Трансферни спекулации - Лято 2025

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Трансферни спекулации - Лято 2017

Мнениеот tevez » 25 май 2017 19:18

Рууни: В Англия ще играя само за Юнайтед и Евертън, имам оферти

По всичко изглежда, че топреализаторът в цялата история на Манчестър Юнайтед си тръгва от "Олд Трафорд", като най-големите очаквания са да се завърне в Евертън, за да се пребори за място в състава на Англия за Мондиал 2018 в Русия. След това в края на кариерата си може да отиде в САЩ или Китай.

Аз бих заложил, че ще се върне в Евертън, само трампата за Лукаку не съм сигурен, че ще стане, защото Моу може да има друг нападател предвид за заместник на Ибрата.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 25 май 2017 20:32

tevez написа:
Рууни: В Англия ще играя само за Юнайтед и Евертън, имам оферти

По всичко изглежда, че топреализаторът в цялата история на Манчестър Юнайтед си тръгва от "Олд Трафорд", като най-големите очаквания са да се завърне в Евертън, за да се пребори за място в състава на Англия за Мондиал 2018 в Русия. След това в края на кариерата си може да отиде в САЩ или Китай.

Аз бих заложил, че ще се върне в Евертън, само трампата за Лукаку не съм сигурен, че ще стане, защото Моу може да има друг нападател предвид за заместник на Ибрата.

Аз не искам типична деветка.Първия полусезон имахме Ибрата и се видя, че е добър реализатор, но и в определени отношения атаките ни стават предвидими.Високи топки, липса на скорост, един реализатор и т.н.Лукаку ще е същият-португалецът сто на сто ще се изкуши за високите топки.Предпочитам напред да имаме по-подвижни опции-Рашфорд, Мики, Марсиал, Гризман , даже и Лингард е такъв.Повече движение, повече шанс за изненади.Вече, ако има възможност, може и да докараме някой дългуч за скамейката да влиза като противникът застане в глуха защита, да има към кой да я мятаме топката.Играч като Слимани, Бентеке и т.н.Но не трябва Лукаку да ни е приоритет.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 май 2017 20:58

Ставаха предвидими понеже не пробивахте изобщо по фланга. Тарана ти е безполезен ако му изпращаш балони или го караш да играе с топка извън наказателното. Някой трябва да пробие по тъча и да центрира напречно и остро за да има файда.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 май 2017 14:49

Ключовите въпроси относно изходящите трансфери/бъдещето са свързани със следните играчи:
Де Хеа, Рууни, Ибрахимович, Карик

Аз лично(и не само) се питам и за бъдещето на Джоунс, Шоу, Дармиан?
Бейли, Рохо, Валенсия, Смолинг, Фосу-Менса и Туанзебе - няма къде да мърдат, те са фундамент/приемственост.

Имам сериозни въпросителни и за бъдещето на Мата, Йънг и Марсиал?
Ромеро, Ерера, Фелайни, Погба, Мики, Лингард, Блинд, Рашфорд - 6/7 със сигурност остават, единствено имам една лека питанка за Блинд, но по-скоро ще остане в клуба и за 2017-2018.
Но като цяло Моуриньо демонстрира през сезона, че държи на тях и като титуляри, и като ротационни играчи.
От Академията се "излюпиха" - Харъп, МакТомини, Мичъл, Гомес

Маркираните в черно са общо 10 футболисти.
За всеки един от тях аз имам мнение, но разбира се, Моуриньо ще има тежката дума за бъдещето им.
Така или иначе, за мен лично поне 5-ма от тях трябва да напуснат Манчестър Юнайтед лятото.
Хем да се успокоят събитията около тях, хем и да "отстъпят" място за новата доза трансфери.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 26 май 2017 18:27

Manchester United have made contact with Paris Saint Germain over the possible signing of Lucas Moura.

Manchester City et Manchester United se livrent une petite bataille sur le dossier Benjamin Mendy. Les deux clubs prêts à offrir 45M€ !

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 26 май 2017 18:40

Менди ще е страшно полезен в атака, само да спазва малко тактическа дисциплина в защита. Иначе ми се струва, че Коща би бил по ползен от Моура за Англия. Малко по директен е и залага на острите удари/центрирания, а Моура е по плавен играч.

--
smoothc: Защо Смолинг и Рохо да са "фундамент"? Смолинг с играта си през сезона е на изхода буквално. Според мен игра най слабо от 3 мата централни защитници и ако изключим финала, винаги щом играеше успяваше да създаде суматоха. Рохо беше най-стабилният, но след тази контузия ми е леееко съмнително дали някога ще се върне изобщо. Това е най тежката възможна контузия във футбола и направо те съсипва. Ако не се лъжа същата контузия съсипа и Видич и го извади от големия футбол.
По големите помнят какво стана и с Роналдо (феномена). Почти не се сещам за някой играч, който да се е върнал след скъсани коленни връзки и да е бил на близко до предишното си ниво. Дано не съм лош пророк, но...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 27 май 2017 17:57

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че "няма представа" дали клубът ще привлече Антоан Гризман, но подчерта, че трансферите се движат от вицепрезидента на "червените дяволи" Ед Уудуърд. Вчера пък самият играч пусна съобщение в Туитър, в което казва, че не е взел решение дали да напусне Атлетико Мадрид, като в близките дни му предстоят разговори с ръководството на клуба.

"Нямам представа дали Антоан Гризман ще дойде в Юнайтед. Питайте Ед Удуърд. Той знае от март кой искам, какво искам и колко искам", заяви Моуриньо пред "Скай Спортс" в Монако, където е за старта от Формула 1.

"Сега е времето той да работи, защото през август ще е на почивка, а през август аз ще работя, сподели още португалецът. - Няма да се вълнувам от футбол един месец. Доволен съм от сезона ни, от трофеите, от завръщането в Шампионската лига, но сега ще си почивам. Ще се отделя тотално от футбола и ще се наслаждавам на семейството и приятелите ми и на други спортове, които харесвам."

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 27 май 2017 19:23

Хърватският национал Иван Перишич е взел окончателно решение къде ще продължи кариерата си. Според медиите в Италия, крилото на Интер е избрал тима на Манчестър Юнайтед, който е готов да плати 45 млн. евро за футболиста.

Перишич имаше предложение и от френския Пари Сен Жермен, но в крайна сметка се е спрял на офертата на „червените дяволи“, които спечелиха Лига Европа и се класираха за груповата фаза на Шампионската лига.

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 28 май 2017 09:23

Аре малко по сериозно..кви са тия нереалните пари за 29 годишен играч,който не е топ класа. То верно не ги даваме ние тия пари,ама тва вече е прекалено..
Между другото за Гризман съм 50/50. Ако ни струва 100-на милиона по-добре не.За тези пари по-добре Моура и едно добро таранче,тва италианче от Торино сякаш е оферта.
Иначе централен халф не ни е наложителен,за мен Ерера и Погба ще мачкат следващия сезон.Трябва ни малко смяна на офанзивните футболисти,продаваме някой и взимаме по-добър на неговото място.Въпроса е кой? :mrgreen:
За вратарите не се притеснявам.Защитата...адски чуплива беше тоя сезон,ама от друга страна освен Тотнъм(26 гола) друг не е допуснал по-малко от нас за цял сезон(29).Моуриньо знае какво да прави със защитата,така че тва е най-малкото за което трябва да мислим.
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 28 май 2017 10:01

BREAKING: Michael Carrick has signed a one-year contract extension at

Хубава новина.
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Манчестър Ю”