ogrizko написа:Много правилно беше прекратен мача! Съжалявам ама да са мислили като са мятали бутилката, че може и да го оцелят. Това дали е симулирал или не - няма никакво значение! После реакциите на вратаря няма да са същите, самочувствието му на вратата няма да е същото, ще очаква постоянно че може още някой лумпен да метне нещо.
Изобщо не ме вълнува за кой отбор става въпрос - пострада ли играч заради публиката на другия отбор - прекратяване на мача и толкоз. На мен пък ми писна от всякакви лумпени наоколо дето отиват на война - да се бият, да мятат, да псуват и да се правят на мъже каквито очевидно НЕ са! 3+ мача без публика и доживотна забрана за който е метнал бутилката да посещава всякакъв спорт!
Или се научете да бъдете нормални хора или много ви здраве! Че и редят по Наумов след мача вместо да се засрамят и да се извинят от името на лумпенизираната част от публиката си.... Мен лично ще ме е срам ако същото стане от страна на феновете на Черно море - изобщо няма да ги оправдавам! Разбирам да псуват ама да се мята вече е прекалено! Много сурови мерки трябва да се вземат за тия провинения! HD камери да снимат цялата публика и доживотни забрани за лумпените. Сори ама отивайте в боксовите зали или някъде другаде да си хабите енергията или каквото е там!
А относно мача - да се доиграе без публика.
Никой не оправдава деянието. Който е хвърлил шишето, трябва да си понесе последствията.
Това е мнението на феновете на Локомотив.
Въпроса е, че Наумов симулира за да прекратят мача.
Като фен на Величие, такива ли трябва да бъдят техните кадри. Симуланти и актьори пред хората?