Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Новите в Левски

Мнениеот Tommi » 09 юни 2010 16:24

face.ctrl написа:Тевия, Балтанов, все опорни халфове. Нека най-после има се даде шанс и на двамата, особенно на Лъчо. А и Тевия знае къде се застава в опорната линия, така че според мен няма смисъл да се взима играч на тази позиция, само ще се разводни състава

На Балтанов трябва да му се даде шанс по дясното крило, където му е мястото, а не на постове, където нямаме други футболисти и той да запълва дупки.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 юни 2010 16:26

bistan75 написа:Отново нямаме ОПОРЕН ХАЛФ!!!!!!!!!!!!!

Отново нямаме класен нападател, което е по-важно за момента :(
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 09 юни 2010 16:27

Не дай си боже Гаджев да се контузи и пак ще увиснем като прани гащи ,относно другите попълнения съм доволен въпреки че вдясно няма алтернатива на Телкийски,а опорни халфове освен Гаджев просто липсват,а трябват не един а двама според мен

Потребителски аватар
ivanski_95
Контакти:

Мнениеот ivanski_95 » 09 юни 2010 16:33

Даниел Младенов прекрати договора си с досегашният му клуб Пирин Благоевград по взаимно съгласие.Само няколко часа футболистът бе свободен агент, а преди час подписа тригодишен договор с Левски.

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 09 юни 2010 16:35

Много се радвам за Иво и Гаррата.Особенно Дембеле си мисля,че най-накрая ще попаднем на чернокож нападател,който ще скъсва мрежите,очаквам фурор от него в лига Европа.И нека всичките ни футболисти да са живи и здрави,без контузий,перфектна физическа подготовка и да действат като юмрук на тИренЯ :!: :!: :!:
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Вашето мнение за евентуалното ново попълнение Дани Младенов

Мнениеот ehh » 09 юни 2010 16:41

Току-що Дани Младенов подписа с Левски.
Ще бъде представен с останалите днес.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

coup_de_boule
Контакти:

Мнениеот coup_de_boule » 09 юни 2010 16:42

Всички с изключение на талантливия Щърков са пълни некадърници и като цесекар съм много щастлив от новите попълнения на Левски! :)
Аз лично не бих ги привлякъл дори и в любимия ми провинциален отбор - Чавдар /Етрополе/.

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Мнениеот dimachko » 09 юни 2010 16:45

изброените футболисти ако бьдат превлечени всички ще сьм донякьде доволен от селекцията...но все си мисля че време да се направи някой трансферен ''удар'' с някой застаряващ но класен и известен играч и най - накрая малко да се стопли синьото сьрце! представете си примерно тениска на Левски и отзад да пише R.Makay (примерно) кеф голям ;)

Потребителски аватар
red_fan87
Контакти:

Мнениеот red_fan87 » 09 юни 2010 16:46

Дембеле 19
Иво Иванов 48

( 1948 ) :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 юни 2010 16:46

coup_de_boule написа:Всички с изключение на талантливия Щърков са пълни некадърници и като цесекар съм много щастлив от новите попълнения на Левски! :)
Аз лично не бих ги привлякъл дори и в любимия ми провинциален отбор - Чавдар /Етрополе/.

Малко се изсилваш :lol: ;)

Върни се в “Архив”