Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Re: ще плачат за Христолов !!!

Мнениеот Dexter Lord » 23 окт 2008 18:02

hypodil написа:
botev_fen написа:Значи не мога да разбера що пишете глупости? Христо Андреев каза ,че собствениците не са ПОЛИТИЧЕСКА партия,каза че са Българи,Каза че са Софийски Холдинг!

Чакай малко бре. Никоя политическа партия не може да купи отбор! Но фирма близка до партиите - може. Всяка фирма е близка до някоя партия и гравитира в политическото пространство. Факт е, че вашите собственици не се знае кои са още и се гадае наслуки в момента. Зад слуховете вашият нов собственик да гравитира около ДПС се крият просто някои тенденции. Като например заиграването на Славчо Атанасов с ДПС в Пловдив. Той ви намери новия благотел, по същото време, в което във властта в Пловдив влезна ДПС. http://www.plovdiv-online.com/plowdiw/s ... owo-2.html

Аз обаче не съм толкова смел в прогнозите. Докато не видя кои са ви взели, няма да твърдя нищо. Всеки може да е.

Каза,че не са представители на никоя политическа партия.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 23 окт 2008 18:03

Аз също не се наемам със прогнози относто тва,кой ще ни бъде собственик.Тва го казах още преди няколко дена,просто няма смисъл.Обаче ,който и да съм убеден,че ще е по-добре от ДХ-С! Тоя човек за 10 години един трансфер не направи...нито един!
Изображение

Потребителски аватар
Сините Лъвове София
Контакти:

Мнениеот Сините Лъвове София » 23 окт 2008 18:04

PLOVDIV PEE 1912 написа:
Сините Лъвове София написа:Сега, вече можете да си направите ритуално сепуку 'По Пагански' насред Пловдив :lol:

Турция със дерби в Пловдив?

Ей син найш ква турция щи дам,за ПЛОВДИВ НЕ СМЕЙ ДА СИ ОТВАРЯШ УСТАТА ДОРИ!!!!

Ей, не така, бе палавник, тука на побратимяване намирисва - Хамам насред Дженджем Тепе, у Филибето, майна :lol:
Изображение
В тази песен се разказва за блестящи битки
и за славни сини времена,
за побоища, пожарища и за агитки,
вилнеещи със сини знамена...

Изображение

Потребителски аватар
fungus
Контакти:

Мнениеот fungus » 23 окт 2008 18:06

Какво каза Андреев (буквално) - "Собствениците не са турци,не са китайци, а са си чистокръвни българи. " Точка по темата :evil:

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 23 окт 2008 18:06

Сините Лъвове София написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:
Сините Лъвове София написа:Сега, вече можете да си направите ритуално сепуку 'По Пагански' насред Пловдив :lol:

Ей, не така, бе палавник, тука на побратимяване намирисва - Хамам насред Дженджем Тепе, у Филибето, майна :lol:

Що ме караш да си излея цялата негативна енергия ,която съм събрал през деня!

Bliu-Bliu...
Контакти:

Мнениеот Bliu-Bliu... » 23 окт 2008 18:07

L_P_F_C 1936 написа:
botev_fen написа:Значи не мога да разбера що пишете глупости? Христо Андреев каза ,че собствениците не са ПОЛИТИЧЕСКА партия,каза че са Българи,Каза че са Софийски Холдинг!Знам закво си хабите времето в празни приказки! Вместо да се радвате за нас,да се радвате,че ще има по-силни дербита и по-силно първенство,вие ни плюете и мразито колкото се може повече!Тва са лапешки работи майна... Или сте дечковци,или толкова ви е акъла..незнам

Това не съм го измислил аз, и аз искам да станете най-после малко по-добри за да има интрига в дербито, защото последните години има само един отбор на терена, така, че не се сърдете, а вижте мнението за вашето състояние от някои журналисти...дано да не е верно, но ако е така лошо, има и друго, като гледм действията и приказките на вашите Боби и тоя новия Андреев ми напомнят много на тези на Христолов....ДАНО ДА ГРЕША :o :o :o :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll:

Пич, знам че не си го измислил ти. Но ако имаш малко мозък в главата ще видиш, че това е пълна помия.
Няма никакви факти, дори и логика няма. А, като си го пуснал тука явно търсиш канонада от псувни по свой адрес. Обсъждайте си небивалиците във вашия форум. Искаш ли сега да ти пусна една тема за размишление в него:
"СОБСТВЕНИКЪТ НА ЛОКОМОТИВ 2001 Е РОДООТСТЪПНИЧЕСКА ХАНЪМА, РАЗПОЛАГАЩА С ПАРИТЕ НА ЗЕКИ БАЙРЯМ И РЕЙСОВЕ С ИСТАМБУЛСКА РЕГИСТРАЦИЯ" - ФАКТ.
Да ама няма да я пусна, щото няма смисъл. ;)
We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 23 окт 2008 18:09

Сините Лъвове София написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:

Къв го дървиш в няшия форум ?Гледай си тама смисления отбор,който без подкрепа от БФС ще е на 13 място...И не говори за Пловдив,щото надали си идвал на мач в Пловдив.Нали знаеш лафа "Колко като тебе вече плакаха" ай ходи си в краварника
Изображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 23 окт 2008 18:14

Докато обявят новия собственик ще има още мнооого подобни статии,така че се въоражете с търпение и здрави нерви.На финала съм сигурен ,че ще сме много доволни и всички останали ще мълчат !

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 23 окт 2008 18:14

Първо статията е пълен бълбоч и няма нито едно нещо вярно.второ новия собственик наистина е от София и наистина както казаха Славчо Атанасов и Христо Андреев няма нищо общо с политиката.Не се е занимавал с футбол,фирмата е част от холдинг на един много богат българин,подчертавам БЪЛГАРИН.И трето няма да се заяждам с буферите,но каква ви е работата да коментирате Ботев ,а не Локо.Това че сме щяли да плачем за Селския е пълна простотия няма как да стане,само който е преживял това управление на неговия клуб знае какво е да те води Христолов и на дали има такъв който иска селския да се върне.Фенове на Доко вие много скоро ще усетите с пълна сила какво значи да ви управлява човек КАТО СЕЛСКИЯ.Галка започва да си върши работата като селския и скоро ще се превърнете в асансьор между А и Б група. ОТНОВО КАЗВАМ НЕ ИСКАМ ДА СЕ ЗАЯЖДАМЕ ,НЕКА ПРОСТО КОМЕНТИРАМЕ СИТУАЦИЯТА ОКОЛО ДВАТА ОТБОРА ТУК.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
bai Momchil
Контакти:

Мнениеот bai Momchil » 23 окт 2008 18:16

Слушайте ме внимателно столипиновци и го разберете веднъж завинаги, макар и с простите си картуни:

1. За Христола ще плачете само и единственно ВИЕ. След време ще си спомняте за миговете на щастие, които изживяхте благодарение на сельо. Може и паметник да му издигните редом до този на един от топ престъпниците на БГ - Г.Илиев, донесък ви още малко щастие в мизиреното ви битие.

2. Дори и новият собственик да затрие Ботев, пак няма да плачем за сельо, защото ние предпочитаме Ботев да е във В група, но свободен, отколкото да е онова подобие на отборче което беше в последните 10 години. За разлика от вас, които сте свикнали с кретане в средата на таблицата в А група и считате това живуркане за нормално, ние феновете на Ботев не можем да се примирим с такова положение, защото Ботев е бил и ще бъде фактор в българският футбол.

3. Където е текло, пак ще тече, а вие пак сте си същите мърши.

Върни се в “Архив”