NBA 2018-2019

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: NBA 2018-2019

Мнениеот obi4am_pirin » 03 мар 2019 06:49

Мъка... Финикс... :shock:
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Vladislav Tonev
Контакти:

Мнениеот Vladislav Tonev » 03 мар 2019 08:03

rmfan5 написа:Реалността е че добавянето на ЛеБрон ги прави топ отбор,и имат доста добро ядро от млади играчи.

rmfan5 написа: Пич ти си супер неадекватен,очевидно въобще не четеш какво съм написал,правиш се на разбирач с аргументи като "ти си лаик,аз гледам НБА от много време".

Към момента Лейкърс са 30-33 и тази нощ загубиха от Финикс, които са с най-слабия рекорд в НБА. В момента са 10-ти на запад и са на 4,5 GB от плейофите. Още ли мислиш, че Лейкърс са топ отбор, rmfan5?

Още на 3-ти октомври съм ти го написал на 27-ма страница:

"Личи си, че изобщо не знаеш за какво става дума в НБА. Следя лигата доста детайлно от около 15 години и смея да твърдя, че имам повече информация за това кой има защита и кой не. Според статистиката от миналата година Лейкърс са допускали по 109,6 точки средно на мач, което им отрежда 25 място в лигата от 30 отбора. Според теб това какво ще рече? Че имат защита ли? Ако си мислиш, че Леброн ще промени нещо в това отношение се лъжеш. Справка Кавс миналата година бяха с допуснати 109,9 точки средно на мач. Едиствения класен защитник в Лейкърс е Кентавиъс Колдуел Поуп и това е. Тези 35 победи миналата година не са никакъв атестат за система. Люк Уолтън правеше експерименти цял сезон и накрая се оказа, че Кайл Кузма и Джулиъс Рандъл им бяха най-добрите и постоянни играчи през сезона (и с най-голяма заслуга за тези 35 победи), а не Инграм и Бол, които се промотират за бъдещето им. Не успях и да разбера защо изпуснаха отличен играч, като Рандъл, но това си е техен проблем. Ако си мислиш, че само Уориърс и Рокетс ги превъзхождат на хартия значи явно не знаеш ростърите на Оклахома Сити Тъндър, Юта Джаз, Ню Орлийнс Пеликанс и на Сан Антонио Спърс. Ти може и да си мислиш, че са топ 5 на запад, но аз пък съм убеден, че няма да са в топ 5. Но като почне сезона ще разбереш каква е реалността".

rmfan5, ако имаш поне малко достойнство и възпитание можеш едно извинявай да кажеш. Аз съм бил неадекватен... :) :) :) :) :)
[rimg]http://images.ibox.bg/2006/10/02/lev/220x219.jpg[/rimg] [rimg]http://fussballbilder.net/data/thumbnails/79/valencia_cf_3d_logo.jpg[/rimg][rimg]http://files.coveroo.com/variant/large/coveroo-iphone-5-guardian/black/toronto_raptors2_color_3.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 03 мар 2019 08:23

Странен сезон за Лос Анжелис Лейкърс...Добро начало за тях, младоците свикнаха около ЛеБрон Джеймс, започнаха дори да играят що годе добър баскетбол, макар че проблемите в защита си оставаха неоправени от Люк Уолтън. Дойде краят на 2018-та, когато Кралят се контузи в слабините, което сложи прът в колелото на машината на езерняците и за осемнадесет мача без Брон се сринаха от трета позиция до осма позиция като младоците претърпяха загуби от Никс и Кавалиърс, които бяха на последните две места на Източната конференция. Дойде времето за трейдове и Меджик Джонсън реши, че ще се разделя с 80% от състава си за да накара Пеликанс да пуснат Антъни Дейвис в Лейкърс. Дали ЛеБрон Джеймс е пожелал подобен трейд, никой не може да каже със сигурност, но най-голямата глупост на бившият легендарен пойнт-гард на златисто-виолетовите бе да даде изключително перспективният Ивица Зубац плюс играч от пейката за трейд тип "кон за кокошка", поради проблемите на Люк Уолтън с играчите... Между другото проблемите на Лейкърс в защита, невъзможността да "затварят" мачове, допускане на нелепи обрати в последната четвърт и т.н. са все още нерешени. Останалото е ясно за всеки ! Лейкърс няма да играят плейофите този сезон...за моя жалост, защото исках да гледам през пролетта играта на любимият ми играч.

П.С.
Честит празник, българи !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 03 мар 2019 09:03

Супер плейофи тая година. Без сълзи и извинения. Велик сезон!

[offtopic][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zYsCvyVunLM[/youtube][/offtopic]
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 03 мар 2019 09:43

Vladislav Tonev написа:
rmfan5 написа:Реалността е че добавянето на ЛеБрон ги прави топ отбор,и имат доста добро ядро от млади играчи.

rmfan5 написа: Пич ти си супер неадекватен,очевидно въобще не четеш какво съм написал,правиш се на разбирач с аргументи като "ти си лаик,аз гледам НБА от много време".

Към момента Лейкърс са 30-33 и тази нощ загубиха от Финикс, които са с най-слабия рекорд в НБА. В момента са 10-ти на запад и са на 4,5 GB от плейофите. Още ли мислиш, че Лейкърс са топ отбор, rmfan5?

Още на 3-ти октомври съм ти го написал на 27-ма страница:

"Личи си, че изобщо не знаеш за какво става дума в НБА. Следя лигата доста детайлно от около 15 години и смея да твърдя, че имам повече информация за това кой има защита и кой не. Според статистиката от миналата година Лейкърс са допускали по 109,6 точки средно на мач, което им отрежда 25 място в лигата от 30 отбора. Според теб това какво ще рече? Че имат защита ли? Ако си мислиш, че Леброн ще промени нещо в това отношение се лъжеш. Справка Кавс миналата година бяха с допуснати 109,9 точки средно на мач. Едиствения класен защитник в Лейкърс е Кентавиъс Колдуел Поуп и това е. Тези 35 победи миналата година не са никакъв атестат за система. Люк Уолтън правеше експерименти цял сезон и накрая се оказа, че Кайл Кузма и Джулиъс Рандъл им бяха най-добрите и постоянни играчи през сезона (и с най-голяма заслуга за тези 35 победи), а не Инграм и Бол, които се промотират за бъдещето им. Не успях и да разбера защо изпуснаха отличен играч, като Рандъл, но това си е техен проблем. Ако си мислиш, че само Уориърс и Рокетс ги превъзхождат на хартия значи явно не знаеш ростърите на Оклахома Сити Тъндър, Юта Джаз, Ню Орлийнс Пеликанс и на Сан Антонио Спърс. Ти може и да си мислиш, че са топ 5 на запад, но аз пък съм убеден, че няма да са в топ 5. Но като почне сезона ще разбереш каква е реалността".

rmfan5, ако имаш поне малко достойнство и възпитание можеш едно извинявай да кажеш. Аз съм бил неадекватен... :) :) :) :) :)

Абе шматка,много интересно като бяха 4-ти никакъв те нямаше сега църкаш.Ако ЛеБрон не беше пропуснал 18 мача,най-вероятно щеше да е друго.Друг е въпроса че от фронт офиса на Лейкърс правят страшни глупости,абсолютно тъп трейд на Ивица,който им помогна да спечелят доста мачове.
Радвай се,вярвай си че си голям НБА гуру.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 03 мар 2019 09:45

Какъв goat :lol: е Леброн като неможе да завлачи Лакерс на плейофи :) :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 мар 2019 09:49

Контузен и уморен. Ако не бяха травмите, може би щеше да са с 6-7 победи повече в момента и да са в играта. Сега вече могат да доиграват сезона без напрежение.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 03 мар 2019 10:19

Контузен и уморен :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Къде е контузен? В ташаците ли? След като не игра един месец, защо е уморен? Аз съм чувал, че като зобиш и колкото повече маса качваш, се изморяваш по-бързо, но при неговия случай през години е показвал, че не е така.

Загуби от Хоукс, Пеликанс, Гризлис и Сънс, които бяха задължителни победи с негово величество в игра, но се насра, както винаги. Така е на запад.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 03 мар 2019 10:30

Честит празник!
Леброн след време ще си купи едно отборче и ще си гледа милиардерските старини :lol: :lol: Неговата ясна и лесна :lol: Не спряхте да го мислите тука :lol:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 03 мар 2019 10:34

Larsenn написа:Честит празник!
Леброн след време ще си купи едно отборче и ще си гледа милиардерските старини :lol: :lol: Неговата ясна и лесна :lol: Не спряхте да го мислите тука :lol:

Аз съм по - богат от ЛеБрон...по - душа !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Върни се в “Архив”