miro_rz написа:Джими превъртя играта. Много хубав и здрав мач се получи!
Добре че Маями го драфтнаха, на втори финал ще ги заведе. :D
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
miro_rz написа:Джими превъртя играта. Много хубав и здрав мач се получи!
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:miro_rz написа:Джими превъртя играта. Много хубав и здрав мач се получи!
Добре че Маями го драфтнаха, на втори финал ще ги заведе. :D
drvasko98 написа:Ама като коментираш Уориърс постоянно подчертаваш как взели Дюрант. А истината е, че той отиде там да вземе пръстени, с те ги бяха взели и без него, ей го и този сезон са на финал. И нищо чудно ако бяха здрави да имаха 8 поредни финала...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Василчо, Дюрант отиде в Уориърс, понеже ЛеБрон с Кавс ги обърна и Магарето от яд, тръгнал да му звъни от паркинга на Оръкъл Арина, веднага след загубата.
Buck32 написа:Мисля, че не си прав - Дюрант отиде в Уориърс защото не можеше да стане шампион. Ти описваш защо те са го потърсили, което е различно.
Buck32 написа:Какво щеше да стане 2015, ако бяха здрави Кайри и Кевин - божа работа, нали ти си против "ако"тата.
Buck32 написа:Някой фен на Маями може да ти каже, че 2020 във финала Драгич беше контузен.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
muhaha написа:Сектанта пак окъкал темата за любимата си, която била онождана нечестно под път и над път.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта