Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

viktor_plovdiv65
Контакти:

Re: Селски, ще ти припомним кои сме, продавай!

Мнениеот viktor_plovdiv65 » 22 окт 2009 07:36

Ki Cho написа:УУУ разгеле, сети се някой да пусне вярната тема! БРАВО!!!
Всичко писано в последно време за разни сто лева, 15 стотинки, Ерея, Империал, Салерно и прочие е вторично. Христолов ВЪН, това е най-важното!

ПРОДАВАЙ БРЕ, МАГАРЕ!ОСВОБОДИ НИ ОТ ПРИСЪСТВИЕТО СИ! СВЪРШИ ПОНЕ ЕДНО ДОБРО ДЕЛО ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ!

Никога не сам писал тук защото 65 ми е набора и влизам само за да разбера, какво става с моя отбор .Аз сам от семкаджите,които не са били на мач от последното гостуване на Ловеч, но не знам защо имах бан по ip .Ако забелязвате дори и писането ми е трудно....
Последна промяна от viktor_plovdiv65 на 24 авг 2010 08:23, променено общо 2 пъти.

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 22 окт 2009 07:43

Това се опитвах да кажа и аз в една друга тема снощи, не трябва да оставяме митьо да се пазари, а да освобождава от присъствието си веднага любимия отбор. Да помислим и за някакви действия, ако днес не стане сделката!

viktor_plovdiv65
Контакти:

Мнениеот viktor_plovdiv65 » 22 окт 2009 07:47

viktor_plovdiv65 написа:
Ki Cho написа:УУУ разгеле, сети се някой да пусне вярната тема! БРАВО!!!
Всичко писано в последно време за разни сто лева, 15 стотинки, Ерея, Империал, Салерно и прочие е вторично. Христолов ВЪН, това е най-важното!

ПРОДАВАЙ БРЕ, МАГАРЕ!ОСВОБОДИ НИ ОТ ПРИСЪСТВИЕТО СИ! СВЪРШИ ПОНЕ ЕДНО ДОБРО ДЕЛО ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ!

никога не сам писал тук за6тото 65 ми е набора и влизам само за да зная какво стова с моя отбор .аз сам от семкаджите,които не са били на ма4 от последнто гостужане на ложе4 но не знам защо имах бан по ip ако забелязвате дори и писането ми е трудно....

Вие сте велики аз сам се от4аял САМО БОТЕВ...

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 22 окт 2009 07:51

Големият проблем е , че отношенията между Селския и Италианците не изглеждат като нормалните отношения Продавач - Купувачи , а имат някакви неясни очертания на шуробаджанащина. Кого да натискаме ? Шурея , или баджанаците ? Казвате - по дефолт е виновен Селския :roll: За мен е така. Селският по дефолт е виновен :evil: Но хората ,които са малко по-близо да преговорите твърдят ,че този път Селяка не саботира продажбата... Дон Румене - докато няма светлина по ситуацията - какво се случва , докато не престане това информационно затъмнение над феновете , всякакви наши действия ще бъдат неефективни.Трябва да знаем какво става , за да знаем срещу кого да насочим гнева си при евентуален провал.

Don Rumen
Контакти:

Re: Взеха колите на Селския

Мнениеот Don Rumen » 22 окт 2009 07:52

Не гледай колко са били на стадиона, а колко са си купили билети. Парите не влизат в джоба на митьо и това е добре, а са раздадени на играчите, ако знаех, че е така и аз щях да си купя билет от касата не от другаде! Сега вече съм сигорен, че селския няма нищо общо.

Потребителски аватар
miro_plovdiv

Re: ще бъде ли 22 октомври празник за Ботев ?

Мнениеот miro_plovdiv » 22 окт 2009 07:53

BultraStyle написа:гледам календара и е 22 ри

ХМ,странно,и при мен е 22.10 :lol:

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 22 окт 2009 07:56

Аз мисля, че на всички е ясно за неговото желание за продажба, но ако за нещо, което струва примерно 1 000 000 лв искаш 3 000 000 лв разбираш, че ще стане трудно, така той пречи индирекно за продажбата!

Libermen
Контакти:

Мнениеот Libermen » 22 окт 2009 08:03

Don Rumen написа:Аз мисля, че на всички е ясно за неговото желание за продажба, но ако за нещо, което струва примерно 1 000 000 лв искаш 3 000 000 лв разбираш, че ще стане трудно, така той пречи индирекно за продажбата!

Подкрепям Отчето,той наистина иска 3 млн. за клуба.Това за мен е ненормално да купиш име на отбор за 3 млн.Каде го има това

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 22 окт 2009 08:04

Ако има такива индикации , че Урода надува цената , и ако приказките на Малу че "...очаква подкрепа от феновете" - могат да се тълкуват като подсказка за същото ... Кажете го 1/1 ! И Нечовека да се емва още от днес ! :evil: Ако преговорите за Сделката имат нужда от натиск - няма нужда от недомлъвки.

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 22 окт 2009 08:06

Ако няма нужда от натиск, ще тръбиме ли с фален и либермен! Пък и малко натиск по селския никога не е излишен да не врътне пак някой номер!

Върни се в “Архив”