Kotooshu написа:LoveAndPeace написа:Kotooshu написа:По скоро темата за мен е, спуснатите герберски боклуци!
Забравям, че ни караха от сутрин до вечер да им благодарим..."Избягах заради скрити управляващи и изпуснати управленци. Така бягах 13 години от спуснати бащици. За периода, в който бях в Левски, игрово изравнихме Лудогорец и надминахме ЦСКА, които 4-5 мача нямаха голово положение срещу нас", каза още наставникът.
Това е малко преди да се върне Мъри!
Ето какво написа Васил Колев във Фейсбук:
Вторият важен момент е, че на практика „Палмсбет“ ще командва парада в извън спортната част. Като собственик в сянка. Естествено, че акциите няма да иска да вземе, защото това е отговорност, има и дългове и едва ли им е готино да им натресат всички простотии от последните години. Хубави са намеренията на „Палмсбет“, дано се получат. Звучат като всичко, за което сме се борили години наред. Сигналната лампичка е, че при Божков имаше много пари, ама нищо не се случи. И тук може хората да включат причината – Божков имаше хора, които или нямаха желание, или нямаха възможности да направят нещо сериозно с парите, които изля в Левски. Сега ще е по-стегнато, усещането ми е, че ще има повече желание, а и възможности за сериозна работа. Но е само усещане.
Чудя се :? Мъри ли е най-големия глупак или нас ни правят отново на глупаци :?
Двата цитата всъщност казват едно и също.
Има собственик в сянка , който си следва неговия интерес , който не винагина съвпада с този на Левски.
Така го тълкуваш , ти , за мен е , ок!
Цитата на бибоко го повтарям нарочно!
Онези знаят, че има нови парашутисти и се кефят, че те ще са скритите собственици и за това са се борили :o
А Мъри, дали е знаел , че тези са парашутисти ? или ни направиха един отвратителен цирк за пустата му власт?
*Единия сиктирдосва, онези призовават да се гръмнат хората несъгласни с тях!
ДГД всичките боклуци!!!
Има причина Очето да е една идея по-диалогичиен към онзи момент с Палмичките ......все пак са му нещо като работодател. Нещо което си е признал.
Колкото до Стоилов. Едно е да знаеш , че някой ще има влияние , и то не слабо. Съвсем друго е да го видиш и усетиш на твой гръб как ще се използва това влияние.
От дистанция на времето е много по-лесно да се съдят думи и действия от миналото.