Шампионска лига - сезон 2018/2019

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон 2018/2019

Мнениеот LaRgO » 17 фев 2019 16:33

insaneboy1 написа:Че те на Реал всички фенове извън Испания са глорихънтъри. Няма как как да ме убедиш в противното. Влезли в уикипедия погледнали кой има най-много ШЛ и айде - ставаме фенове на Реал (Някои дори стигат до крайности в глорихънтърството и си избират от всяко първенство отбора с най-много ШЛ - за справка CSKA69). То се вижда и по форума им как след първата загуба настава апокалипсис и при празен сезон няма един фен.

Феновете на Реал ако трябва да изтърпят пет поредни нулеви сезона (или дори само 1-2) просто ще минат от Ювентус и без това половината са фенове от времето на Крищиано. :lol:

Ти сериозен ли си ? Реал отпада 6 години поред на осминафинал, печели рядко КнК, също и титлата в последните години.
Не съм видял отлив от фенове.
Барселона има ли глорихънтъри или вие сте най-верните, качествени и истински фенове ?

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 17 фев 2019 16:37

ivan56 написа:Рамос, кой би му начупил капачките от грубите играчи от 90-те години 8-)

Не са груби, а твърди ; ) Като цяло защитниците не се особено потърпевши от такава игра, освен то лактите :lol:

Иначе определено би ме зарадвало да видя някой отбор в сегашно време с един ромб от рода на Скоулс, Кийн, Виера и някой измежду Гатузо и Макелеле :lol: Гигс и Бекъм на тъчовете и нещо от рода на Трезеге/РВН в центъра на атаката. :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 17 фев 2019 16:53

ivan56 написа:Рамос, кой би му начупил капачките от грубите играчи от 90-те години 8-)

Това че рамос е ренде и се рита много, не го прави мъжкар като да кажем един Рой Кийн например. ;)
Като му видиш прическите, които сменя на улицата сигурно е по-изнежен и от Неймар и роналдо взети заедно. Сигурно и тинейджър може да го потроши от бой тоя джендър. :lol:

Същото се отнася и за онова животно Пепе дето има такъв мазен фейс, че нещо ме кара да отида да му скачам на лицето с часове (без да съм садист) ! :roll:

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 17 фев 2019 19:36

LaRgO написа:
insaneboy1 написа:Че те на Реал всички фенове извън Испания са глорихънтъри. Няма как как да ме убедиш в противното. Влезли в уикипедия погледнали кой има най-много ШЛ и айде - ставаме фенове на Реал (Някои дори стигат до крайности в глорихънтърството и си избират от всяко първенство отбора с най-много ШЛ - за справка CSKA69). То се вижда и по форума им как след първата загуба настава апокалипсис и при празен сезон няма един фен.

Феновете на Реал ако трябва да изтърпят пет поредни нулеви сезона (или дори само 1-2) просто ще минат от Ювентус и без това половината са фенове от времето на Крищиано. :lol:

Ти сериозен ли си ? Реал отпада 6 години поред на осминафинал, печели рядко КнК, също и титлата в последните години.
Не съм видял отлив от фенове.
Барселона има ли глорихънтъри или вие сте най-верните, качествени и истински фенове ?

Явно в такъв заблуден свят живее иначе не би се нагърбил да коментира нещо такова. Ще ги видиш колко са верни феновете им след някоя друга година.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 17 фев 2019 19:45

Някои хора изобщо не правят разлика между твърд и агресивен играч тип "мъжкар" и психар. Освен това се изисква голяма смелост, да излизаш с някои от дрехите, с които сме виждали Рамос :lol: ... но лошия вкус и желанието да се избяга от клишето не правят един мъж по-малко такъв, по- скоро го правят човек с лош вкус( и пак, според индивидуални критерии).

Рамос си е поставял буквално главата вместо топката и доста често е бил потърпевш от груби действия спрямо него, но ако някой си спомня да е имало една подобна ситуация, в която да се е оплаквал, да я каже сега или да замълчи завинаги.

Той рита и него го ритат. Накрая всички се прегръщат. Любов след война.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 17 фев 2019 20:23

Sardukar написа:Хората сме различни и мразим по различни причини.

Това се мъча да кажа и аз. Успехите не са единствената причина, която да предизвика омраза. Примерно феновете на Дортмунд ме съмнява, че мразят Байерн кой знае колко, въпреки че Баварците доминират Бундеслигата. Или Лион едва ли се е превърнал в мразен клуб във Франция, въпреки че и те направиха седем поредни титли в началото на века.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 17 фев 2019 20:32

Groucho написа:
Sardukar написа:Хората сме различни и мразим по различни причини.

Това се мъча да кажа и аз. Успехите не са единствената причина, която да предизвика омраза. Примерно феновете на Дортмунд ме съмнява, че мразят Байерн кой знае колко, въпреки че Баварците доминират Бундеслигата. Или Лион едва ли се е превърнал в мразен клуб във Франция, въпреки че и те направиха седем поредни титли в началото на века.

Това за феновете на Дортмунд и Байерн съм склонен да го оспорвам. Остави доминацията на "баварците", там е ясно, че по-голям клуб от Байерн няма. Тъпото в случая за феновете на Дортмунд е, че Байерн им изкупи всичко най-добро от силните им години между 2010-та и 2014-та. Е, как да има конкуренция в БЛ, след като подчертано най-добрият отбор изкупи всичко най-добро на втория най-добър? :mrgreen:

Това е и причината в последните години да започна да харесвам все по-малко и по-малко Барселона. Излезе ли някой по-добър латинос в Ливърпул, веднага му скачат. А като имаме предвид историята на "каталунците" с латиноамериканските футболисти, и Суарес, и Коутиньо се подмокриха и веднага скочиха като удавник за сламка. Особено втория, който сега може и да съжалява... :oops:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 17 фев 2019 21:13

JimBeam написа:Явно в такъв заблуден свят живее иначе не би се нагърбил да коментира нещо такова. Ще ги видиш колко са верни феновете им след някоя друга година.

Тук и по други български форуми, гониха Меси след няколко слаби мача, а представям си какво ще става ако имат години поред без титла. Само спрял барселонец ще пише за глорихънтъри при положение, че такива има и Барселона.
Говори за Роналдо, а забравя колко българи станаха фенове на Барселона заради Стоичков.
Абе барселонец, какво да говорим.....
Последна промяна от LaRgO на 17 фев 2019 21:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 17 фев 2019 21:14

KOPScousers написа:Това за феновете на Дортмунд и Байерн съм склонен да го оспорвам.

Преди във форума пишеха фенове на Дортмунд и не съм видял от тях лошо отношение към Байерн.

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 19 фев 2019 19:26

Изображение
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Върни се в “Архив”