Ето Черноморец продаде за милиони няколко свои футболиста и обедня от към игра , ма тва не значи ,че Нефтохимик забогатя от цялата раота

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Bartolomej написа:Не значи разбира се![]()
Ето Черноморец продаде за милиони няколко свои футболиста и обедня от към игра , ма тва не значи ,че Нефтохимик забогатя от цялата раота
Devian написа:Искам си Акаунта написа:ntodorov написа:МОМЧЕТА. ТУК Е МОМЕНТА ДА СЕ ИЗВИНИМ НА ТЕНИСЛАВ И СТОЯН - ФЕНОВЕ НА НЕФТОХИМИК.
Аз се извинявам на Стоян за това, че го упрекнах и няколко пъти го нарекох СтоЕнчо.
Ванка. Предай извиненията ни във вашия форум.
Подробности от мен и Петьо ( Картаго). На лични.
Много държа да се разгранича от направеното извинение . Когато се извиняваш за нещо , трябва наистина да съжаляваш . Иначе си е откровено лицемерие . Лично за себе си НЕ ВИЖДАМ ПРИЧИНА ДА СЕ ИЗВИНЯВАМ ЗА НИЩО . Ако има лица които изпитват душевен дискомфорт от "несправедливи" обвинения , техен си проблем . Има и лесно решение - казват кои са виновниците . За мен НЯМА РАЗЛИКА , между биячите и тези които в момента ги крият .
Напълно съгласен,след като не спомага за разкриването на виновниците,нека полицията продължи да си върши работата и да го проверява.Щом смята да се прави на герой,тогава да изкупува вината на другарчетата си
Искам си Акаунта написа:ntodorov написа:МОМЧЕТА. ТУК Е МОМЕНТА ДА СЕ ИЗВИНИМ НА ТЕНИСЛАВ И СТОЯН - ФЕНОВЕ НА НЕФТОХИМИК.
Аз се извинявам на Стоян за това, че го упрекнах и няколко пъти го нарекох СтоЕнчо.
Ванка. Предай извиненията ни във вашия форум.
Подробности от мен и Петьо ( Картаго). На лични.
Много държа да се разгранича от направеното извинение . Когато се извиняваш за нещо , трябва наистина да съжаляваш . Иначе си е откровено лицемерие . Лично за себе си НЕ ВИЖДАМ ПРИЧИНА ДА СЕ ИЗВИНЯВАМ ЗА НИЩО . Ако има лица които изпитват душевен дискомфорт от "несправедливи" обвинения , техен си проблем . Има и лесно решение - казват кои са виновниците . За мен НЯМА РАЗЛИКА , между биячите и тези които в момента ги крият .
kartago написа:Devian написа:Искам си Акаунта написа: Много държа да се разгранича от направеното извинение . Когато се извиняваш за нещо , трябва наистина да съжаляваш . Иначе си е откровено лицемерие . Лично за себе си НЕ ВИЖДАМ ПРИЧИНА ДА СЕ ИЗВИНЯВАМ ЗА НИЩО . Ако има лица които изпитват душевен дискомфорт от "несправедливи" обвинения , техен си проблем . Има и лесно решение - казват кои са виновниците . За мен НЯМА РАЗЛИКА , между биячите и тези които в момента ги крият .
Напълно съгласен,след като не спомага за разкриването на виновниците,нека полицията продължи да си върши работата и да го проверява.Щом смята да се прави на герой,тогава да изкупува вината на другарчетата си
Така ли бе, отворко? Миро поне го познавам и като си поговорим ще ме разбере, но тебе въобще не те познавам, но и ти тръгваш да ръсиш "мозък" тука! Ами ако тебе ей така случайно те бяха набедили? Ако занимават родителите ти ( на възраст) да се чудиш после какво да им обясниш! Ти не разбра ли, че момчето имаше смелостта да дойде на среща, а се притесняваше за своята сигурност (и то с право!), чак след като му обещах, че нищо няма да му се случи, и му платих таксито ( за мен беше важно да се видят с пострадалия ни фен) тогава реши да дойде! И как от толкова хиляди километри взе да даваш заключения?! Аз, честно като говорихме, го разбрах, буквално думите му бяха "Може и да разбера кои са, но разберете ме момчета, няма как да ви го кажа!" И? Заради това да го убием ли? Първо седни лице в лице с такива хора и после започвай да даваш заключения! Защото и те са хора и те имат родители!!!!
kartago написа:Искам да разбера вашето мнение, Херо продава ли мачове? Какво вие мислите за мача тази пролет с "Локомотив"-София?...Пиша ви го и ви питам, защото скоро ми беше един приятел на гости, който откровено ми заяви, че Херо е един от най-продажните треньори, много се скарахме, но.....нещо ми остана в главата, искам да чуя и вашето мнение!
Devian написа:kartago написа:Искам да разбера вашето мнение, Херо продава ли мачове? Какво вие мислите за мача тази пролет с "Локомотив"-София?...Пиша ви го и ви питам, защото скоро ми беше един приятел на гости, който откровено ми заяви, че Херо е един от най-продажните треньори, много се скарахме, но.....нещо ми остана в главата, искам да чуя и вашето мнение!
За да прави някой нещо такова,трябва да има причина и някаква облагаАз лично не мога да открия нито първото,а още по-малко второто при него.Като добавим и личните му проблеми ми се струва,че последното нещо,с което ще седне да се занимава е да урежда мачове,което като цяло си е доста комплексна работа и сам трудно може да я свърши.А и единственото лошо нещо,което чухме за него от освободените от него футболисти е,че е добър треньор,но за сметка на това лош човек.Цитирам Пламен Крумов.Ако имаше някакви съмнения от подобен характер,то отдавна щеше да бъде намекнато за тези неща,точно от останалите недоволни от Херо,като Пламен Крумов,Мартин Тошев,Жорж Андонов и т.н.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта