1914.1902 написа:
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
малко по-дълъг крак и щеше да е топ :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
-
- Контакти:
...
Това е от Уикипедия, може и да бъркат, предлагам, че това са му головете във всички турнири за сезона, не ми се рови . Това не е и толкова важно, важното е, че е бил голмайстор на Англия и е играл на много високо ниво.Не назоваваш нещата с точните имена, тези подигравателни прякори които използваш са признак на липса на възпитание.Аз може да съм на възраст, но не съм изкуфял и мога да водя що годе нормален диалог.Научен съм и да уважавам хората постигнали успехи и прославили България във всички сфери на живота, за разлика от един комплексиран нарцис.С Манчестър Юнайтед печели два пъти титлата в Английската Висша лига и Световното клубно първенство на ФИФА през 2008 г., а през сезон 2010/11 става голмайстор на първенството с 31 отбелязани гола и получава споделена златна обувка за най-добър реализатор във Висшата лига (заедно с Карлос Тевес).[6] На 24 февруари 2013 г. става първият български футболист, изиграл 400 мача в английското първенство...
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
- LoveAndPeace
- Контакти:
Забавно е как защитници на "Димитре чехльо" , който се отказа от националния :? сега обвиняват Светльо , защото :lol: :lol: :lol: се отказал от националния
peliforewer написа:...Това е от Уикипедия, може и да бъркат, предлагам, че това са му головете във всички турнири за сезона, не ми се рови . Това не е и толкова важно, важното е, че е бил голмайстор на Англия и е играл на много високо ниво.Не назоваваш нещата с точните имена, тези подигравателни прякори които използваш са признак на липса на възпитание.Аз може да съм на възраст, но не съм изкуфял и мога да водя що годе нормален диалог.Научен съм и да уважавам хората постигнали успехи и прославили България във всички сфери на живота, за разлика от един комплексиран нарцис.С Манчестър Юнайтед печели два пъти титлата в Английската Висша лига и Световното клубно първенство на ФИФА през 2008 г., а през сезон 2010/11 става голмайстор на първенството с 31 отбелязани гола и получава споделена златна обувка за най-добър реализатор във Висшата лига (заедно с Карлос Тевес).[6] На 24 февруари 2013 г. става първият български футболист, изиграл 400 мача в английското първенство...
Че аз кога съм отричал нещата такива, каквито са? Барбукоглу беше уникален талант, мисля, че е най-големият Бг талант след 1986, който съм гледал (нямам идея за тези от 60-те и 70-те, може и да е имало по-големи таланти), а голмайсторският му приз в шипчето с 20 гола е повече от огромно постижение. В същото време е шибан предател и чехльо. Абсолютно същото мога да кажа и за ристу кюрдЪ - най-успешният футболист за всички времена на България и шибан предател и безродник. фактите са такива, каквито са
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
peliforewer написа:Проблемите на Светльо дойдоха след като баща му след срещата с Турция направи на нищо треньори, футболисти и ръководство на БФС по БНТ и определено беше прав.Това явно не се хареса на някои и тъй като на Вили най-много да му накривят шапката решиха да ударят по Светльо.Вуцов беше сложен на вратата срещу Испания като жертвено агне, очакваше се да му вкарат 6-7 гола и да затворят устата на баща му.Обаче се оказа, че Светльо беше най- адекватен от българските футболисти и ни спаси от още по-голям срам.Тези интриги в отбора можеше да се оправят между футболисти и треньори без да се прави скандал, но Божидар Митрев отвори кутията на Пандора и стана каквото стана.Това, че Александър Димитров не става за национален треньор е видно отвсякъде и е разказ с предизвестен край.Видях
Когато си прав си прав, моето мнение е абсолютно същото.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Целият форум явно трябва да се върти около една персона, чието мнение е единствено правилно, а всички останали са по-долно качество хора (хора?!) и поради това техните виждания са за боклука - всъщност, другите нямат право на мнение. Оправи ни, о, манолка, оправи направо държавата, може и планетата, а защо не и метагалактиката!
- damyanov1963
Bet_Expert написа:damyanov1963 написа:Миналата година на годишнината на майка ми не можах да отида на гроба и на другия ден отидох на черква да запаля свещ. Но жената която ги продаваше я нямаше, събра се опашка, след 15-ина минути започнахме да негодуваме, жената ни чула, дойде ядосана и каза, че имала друга работа, а ние през това време е можело да влезем в храма, да го обиколим и да се помолим, след което при нас дойде един поп, прекръсти ни и каза - Търпение, търпение, смирение и любов.
Та си мисля, не трябва ли да проявим такова и към нашите момчета от националния отбор.
7 поредни световни пропускаме. Още поне 7 ще пропуснем. Колко още търпение към нетърпимостта на нещата? Един човешки живот мина. От тези играчи не чакайте нищо. Те не знаят А и Б във футбола, ние чакаме победи и успехи. Роденият да пълзи, да лети не може! Тук търпение не помага!
Аз го казах метафорично, кой както иска да го разбира.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
ElCochino написа:Целият форум явно трябва да се върти около една персона, чието мнение е единствено правилно, а всички останали са по-долно качество хора (хора?!) и поради това техните виждания са за боклука - всъщност, другите нямат право на мнение. Оправи ни, о, манолка, оправи направо държавата, може и планетата, а защо не и метагалактиката!
Говори истината колкото една Пламенка говори. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
-
- Контакти:
tmanolov написа:peliforewer написа:...Това е от Уикипедия, може и да бъркат, предлагам, че това са му головете във всички турнири за сезона, не ми се рови . Това не е и толкова важно, важното е, че е бил голмайстор на Англия и е играл на много високо ниво.Не назоваваш нещата с точните имена, тези подигравателни прякори които използваш са признак на липса на възпитание.Аз може да съм на възраст, но не съм изкуфял и мога да водя що годе нормален диалог.Научен съм и да уважавам хората постигнали успехи и прославили България във всички сфери на живота, за разлика от един комплексиран нарцис.С Манчестър Юнайтед печели два пъти титлата в Английската Висша лига и Световното клубно първенство на ФИФА през 2008 г., а през сезон 2010/11 става голмайстор на първенството с 31 отбелязани гола и получава споделена златна обувка за най-добър реализатор във Висшата лига (заедно с Карлос Тевес).[6] На 24 февруари 2013 г. става първият български футболист, изиграл 400 мача в английското първенство...
Че аз кога съм отричал нещата такива, каквито са? Барбукоглу беше уникален талант, мисля, че е най-големият Бг талант след 1986, който съм гледал (нямам идея за тези от 60-те и 70-те, може и да е имало по-големи таланти), а голмайсторският му приз в шипчето с 20 гола е повече от огромно постижение. В същото време е шибан предател и чехльо. Абсолютно същото мога да кажа и за ристу кюрдЪ - най-успешният футболист за всички времена на България и шибан предател и безродник. фактите са такива, каквито са
Единият се казва Димитър Бербатов, а другият Христо Стоичков, като гледам как с лека ръка раздаваш правосъдие за този и онзи съм убеден, че имаш нужда от специални грижи.
W84me ( Блатер) ..
-
- Контакти:
ElCochino написа:Целият форум явно трябва да се върти около една персона, чието мнение е единствено правилно, а всички останали са по-долно качество хора (хора?!) и поради това техните виждания са за боклука - всъщност, другите нямат право на мнение. Оправи ни, о, манолка, оправи направо държавата, може и планетата, а защо не и метагалактиката!
Той си е класически егоцентрик, няма лек за такава болест.
Do Something Different!