Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Мнениеот terata » 30 яну 2019 10:45

Инак мъжката секретарка на перукан, която всички възхваляват добре започва - две седмици в клуба и вече излъга два пъти. Нищо, най-големите врагове на Левски вече ги няма - Роси, Гомес и сега Обертан. Така българските звезди начело с капитанчето Горанов, което много обича да гледа в чуждата паница и кой колко пари взима, вече ще си отдъхнат. Понеже с Обертан до ся отпаднахме от втородивизионния Вадуц, предполагам тая година кат отпаднем от първодивизионен малтийски или гибралтарски отбор ама с "пили левскарско мляко" играчи тип Боби Цонев и т.н. ще сте щастливи. Оня усмихнатия Красимир Иванов кат лъжеше беше хулен, ма ся нали на повечето им отърва разкарването на Обертан и си трайкат по адрес на перуканската секретарка. Лицемерие ли що ли.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 яну 2019 10:51

ЕМИЛ написа:
TristaNNN написа:
ЕМИЛ написа:Доволен съм ,че разкарахме Обертанов . Сега ако шитнеме и Кабралов още по добре .

Да. Пък кой ще рита по крилата не е важно.

Аз и ти ще ритаме .Кабрал ако не си я нагласи на левачката неможе да я ритне .Десния му крак е за подпиране

Попитах те съвсем сериозно кой ще играе по крилата. Аз и ти не сме вариант, особено аз, защото играя като централен защитник.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 30 яну 2019 11:07

terata написа:Инак мъжката секретарка на перукан, която всички възхваляват добре започва - две седмици в клуба и вече излъга два пъти.

Не всички я възхваляват 8-) А колко ли пъти е излъгал Чичо Гошо за две седмици :?
Може да ни е излъгал и за БГ-та , знае ли човек .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 30 яну 2019 11:21

Кабралата го няма в състава за контролата срещу Висла Плоцк . :?

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 30 яну 2019 11:24

TristaNNN написа:Попитах те съвсем сериозно кой ще играе по крилата. Аз и ти не сме вариант, особено аз, защото играя като централен защитник.

Какви са ти финансовите изниквания ;)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 30 яну 2019 11:28

1914.1902 написа:Кабралата го няма в състава за контролата срещу Висла Плоцк . :?

Пусни състава да го видим.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 30 яну 2019 11:32

cskarcheto92 написа:Един от най-класните чужденци, които са играли в България. Събираше по няколко човека на гърба си и подаваше добре топката. Определено ще ви липсва и ми е чудно положителното настроение след трансфера.

trokadero_ написа:Обертан ви беше единственият качествен играч ... голям грешка.
От Юнайтед до Анадола :arrow:

шивача написа:Обертан ще ви липсва доста, колкото и да го хейтите. Може да не си дава зор, но повече от 50% от смислените ви атаки се дължат на него. А и се виждаше, че футболистите постоянно го търсят с топката. Но от друга страна ще му вземете не лоша сума, стига да отиде в клубът!?

Доста е странно, когато фенове на Левски не осъзнават каква голяма загуба ще бъде липсата на Обертан на терена, а феновете на другия отбор го осъзнават. :? Минало вече, надявам се поне да му вземем добри пари, които реално да отидат за погасяване на дългове и глоби, а не за джЕба на Спас на изпроводяк.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 30 яну 2019 11:34

Само като видя футболист започващ с буквата Б и ми става лошо,тоя Belmonte няма ли да го разкарат вече или и чичо Гошо ще го мъчи. :) :) :)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 яну 2019 11:36

Aре стига вече с тия евтини интрижки! Оня ден и Костов го нямаше в стартовия състав и веднага - продаден бил, щото преди това разни драскачи, барабар с техните проповедници във форума, така са решили. Кабрал може да е резерва, може да има някакво леко неразположение, може да се е контузил, може да е претоварен, всичко може. Не е задължително да лети за някъде си, където да договори "формалностите по договора си с нов отбор". :evil:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”