Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Bartolomej » 22 авг 2012 22:35

Не значи разбира се :)
Ето Черноморец продаде за милиони няколко свои футболиста и обедня от към игра , ма тва не значи ,че Нефтохимик забогатя от цялата раота :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
natrapnika
Контакти:

Мнениеот natrapnika » 22 авг 2012 23:15

Bartolomej написа:Не значи разбира се :)
Ето Черноморец продаде за милиони няколко свои футболиста и обедня от към игра , ма тва не значи ,че Нефтохимик забогатя от цялата раота :)

Ей обаче ти почти на всеки коментар пишеш по нещо за Нафтата. :mrgreen: Не може ли един път да ни пропуснеш. :lol:

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 23 авг 2012 01:46

Някой има ли познати в някоя фирма, чиито шефове биха се навили фирмата да стане спонсор на женски футболен клуб от Бургас. Става въпрос за отбора "Бургус Лейдис" който е сформиран в началото на тази година и за новото първенство на женската футбона група ще вземе участие. Това е първият женски футболен отбор от Бургас от 6-7 години насам. Момичетата които играят са млади 15-20 годишни като най-вече са на 17-18. На клуба не му трябва голяма издръжка някаде около 1000 лева на месеец + направата на екипи за новия сезон. Парите ще отиват за такси за участия, пътни и хотели. Мисля че за една голяма фирма е напълно възможно да оттдели тези пари и да стане спонсор на отбора, а и като си сложат логото на екипите и рекламни пана на стадиона ще се получи добра реклама за тях.
Ще съм ви много благодарен ако някой успее да помогне. Познавам няколко момичета от отбора и ми казват, че ако не се намерят парите клубът може да се разпадне, а момичетата са много добри: Владо и Любчо могат да кажат за класата която имат, все пак са играли срещу тях и паднаха с хандбален резултат :lol: :lol:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 23 авг 2012 02:27

Играят момичетата ... спор няма . :oops:
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 23 авг 2012 04:38

Devian написа:
Искам си Акаунта написа:
ntodorov написа:МОМЧЕТА. ТУК Е МОМЕНТА ДА СЕ ИЗВИНИМ НА ТЕНИСЛАВ И СТОЯН - ФЕНОВЕ НА НЕФТОХИМИК.
Аз се извинявам на Стоян за това, че го упрекнах и няколко пъти го нарекох СтоЕнчо.
Ванка. Предай извиненията ни във вашия форум.
Подробности от мен и Петьо ( Картаго). На лични.

Много държа да се разгранича от направеното извинение . Когато се извиняваш за нещо , трябва наистина да съжаляваш . Иначе си е откровено лицемерие . Лично за себе си НЕ ВИЖДАМ ПРИЧИНА ДА СЕ ИЗВИНЯВАМ ЗА НИЩО . Ако има лица които изпитват душевен дискомфорт от "несправедливи" обвинения , техен си проблем . Има и лесно решение - казват кои са виновниците . За мен НЯМА РАЗЛИКА , между биячите и тези които в момента ги крият .

Напълно съгласен,след като не спомага за разкриването на виновниците,нека полицията продължи да си върши работата и да го проверява.Щом смята да се прави на герой,тогава да изкупува вината на другарчетата си :evil:

Така ли бе, отворко? Миро поне го познавам и като си поговорим ще ме разбере, но тебе въобще не те познавам, но и ти тръгваш да ръсиш "мозък" тука! Ами ако тебе ей така случайно те бяха набедили? Ако занимават родителите ти ( на възраст) да се чудиш после какво да им обясниш! Ти не разбра ли, че момчето имаше смелостта да дойде на среща, а се притесняваше за своята сигурност (и то с право!), чак след като му обещах, че нищо няма да му се случи, и му платих таксито ( за мен беше важно да се видят с пострадалия ни фен) тогава реши да дойде! И как от толкова хиляди километри взе да даваш заключения?! Аз, честно като говорихме, го разбрах, буквално думите му бяха "Може и да разбера кои са, но разберете ме момчета, няма как да ви го кажа!" И? Заради това да го убием ли? Първо седни лице в лице с такива хора и после започвай да даваш заключения! Защото и те са хора и те имат родители!!!!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 23 авг 2012 04:50

Искам си Акаунта написа:
ntodorov написа:МОМЧЕТА. ТУК Е МОМЕНТА ДА СЕ ИЗВИНИМ НА ТЕНИСЛАВ И СТОЯН - ФЕНОВЕ НА НЕФТОХИМИК.
Аз се извинявам на Стоян за това, че го упрекнах и няколко пъти го нарекох СтоЕнчо.
Ванка. Предай извиненията ни във вашия форум.
Подробности от мен и Петьо ( Картаго). На лични.

Много държа да се разгранича от направеното извинение . Когато се извиняваш за нещо , трябва наистина да съжаляваш . Иначе си е откровено лицемерие . Лично за себе си НЕ ВИЖДАМ ПРИЧИНА ДА СЕ ИЗВИНЯВАМ ЗА НИЩО . Ако има лица които изпитват душевен дискомфорт от "несправедливи" обвинения , техен си проблем . Има и лесно решение - казват кои са виновниците . За мен НЯМА РАЗЛИКА , между биячите и тези които в момента ги крият .

Миро, точно на тебе много ти благодаря, че ме нареди, че съм "лицемер" защото лично се извиних! Оооообаче! Когато момчето няма никаква вина, а едва ли не беше вече пред саморазправа! Ще се извиним и още как! Но, на тебе ти е от друга страна защото не си се занимавал с това, а аз го направих! И хайде не прави прибързани изводи, дай първо да поговорим и тогава коментирай, моля те!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 23 авг 2012 05:01

Искам да разбера вашето мнение, Херо продава ли мачове? Какво вие мислите за мача тази пролет с "Локомотив"-София?...Пиша ви го и ви питам, защото скоро ми беше един приятел на гости, който откровено ми заяви, че Херо е един от най-продажните треньори, много се скарахме, но.....нещо ми остана в главата, искам да чуя и вашето мнение!

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 23 авг 2012 06:45

kartago написа:
Devian написа:
Искам си Акаунта написа: Много държа да се разгранича от направеното извинение . Когато се извиняваш за нещо , трябва наистина да съжаляваш . Иначе си е откровено лицемерие . Лично за себе си НЕ ВИЖДАМ ПРИЧИНА ДА СЕ ИЗВИНЯВАМ ЗА НИЩО . Ако има лица които изпитват душевен дискомфорт от "несправедливи" обвинения , техен си проблем . Има и лесно решение - казват кои са виновниците . За мен НЯМА РАЗЛИКА , между биячите и тези които в момента ги крият .

Напълно съгласен,след като не спомага за разкриването на виновниците,нека полицията продължи да си върши работата и да го проверява.Щом смята да се прави на герой,тогава да изкупува вината на другарчетата си :evil:

Така ли бе, отворко? Миро поне го познавам и като си поговорим ще ме разбере, но тебе въобще не те познавам, но и ти тръгваш да ръсиш "мозък" тука! Ами ако тебе ей така случайно те бяха набедили? Ако занимават родителите ти ( на възраст) да се чудиш после какво да им обясниш! Ти не разбра ли, че момчето имаше смелостта да дойде на среща, а се притесняваше за своята сигурност (и то с право!), чак след като му обещах, че нищо няма да му се случи, и му платих таксито ( за мен беше важно да се видят с пострадалия ни фен) тогава реши да дойде! И как от толкова хиляди километри взе да даваш заключения?! Аз, честно като говорихме, го разбрах, буквално думите му бяха "Може и да разбера кои са, но разберете ме момчета, няма как да ви го кажа!" И? Заради това да го убием ли? Първо седни лице в лице с такива хора и после започвай да даваш заключения! Защото и те са хора и те имат родители!!!!

Картаго,айде моля ти се без определения,че не ти ходи на положението в този форум още повече да даваш определения,както ти се изразяваш за хора,които не познаваш.Отделно не ръся мозък,а подкрепям това,което е коментирал Конан или след като на теб не ти харесва мнението му по въпроса,обаче понеже го познаваш мнението му върви другите нямат право да го подкрепят или може би първо трябва да се допитваме до теб,кое мнение да подкрепим и кое не :?
Така относно въпроса ти,ако мен ме бяха набедили първото нещо е да отида да изясня за какво става въпрос,първо в полицията,където предполагам,че е подадена жалба и евентуално съм припознат като извършител и второ щях да потърся общи познати или най-малкото щях да извикам приятели за подкрепа и да отида да се срещна с пострадалия.Ако не се лъжа въпросния Тенислав се познава доста добре с някои от тарторите на Сините акули,а и предполагам,че е бил своевременно уведомен от феновете на Нефтохимик надничащи из нашия форум,така че е можел да предприеме нещо,вместо да се крие от страх :roll: Много хубаво,че сте организирали срещата и спряли неправдата,колкото и да ви е струвало това.Също така евала за смелоста и доблеста на набедилите ги,които намериха сили и се извиниха публично.....Иначе навсякъде по света всяко неподпомагане на разследване и прикриване на информация се счита за съучастничество,така че не разбирам какви изключителни заключения съм направил,с които толкова да съм засегнал него и останалите организирали срещата.Разбирам моралните угризения,пред които е изправен,но трябва да си зададе въпроса дали трябваше да преживява всичко това,заради тези,които са го направили.........
Както и да е,до тук с тази тема.Тези,които се занимават с деянието нека си свършат работата на спокойствие и виновните да бъдат наказани според законовата уредба.На засегнатите ИЗВИНЕНИЯ от моя страна :!:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 23 авг 2012 06:56

kartago написа:Искам да разбера вашето мнение, Херо продава ли мачове? Какво вие мислите за мача тази пролет с "Локомотив"-София?...Пиша ви го и ви питам, защото скоро ми беше един приятел на гости, който откровено ми заяви, че Херо е един от най-продажните треньори, много се скарахме, но.....нещо ми остана в главата, искам да чуя и вашето мнение!

За да прави някой нещо такова,трябва да има причина и някаква облага :roll: Аз лично не мога да открия нито първото,а още по-малко второто при него.Като добавим и личните му проблеми ми се струва,че последното нещо,с което ще седне да се занимава е да урежда мачове,което като цяло си е доста комплексна работа и сам трудно може да я свърши.А и единственото лошо нещо,което чухме за него от освободените от него футболисти е,че е добър треньор,но за сметка на това лош човек.Цитирам Пламен Крумов.Ако имаше някакви съмнения от подобен характер,то отдавна щеше да бъде намекнато за тези неща,точно от останалите недоволни от Херо,като Пламен Крумов,Мартин Тошев,Жорж Андонов и т.н. :geek:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 23 авг 2012 09:21

Devian написа:
kartago написа:Искам да разбера вашето мнение, Херо продава ли мачове? Какво вие мислите за мача тази пролет с "Локомотив"-София?...Пиша ви го и ви питам, защото скоро ми беше един приятел на гости, който откровено ми заяви, че Херо е един от най-продажните треньори, много се скарахме, но.....нещо ми остана в главата, искам да чуя и вашето мнение!

За да прави някой нещо такова,трябва да има причина и някаква облага :roll: Аз лично не мога да открия нито първото,а още по-малко второто при него.Като добавим и личните му проблеми ми се струва,че последното нещо,с което ще седне да се занимава е да урежда мачове,което като цяло си е доста комплексна работа и сам трудно може да я свърши.А и единственото лошо нещо,което чухме за него от освободените от него футболисти е,че е добър треньор,но за сметка на това лош човек.Цитирам Пламен Крумов.Ако имаше някакви съмнения от подобен характер,то отдавна щеше да бъде намекнато за тези неща,точно от останалите недоволни от Херо,като Пламен Крумов,Мартин Тошев,Жорж Андонов и т.н. :geek:

Абсолютно съм съгласен !!! А за мача с Локото мога да кажа,че дори и да е имало нещо,не е Херо човека,който е виновен. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Черноморец”