Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 20 окт 2025 09:29

honda написа:Това с томахавките беше много сериозен гаф на украинците и на ЕС.
Има 5 версии на "томахавките" - първите две са от началото на 80-те години на миналия век и са предназначени да пренасят ядрени бойни глави(би трябвало ) да са унищожени . Третата версия от началото на 90-те години на миналия век , оказват се не особено ефективни свалени са от въоръжение. Четвъртата и петата версия са от новия век и особено петата версия е доста нова и много адванс , но са със сателитно насочване и са ракети ,които се изстрелват от кораби и подводници . Украйна няма такива на които могат да се инсталират . Съвсем отскоро има и наземни установки от които могат да се изстрелват ,но няма сведения да са влезли в експлоатация. Украйна няма собствени сателити и няма как да да бъдат използвани американските сателитни системи за управление. Използването им значи съвсем открит военен удар на САЩ срещу Русия и евентуален ответен удар от страна на Русия . Русия няма никакъв шанс да спечели една такава война , но вманиачения Путин и обкръжението му може да решат да унищожат целия свят заедно със себе си.
Томаквките са много точни ракети ,но използването им без сателитно управление няма много смисъл . Все пак са дозвукови ракети ,които си променят траекторията ,когато са прихванати и са много скъпи - от порядъка на 10 млн долара за ракета и за да имат шанс да пробият руската ПВО трябва да се пускат в доста голяма група или предварително руското ПВО да бъде неутрализирано ( не е невъзможно) но много трудно извън зоната на действие на дронове.

Баче Хонда, ми те амриканците и сега си признават, че целеуказват и водят със сателитите си всички удари на Украйна в Русия - като почнеш от "руский карабль иди на хой", та стигнеш по последната рафинерия - то реално не остана червена линия, дето да не е пресечена. И кво има като отговор - ми нищо. Та и томахавки да им дадат, пак няма да има отговор от самая магучая. Не че това ще промени войната де -там финалът е ясен, но както само от едната страна слушаме прсене "дайте, дайте, дайте, че ние ви пазим от орките", така от другата страна слушаме "ма вие ще видите, само посмейте, за последно ви предупреждаваме". А войната си върви в стил ПСВ с дронове
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 20 окт 2025 09:30

MASTER_COOL написа:Много подбираш ми се струва :mrgreen: :lol:
Нали знаеш какво следва :twisted:

па моята женица е с по-хубави задни части и по-дълъг крак :mrgreen: Ако ще я сменям, трябв да е за по-добро, нали :geek:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 20 окт 2025 09:36

tmanolov написа:Баче Хонда, ми те амриканците и сега си признават, че целеуказват и водят със сателитите си всички удари на Украйна в Русия - като почнеш от "руский карабль иди на хой", та стигнеш по последната рафинерия - то реално не остана червена линия, дето да не е пресечена. И кво има като отговор - ми нищо. Та и томахавки да им дадат, пак няма да има отговор от самая магучая. Не че това ще промени войната де -там финалът е ясен, но както само от едната страна слушаме прсене "дайте, дайте, дайте, че ние ви пазим от орките", така от другата страна слушаме "ма вие ще видите, само посмейте, за последно ви предупреждаваме". А войната си върви в стил ПСВ с дронове
Има само една пресечена червена линия и тя е от орките. Но, както е казал Димитър Талев - последният комунист ще умре в България.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 20 окт 2025 11:49

Ми що не си я качил тука бе ;) Ако само ти я качваш, не ще е чак толкова хубава ;) При мене баджанаци бол, ама преди брака :) После - тайна, майна :)

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 20 окт 2025 12:02

Dust написа:
MASTER_COOL написа:Сините сигурно ще са шампиони (до този момент напълно заслужено) , но без победа във вечното дерби. Ако искат ;)

Има още 24 мача до края на сезона, много е рано да се каже кой ще е шампион. Защо да не са 1948?

Подуенци няма как да са шампиони. Рано или късно ще се прояви лузърският им евроидиотски манталитет. Ако ще 9 точки да водят три кръга преди края, ще паднат и трите мача с автогол след 7-мата минута на продължението, но пак няма да са шампиони Изображение Изображение Изображение.
По-скоро и аз това си мисля, ако не е Лудогорец, ще стане някой от Локото или 48, което ще е голяма ебавка с Подуене Изображение.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 20 окт 2025 12:10

bubka написа:
Подуенци няма как да са шампиони. Рано или късно ще се прояви лузърският им евроидиотски манталитет. Ако ще 9 точки да водят три кръга преди края, ще паднат и трите мача с автогол след 7-мата минута на продължението, но пак няма да са шампиони Изображение Изображение Изображение.
По-скоро и аз това си мисля, ако не е Лудогорец, ще стане някой от Локото или 48, което ще е голяма ебавка с Подуене Изображение.

Може и дузпа да изпуснем. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 20 окт 2025 12:11

Странджата написа:Ми що не си я качил тука бе ;) Ако само ти я качваш, не ще е чак толкова хубава ;) При мене баджанаци бол, ама преди брака :) После - тайна, майна :)

Моето си е мое, чуждото пак е мое :mrgreen:
Непринуден написа:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 окт 2025 12:28

realno написа:
bubka написа:

Може и дузпа да изпуснем. :)))

...нарочно на 1 метър встрани от вратата.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 окт 2025 12:30

tmanolov написа:
MASTER_COOL написа:Много подбираш ми се струва :mrgreen: :lol:
Нали знаеш какво следва :twisted:

па моята женица е с по-хубави задни части и по-дълъг крак :mrgreen: Ако ще я сменям, трябв да е за по-добро, нали :geek:

Винаги съм се чудил с твоята неанонимност за всички дали тя чете к'ви ги дращиш тук.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 20 окт 2025 12:34

NOMER14 написа:...нарочно на 1 метър встрани от вратата.

При вас няма да е нарочно, там е проблемът Изображение.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Левски”