Общо взето положението при нас е следното:
Да речем, че съм готвач и са ми дадени 500 лева преди две седмици, за да сготвя вечеря за този петък в 20:00 часа.
Трябвва да приготвя салата, предястие, основно и десерт. Да има и някакво вино - средна хубост. Напълно постижимо с този бюджет и толкова време на разположение.
В 19:00 казвам, че вечерята ще бъде ориз със зеле, а за пиене ще има чешмяна вода. Отделно от това вечерята ще бъде сервирана в 21:30, защото в момента съм в магазина да подбера зеле, което става.
Не очаквам търпение към мен при такива обстоятелства.
Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Аууу много добре казано :)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
А, не, не ... положението е, че тази вечер, 5 минути преди вечерята казваш, че има ... само ... чешмяна вода, и че си изпратил запитвания и оферти до много доставчици за продуктите, които ти трябват за поръчните ястия, ама тъпаците не искат да работят с теб, не ти продават, даже не ти отговарят.
И почваш да размяташ папка, в която обясняваш, че има стотици отправени от теб запитвания, имейли и т.н. И да обясняваш, че храна няма да има, но че си супер, щото вече няма да допуснеш да ти продават на тебе какво да е.
Като в същия момент си признаваш, и че предлагаш на ляво и надясно всъщност 30-40% по-високи цени от пазарните, ама пак не знаеш защо, ама даже никой не ти отговаря, камо ли друго.
Което всъщност показва, не че пестиш пари или че имаш такива намерения, а точно обратното, сам признаваш че си готов да си балъка на пазара, който дава двойно повече от другите пазарни участници. Обаче не разбираш защо никой не ти отговаря и никой не иска да работи с теб.
И си толкова тъп, че не схващаш, че никой не иска да бъде партньор с лаик и балък, случайно попаднал в готварския бизнес.
И почваш да размяташ папка, в която обясняваш, че има стотици отправени от теб запитвания, имейли и т.н. И да обясняваш, че храна няма да има, но че си супер, щото вече няма да допуснеш да ти продават на тебе какво да е.
Като в същия момент си признаваш, и че предлагаш на ляво и надясно всъщност 30-40% по-високи цени от пазарните, ама пак не знаеш защо, ама даже никой не ти отговаря, камо ли друго.
Което всъщност показва, не че пестиш пари или че имаш такива намерения, а точно обратното, сам признаваш че си готов да си балъка на пазара, който дава двойно повече от другите пазарни участници. Обаче не разбираш защо никой не ти отговаря и никой не иска да работи с теб.
И си толкова тъп, че не схващаш, че никой не иска да бъде партньор с лаик и балък, случайно попаднал в готварския бизнес.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
ivo55 написа:А, не, не ... положението е, че тази вечер, 5 минути преди вечерята казваш, че има ... само ... чешмяна вода, и че си изпратил запитвания и оферти до много доставчици за продуктите, които ти трябват за поръчните ястия, ама тъпаците не искат да работят с теб, не ти продават, даже не ти отговарят.
Точно така!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Цеката с парите от Теди Иванов - 17 човека ! Ние с 10 млн - двама ! :lol:
Иво е прав - Само като чуят Златков по телефона и му затварят слушалката :lol:
Иво е прав - Само като чуят Златков по телефона и му затварят слушалката :lol:
Аве, ако през миналия сезон бяхме направили супер трансфери и най-вече навременни, щяхме вече да сме уволнили началниците през настоящия сезон! А то и миналия сезон беше същото с тази разлика, че през настоящия се предлагат още по-абсурдни суми за заплати на някакви треторазредни звездолинчета(умалителните не са използвани по случайност)! :) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Tony_CSKA написа:Общо взето положението при нас е следното:
Да речем, че съм готвач и са ми дадени 500 лева преди две седмици, за да сготвя вечеря за този петък в 20:00 часа.
Трябвва да приготвя салата, предястие, основно и десерт. Да има и някакво вино - средна хубост. Напълно постижимо с този бюджет и толкова време на разположение.
В 19:00 казвам, че вечерята ще бъде ориз със зеле, а за пиене ще има чешмяна вода. Отделно от това вечерята ще бъде сервирана в 21:30, защото в момента съм в магазина да подбера зеле, което става.
С уговорката, че в хладилна има достатъчно количество храна, останала отпреди, за която са дадени немалко пари.
Сега слагаш Тея 5 стотарки в джоба, вадиш старата храна от хладилника на масата и си готов!
Накрая всички са щастливи- ти си с пълни джобове, а гостите са нахранени. :)
Елементарно, Уотсън!!! ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:Tony_CSKA написа:Общо взето положението при нас е следното:
С уговорката, че в хладилна има достатъчно количество храна, останала отпреди, за която са дадени немалко пари.
Сега слагаш Тея 5 стотарки в джоба, вадиш старата храна от хладилника на масата и си готов!
Накрая всички са щастливи- ти си с пълни джобове, а гостите са нахранени. :)
Елементарно, Уотсън!!! ;)
Да, но храната в хладилника е с изтекъл срок на годност и ако разчитам на нея значи със сигурност ще доведе до трето поредно хранително натравяне за гостите.
От друга страна, ако бях приготвил поръчаната вечеря щяха да ми дадат още 500 лева да направя следващата и още 1000 лева за по-следващата. Ама да си тровя гостите казваш?
- MASTER_COOL
- Контакти:
https://blitz.bg/sport/cska/iznenada-albanets-obyavi-transfer-v-tsska-video_569965.html
Аз съм За!
Явно Мето Томанов него е гледал
Снощи с гол и асистенция в ЛК
Аз съм За!
Явно Мето Томанов него е гледал
Снощи с гол и асистенция в ЛК
Със сигурност не е от 3-та дивизия.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!