Селекцията на "Армията" - 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Селекцията на "Армията" - 2014

Мнениеот Red Warrior » 02 юли 2014 16:12

Емо Фаса потвърди пред БТВ, че Чочев ще бъде продаден до края на седмицата, както и че ще се дели трансферната му сума фифти-фифти.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 юли 2014 20:08

Нямате пари бе...Чочето е прекалено скъп за вас...!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 03 юли 2014 01:07

Млад национал повежда атаката на ЦСКА

От ЦСКА са постигнали принципна договорка за подписа на младия нападател на Верис Николае Милинчану, съобщават медиите в Молдова.

От молдовския клуб са склонни да пуснат футболиста без трансферна сума, но при едно условие - че прекратят участието си в Лига Европа след мачовете с Литекс. Милинчану е на 21 години и е смятан за най-големия талант на местния футбол. Той е юноша на Монако и дори шампион на Франция с младежката формация на “монегаските”, но контузия в гърба през 2011 година е причината да напусне тима на Бербатов и да се завърне в родината си.

След като в последните месеци Милинчану заби 4 гола в квалификациите за Европейското първенство за младежи, където до момента Молдова се представя отлично в група с Англия, Финландия, Уелс и Литва, местната преса отново заговори за интерес към него от страна на грандове като Порто и Базел.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8u0AAKKFAfQ&hd=1[/youtube]

Днес ще вкарва на Литекс! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
count_zero
Контакти:

Мнениеот count_zero » 03 юли 2014 01:35

Уважаеми колеги-фенове на любимия ЦСКА, съжалявам, ако повтарям неща от отминали страници на темата, но чета, че Марсилия може би взема Райс, в договора му има освобождаваща клауза за 300К и малко сякаш не съм ОК. Имам питане към вас, ориентирайте ме: каква е адекватната цена на един от тримата най-отличили се вратари на Мондиала досега? Не хвърча в небесата - далеч съм от мисълта да му вземем 5 милиона, но, все пак, не са ли твърде малко тези 300К? :roll:
that's a team, gentlemen! and either we heal now as a team, or we will die as individuals.
that's football guys, that's all it is. now, what you gonna do?

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 03 юли 2014 09:29

Ако беше 300€ веднага след мача с Германия, щеше да е спазарен. ;)
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 юли 2014 11:58

count_zero написа:Уважаеми колеги-фенове на любимия ЦСКА, съжалявам, ако повтарям неща от отминали страници на темата, но чета, че Марсилия може би взема Райс, в договора му има освобождаваща клауза за 300К и малко сякаш не съм ОК. Имам питане към вас, ориентирайте ме: каква е адекватната цена на един от тримата най-отличили се вратари на Мондиала досега? Не хвърча в небесата - далеч съм от мисълта да му вземем 5 милиона, но, все пак, не са ли твърде малко тези 300К? :roll:

Ами цената на Мболи е "толкова, колкото потенциалният купувач Х е готов да даде". Също така зависи и колко мераклии са се наредили на опашката, а изявите му на Светското първенство е удобен момент за Сашетата да поспекулират и така изкуствено да му вдигнат цената ;) Не на последно място е и имиджа на отбора-продавач, а имайки предвид че марката ЦСКА значително е поувяхнала по света и у нас, това неминуемо ще подбие трансферната сума.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 03 юли 2014 11:59

Поувяхнали сте ти и вие. ;)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 03 юли 2014 12:05

count_zero написа:Уважаеми колеги-фенове на любимия ЦСКА, съжалявам, ако повтарям неща от отминали страници на темата, но чета, че Марсилия може би взема Райс, в договора му има освобождаваща клауза за 300К и малко сякаш не съм ОК. Имам питане към вас, ориентирайте ме: каква е адекватната цена на един от тримата най-отличили се вратари на Мондиала досега? Не хвърча в небесата - далеч съм от мисълта да му вземем 5 милиона, но, все пак, не са ли твърде малко тези 300К? :roll:

При наличието на подобна клауза, цената макс е точно толкова и нито цент повече!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 юли 2014 13:32

Red_Neck написа:

При наличието на подобна клауза, цената макс е точно толкова и нито цент повече!

Не е точно така, или поне не в създалата се ситуация. Ако се вярва на медиите, може да приемем, че Монако и Палермо едновременно искат да привлекат Чочев в редиците си. Хипотетично, Монако предлага на Сашетата 300К (ако в действителност толкова е клаузата). Ако правилно разбирам идеята ти, то тук всичко трябва да приключи и Чочев да отпраши към княжеството. Да де, ама Палермо решават и слагат на масата 350К. В този момент се появява Трифон Попов от Литекс :mrgreen: и надцаква всички с оферета от 360К. Така цената на играча вече заспива на 360К.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

caracol
Контакти:

Мнениеот caracol » 03 юли 2014 14:09

TristaNNN написа:
Red_Neck написа:

Не е точно така, или поне не в създалата се ситуация. Ако се вярва на медиите, може да приемем, че Монако и Палермо едновременно искат да привлекат Чочев в редиците си. Хипотетично, Монако предлага на Сашетата 300К (ако в действителност толкова е клаузата). Ако правилно разбирам идеята ти, то тук всичко трябва да приключи и Чочев да отпраши към княжеството. Да де, ама Палермо решават и слагат на масата 350К. В този момент се появява Трифон Попов от Литекс :mrgreen: и надцаква всички с оферета от 360К. Така цената на играча вече заспива на 360К.

Смятам за нормално някои хора да са по-интелигентни от други и да могат да разсъждават по-точно и логично. Това, което не разбирам, е защо хора, очевидно ощетени от раменете нагоре, държат и да ни го покажат, може би за да ни убедят напълно в несъстоятелността си. Горното мнение е типичен пример за това. Първо, няма освобождаваща клауза за Ивайло Чочев, ще ми е интересно Тристан да ни посочи как е стигнал до това заключение. Второ, когато има такава клауза, отборите могат да наддават помежду си за личните условия на играча, за да бъдат предпочетени, но не и за трансферната сума.
Както е тръгнало, утре сигурно някой тук ще спори дали Земята е кръгла.

Върни се в “Архив”