Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 15 фев 2024 21:57

rhaegar написа:[

metodito написа:Лудогорец са си Лудогорец. "Левски" си е "Левски". "Бизнес"? Извинявай, но когато имаш корупционни връзки с властта, т.нар. ти бизнес е заграбено имущество, а не създадено от нулата и ти си използвал червени пари, за да направиш това, наричаш "бизнес" . Имаш погрешни представи за това какво е бизнес. Всичко, произлизащо от твоя "бизнес" е лъжа. Ма те и ало-ало сигурно според теб са бизнесмени. Лудогорец въобще не трябва да съществува.
Ти би ли склонил на успешен "Левски" с кървави пари? Защото на Луноходец са такива.

Парите издържащи Левски в последните 15 години не са по-различни, изключая фенските дарения. Божков ли, Спас ли, Тототонев ли, кой ти се вижда особено чист от тия? Ама ние не намерихме един Игор Тиаго, когото да превърнем от 1 милион в 11 милиона, а Луноходец намери.

Иначе съм съгласен с Тристан и неговото мнение, пропорционално трансферите ни не са ужасни напоследък, обръщането на Уелтън от нищо в 2-3м не е никак лошо.

Абе, оня има кръв по ръцете си. Ние сме нямали такъв собственик. Мафиоти - да.
Чери убиваше хора, но не буквално. С картончетата.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 фев 2024 23:12

metodito написа:Абе, оня има кръв по ръцете си. Ние сме нямали такъв собственик. Мафиоти - да.
Чери убиваше хора, но не буквално. С картончетата.

Абе аз никак не съм сигурен, че Божков не е убивал лично.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 фев 2024 19:56

Oт клуба ще трябва да сменят снимката на официалната страница във ФБ (ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI) - има цели трима за чегъртане.
Моля, дежурните тролове да докладват на Господарката.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 фев 2024 23:37

Kaто стана дума за плакати и транспаранти, много любопитен за мен беше този против букмейкърите. Не казвам, че не е на място в родната ни мутро-олигархична футболна действителност, даже напротив. Обаче вече няколко часа в главата ми бушуват странни мисли и ще се радвам да подискутираме малко.
След като родните букмейкъри, конкретно по-яките такива (Уинбет, Палмбет и Ефбет) очевидно няколко години поред благоденстваха под бащинското Бойково рамо, а според някои колеги СекБтор е на Бойковата каишка, то защо му е на Капо ди тути тирета да се обръща срещу тях? Нали никой не мисли, че Папазовци, Миловци и Цеки не черпят подобаващо, когато и където трябва, даже и под формата на спонсорство на ...кажи-речи всички ПФК-та у нас? Следвайки горната логика, защо му е на Тиквун (респективно дебел Пеев) да ритат тази сладка ниша? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 фев 2024 00:09

Момчета, ония припсове са си издигнали в култ и емблема кървавата червена петолъчка, която във всички страни, в която е била на власт, значи едно - убийства.
А, вие за един плакат сте се хванали.
Все пак - Левски значи Свобода. Не сме красно-коричневи.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 18 фев 2024 08:54

След транспаранта против букитата на мача с Пирин, очаквам на следващият мач НКП-СЗ да опънат транспарант в подкрепа на наркокомуните и да създадат сдружение в подкрепа на зависимите!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 18 фев 2024 09:11

Браво на момчетата за вчерашния мач в Благоевград! Истината е, че главоболията в мача ни дойдоха от наши "юношки". Но ако приемем, че тези грешки са част от израстването, ще ги търпим - няма как.... Единственото, което притеснява е вратарския пост - там като че ли няма светлинка в тунела...... Много прилично представяне от страна на Лима, а честно казано изобщо не съм изненадан от много доброто включване от страна на Охене - почти нямаше грешно отиграване и се пребори за няколко спорни топки. Стефанов също се включи на добро ниво.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 18 фев 2024 11:10

На днешна дата е починал и Павел Панов.
Да почива в мир.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 18 фев 2024 12:30

vlong написа:На днешна дата е починал и Павел Панов.
Да почива в мир.

Изображение
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 фев 2024 20:51

Дали ще има ново гладно бразилче другата седмица?
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”