Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот TodorT » 17 май 2011 22:15

Thsmith написа:като го слушам Батков от зона спорт хич не ми допада какво приказва... 2 ма чужденци и 4 ма българи гледали :lol: Аз като гледам един българин от А група не виждам който може да заиграе в Левски :lol: Дано Гонзо намери пак някакви свободни агенти научени на Футбол западни играчи...

Батков следи българи, играещи в чужбина, а не тези от А група! 8-) :lol:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 17 май 2011 22:16

TodorT написа:
Thsmith написа:като го слушам Батков от зона спорт хич не ми допада какво приказва... 2 ма чужденци и 4 ма българи гледали :lol: Аз като гледам един българин от А група не виждам който може да заиграе в Левски :lol: Дано Гонзо намери пак някакви свободни агенти научени на Футбол западни играчи...

Дааам... чул е че Бербатов и Мартин Петров имат проблеми в клубовете си и ги офертира в момента :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Смята да вземе и Лозанов от Парма и да оформи ударното трио - Марто-Бербо-Най Ло :mrgreen: :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 май 2011 22:37

JackPackage написа:
TodorT написа:

Дааам... чул е че Бербатов и Мартин Петров имат проблеми в клубовете си и ги офертира в момента :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Смята да вземе и Лозанов от Парма и да оформи ударното трио - Марто-Бербо-Най Ло :mrgreen: :lol:

това ми хареса

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 17 май 2011 23:15

единствено Иванков може да вземем от Българите извън А група...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 18 май 2011 07:16

Играчите от чужбина са голям риск,защото не се знае как ще се аклиматизират.Мисля,че Иса,Киров,Чаворски и Коен заслужават шанс да се опитат да заместят Дембеле.В средата сме добре трябват ни двама в защита ляв бек и централен защитник(Старокин и Тунчев)нищо че са имали минало при свинете.Две крила :) то като се замисля пак стана половин нов отбор.

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 18 май 2011 07:57

L_Messi написа:
Thsmith написа:като го слушам Батков от зона спорт хич не ми допада какво приказва... 2 ма чужденци и 4 ма българи гледали :lol: Аз като гледам един българин от А група не виждам който може да заиграе в Левски :lol:
Дано Гонзо намери пак някакви свободни агенти научени на Футбол западни играчи...

Да и аз не виждам кой от тукашните обещаващи играчи (на по 24 години :lol: ) може да си струва. Трябва да се постараем да намерим правилните "2-ма чужденци" и то навреме, вместо да напъваме за тези "4-ма българи".

има няколко млади играчи според мен: Т Христов, Старокин, Крачунов... от не толкова младите.. Христо Златински
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 18 май 2011 08:45

Thsmith написа:Гарата в интерес на истината от първия му мач за локо се надявах да го вземем в Левски :lol: Е не съм очаквал, че чак така ще се представи, но ме грабна...
Аз принципно не гледам мачове на отбори извън Левски, но му гледах 1 или 2 рия мач за Локо играеха с цска на армията :0 и като го видях как им влизаше (не, че не беше за 3 червени картона тоя мач) каква преса правеше просто ми ...

Момче, това със снимката вече е много. Гунди беше обявен за Бог на футбола в България. Но да поставиш това ренде до него е равносилно на богохулство. Независимо от факта, че е вкарал толкова голове на четирибуквието. Класите са несравними. Гунди беше велик. Този от дясно беше добър футболист, с висок дух, голаджия. Но грубян и за местна консумация. Сравняваш "кървавия гол" срещу панчаревци със ЗЛАТНИЯ ГОЛ на митичния Уембли срещу Англия, влязал в учебниците им по футбол като класика. Помисли малко.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 май 2011 09:39

"Скаути на украинския гранд Динамо (Киев) са харесали халфа на Левски Владимир Гаджев по време на дербито с Литекс на "Георги Аспарухов". Според потвърдена информация вече текат преговори за привличането на футболиста, твърди "Тема Спорт". От българска страна те се водят лично от собственика на клуба Тодор Батков. Сумата, която адвокатът настоява да прибере при евентуална продажба на Гаджев, е около един милион евро. Засега украинците не са изпратили оферта за втория капитан на Левски. Гаджев е искан още от елитен гръцки отбор, както и от италианския Сиена, който спечели промоция в Серия "А" от следващия сезон.
Друга интересна информация е, че украинските емисари са харесали и универсалния холандец Сержиньо Грийн. Човекът с плитките се появи през второто полувреме на дербито с Литекс и бе най-силният футболист на "сините" в мача заедно с Гара Дембеле. Тодор Батков обаче не иска да се разделя с Грийн, който за отрицателно време се превърна в ключова фигура в настоящата формация на Левски. Поради тази причина Батков ще предложи на холандеца нов договор с по-голяма заплата и извънредни премии. В момента месечното възнаграждение на Сержиньо е 12 000 евро."
Ако дадат милиона за Гаджев,да го продават!Грийн-НЕ!!!

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 18 май 2011 09:44

blue avalanche написа:"Скаути на украинския гранд Динамо (Киев) са харесали халфа на Левски Владимир Гаджев по време на дербито с Литекс на "Георги Аспарухов". Според потвърдена информация вече текат преговори за привличането на футболиста, твърди "Тема Спорт". От българска страна те се водят лично от собственика на клуба Тодор Батков. Сумата, която адвокатът настоява да прибере при евентуална продажба на Гаджев, е около един милион евро. Засега украинците не са изпратили оферта за втория капитан на Левски. Гаджев е искан още от елитен гръцки отбор, както и от италианския Сиена, който спечели промоция в Серия "А" от следващия сезон.
Друга интересна информация е, че украинските емисари са харесали и универсалния холандец Сержиньо Грийн. Човекът с плитките се появи през второто полувреме на дербито с Литекс и бе най-силният футболист на "сините" в мача заедно с Гара Дембеле. Тодор Батков обаче не иска да се разделя с Грийн, който за отрицателно време се превърна в ключова фигура в настоящата формация на Левски. Поради тази причина Батков ще предложи на холандеца нов договор с по-голяма заплата и извънредни премии. В момента месечното възнаграждение на Сержиньо е 12 000 евро."
Ако дадат милиона за Гаджев,да го продават!Грийн-НЕ!!!

+1
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 18 май 2011 10:10

Thsmith написа:единствено Иванков може да вземем от Българите извън А група...

Точно така!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Върни се в “Левски”