Madridist написа:1. 10.00 лева
2. Горе-долу съм на равно
3. За начинаещ не знам,но за мен, си е най-добрия сайт за онлайн залагания
Щях да кажа същото.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
milan199440barca написа:Ако искаш да печелиш пари от хазарт, научи се да играеш покер. Там имаш най-голям шанс. Има доста българи, които се издържат с покер - на живо и online. Колегите са писали за bet365. Преди и аз залагах често в "Еврофутбол", но вече не играя. За около 12-13 години съм загубил 2-3 000 лева, което е малко. От покера съм на плюс, но не ми остава много време за игра.
flo написа:
За покер ти трябва късмет ,не че за футболни мачове не ти трябва ,но там се искат знания.В покера научиш правилата и квото ти дойде в ръката това е.Друго умение е да знаеш кога някой блъфира, но трабва да играеш на живо , а не в нета.
flo написа:milan199440barca написа:Ако искаш да печелиш пари от хазарт, научи се да играеш покер. Там имаш най-голям шанс. Има доста българи, които се издържат с покер - на живо и online. Колегите са писали за bet365. Преди и аз залагах често в "Еврофутбол", но вече не играя. За около 12-13 години съм загубил 2-3 000 лева, което е малко. От покера съм на плюс, но не ми остава много време за игра.
За покер ти трябва късмет ,не че за футболни мачове не ти трябва ,но там се искат знания.В покера научиш правилата и квото ти дойде в ръката това е.Друго умение е да знаеш кога някой блъфира, но трабва да играеш на живо , а не в нета.
flo написа:Имам няколко въпроса към тези ,които залагат в Интернет.Решил съм да си отворя сметка в бет365...
1.Има ли някаква точно определена сума , която тряба да вкарам в моята сметка да зпочна в този букмейкър.
2.Тези от вас които залагат в нета на + ли са или на -.До сега съм залагал само в ЕФ и повечето пъти съм губил, но тези пари ,които съм ги губил съм ги избил със спечелените.
3.Това ли не най-добрият букмейкър за начинаещ?
flo написа:milan199440barca написа:Ако искаш да печелиш пари от хазарт, научи се да играеш покер. Там имаш най-голям шанс. Има доста българи, които се издържат с покер - на живо и online. Колегите са писали за bet365. Преди и аз залагах често в "Еврофутбол", но вече не играя. За около 12-13 години съм загубил 2-3 000 лева, което е малко. От покера съм на плюс, но не ми остава много време за игра.
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта