ще е нов. Дори каза - Сигурен съм.
Един съвет: докато не сготвите рибата в тигана и математически, не празнувайте.
Не отричам - засега сте заслужено на 1-то място.
Браво за мнението. Както винаги си обективен.