Шампионска лига (сезон 2024/2025)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (сезон 2024/2025)
Като фен на английският КЛУБЕН футбол съм твърдо за Арсенал,Вила не могат да обърнат ПСЖ.И дано продължат до финала,че като че са в криза англ. клубове.Ако продължат с Барса ли ще играят или жребий?
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?
Потоците са ясни от февруари:
1.Барса/Дортмунд - Байерн/Интер 2.Арсенал/Реал - ПСЖ/Астън Вила.
Аз пък искам повторение на финала от 2006г. Барса - Арсенал. :mrgreen:
1.Барса/Дортмунд - Байерн/Интер 2.Арсенал/Реал - ПСЖ/Астън Вила.
Аз пък искам повторение на финала от 2006г. Барса - Арсенал. :mrgreen:
Рашка капут, Буданов салют ! 

Като гледаме играта,най-добре като зрелище ще е Барса-Псж,но на финала няма да играят така освободено
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?
rhaegar написа:
Бая са палави, особено в защита. Въпреки че аз очаквах Дайър да е по-големият проблем, а то е корейчето.
Дейба, аз го нахулих, те го съсипали направо

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- insaneboy1
- Контакти:
Официално: УЕФА назначи унгарския новобранец Флоренц Переш за ВАР съдия на утрешния реванш между Реал Мадрид и Арсенал в Шампионска лига. Переш никога не е бил рефер на двубой от такова ниво, но от УЕФА вярват, че той ще се справи със задачата.

[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
insaneboy1 написа:Официално: УЕФА назначи унгарския новобранец Флоренц Переш за ВАР съдия на утрешния реванш между Реал Мадрид и Арсенал в Шампионска лига. Переш никога не е бил рефер на двубой от такова ниво, но от УЕФА вярват, че той ще се справи със задачата.
Знам, че мисленето не е от силните ти страни, ама нали сещаш, че ВАР съдията нищо не решава? И точно УЕФА да ни помага, при положение че Перез иска да закрие турнирите ѝ...
Комплексираните привърженици на Барсата, ще кажат ли кой трябва да е на вар, че да са доволни? Когото и да сложат, ще намерят из архивите, че някога си вараджията не е отсъдил тъч за съперника на Реал.
Май ще бъде много лошо за Реал, ако Перес е на ВАР, след като гледам как търпи да ставаме за посмешище на футболното игрище в почти всеки мач през този сезон и да не взима нито едно решение, с което да опита да промени събитията!
- rebelheartous
- Контакти:
Леко ми е притеснително, че в Дортмунд ударите са 10:0 за BVB. Чак пък толкова да си отписал реванша.
Дортмунд са 10-ти в немското, нямат класата на Рома и Ливърпул споко. :lol: :lol: