Шампионска лига - сезон (2017/18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон (2017/18)

Мнениеот sapio0o » 28 сеп 2017 19:01

Irrelevant.

Виж, че и аз владея някои чуждици, но не съм станал англичанин. :twisted:
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 28 сеп 2017 19:05

Само времето ще покаже дали уволнението на Анчелоти е (било) правилно или не.
Не следя особено Байерн, но явно в клуба има някакви "тихи войни" между водещите фактори, визирайки най-вече тези по високите етажи, а нищо чудно да има и нещо като лагери в отбора - по оста тартори и чужденци, отделно, че и играта на отбора не върви в последно време(явно това дава отражение) и в крайна сметка "се реже главата" на треньора, за да се смени курса.

За мен лично новият треньор трябва да бъде немскоговорящ и с добър опит в Бундеслигата.
Гледайки свободните треньори, добри кандидати биха били - Томас Тухел или Армин Фе.

За Анчелоти опциите са Италия или Англия, но нищо чудно да отиде нейде в Катар/Дубай или Китай, колко му е.

Вие въобще давате ли си сметка колко голям турнир е ШЛ и какво изисква да бъде спечелен, а още повече да се наредят няколко поредни силни представяния?

Постоянство - най-важното, щипка късмет с жребия/в отделните мачове, а в последните години и съдийско рамо(за някои отбори).

kryvopieca
Контакти:

Мнениеот kryvopieca » 28 сеп 2017 19:40

Байерн са много зле в момента, реално нямат нищо, освен контузен Нойер, така че е нормално да има промени при тях

иначе няма смисъл да се говори за Барса, реално като се замисли човек, повече са ги рязали през годините, отколкото са им помагали, но понеже всички ги мразят всеки говори само за едната страна на нещата, нормално е

в прословутия мач с Челси за мен само 2 от дузпите за сините са 100 %, а първия мач дузпата на Босингва е безспорна и какво излиза реално :roll: просто медиите като натресат 1 нещо никой не се замисля дали то е истина или не и всеки го разпространява, братовчед ми е на 13 и през 2009 е бил на 5 годинки и сега повтаря как Челси са били ощетени тогава, а даже не е гледал мач и не знае за какво става на въпрос :lol:

Байерн през 2013 не бяха нищо особено, та те едвам биха Арсенал :lol:

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 28 сеп 2017 20:22

rhaegar написа:Наистина не го очаквах от шефовете в Мюнхен. Да, отборът е далеч от това, което трябва да бъде, но още е септември, не са минали дори 10 кръга в първенството, а загубата от ПСЖ най-много да ги остави втори в групата-неприятно, но далеч не фатално. Явно проблемите там са доста по-дълбоки, отколкото изглеждат.

Абсолютно. Очаквах, че ще се стигне до раздяла, но не и толкова скоропостижно, в началото на сезона.

sapio0o написа:Поне за мен Анчелоти изобщо не е виновен за случващото се през сезона. Гуардиола е виновен :!:

Ба тоя Гуардиола, още колко години ще е виновен в Байерн :?: :lol: Да не е правил той селекцията на Баварците лятото или е поръчал Нойер на циганска вуду-бригада :lol: 8-)

Нищо чудно Анчелоти да се озове съвсем скоро на "Сан Сиро", ако Монтела не вземе поне една победа срещу Рома и Интер в следващите два мача на Милан.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 28 сеп 2017 20:26

Groucho написа:Ба тоя Гуардиола, още колко години ще е виновен в Байерн :?: :lol: Да не е правил той селекцията на Баварците лятото или е поръчал Нойер на циганска вуду-бригада :lol: 8-)

Гуардиола винаги е виновен :!:
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 28 сеп 2017 20:43

Само за протокола, Байерн се надигнаха в ЕКТ по времето на толкова презирания тук Луис Ван Гаал. 2007- 2008 играят в Купата на Уефа, където ясно си спомням едни легендарни битки с Хетафе, с голове в последните секунди на Байерн, а после на полуфинал бяха тотално разкатани от Зенит (колко симпатични бяха питерци тогава и какви станаха сега). Следващият сезон 1/4 финал в ШЛ, където отпадат след разгром от Барселона. После идва Ван Гаал и направиха дубъла плюс изгубения финал от Интер, откъдето и тръгна възхода на отбора. Вярно, следващият сезон холандецът се издъни и го изгониха, но той положи основите на завръщането на Байерн сред топ отборите.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 28 сеп 2017 20:59

nghcvth написа:Само за протокола, Байерн се надигнаха в ЕКТ по времето на толкова презирания тук Луис Ван Гаал. 2007- 2008 играят в Купата на Уефа, където ясно си спомням едни легендарни битки с Хетафе, с голове в последните секунди на Байерн, а после на полуфинал бяха тотално разкатани от Зенит (колко симпатични бяха питерци тогава и какви станаха сега). Следващият сезон 1/4 финал в ШЛ, където отпадат след разгром от Барселона. После идва Ван Гаал и направиха дубъла плюс изгубения финал от Интер, откъдето и тръгна възхода на отбора. Вярно, следващият сезон холандецът се издъни и го изгониха, но той положи основите на завръщането на Байерн сред топ отборите.

Това е ясно, че именно ЛВГ е основоположника на успехите им след това - те даже и Манчо затова го взеха след Сър Дейвид Мойс, за да постави основите на нещо голямо, ама голям хой.... :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 28 сеп 2017 22:35

Между другото Ван Гаал беше вчера на мача в Париж. Камерата го улови в момент, когато разпалено изнасяше лекция на седящия до него Шаби Алонсо вероятно за това къде Анчелоти е сбъркал в подредбата на Байерн ;)

Иначе Карлето начело на Ливърпул ми е мечта от много време насам...
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 сеп 2017 23:16

sapio0o написа:Irrelevant.

Виж, че и аз владея някои чуждици, но не съм станал англичанин. :twisted:

И кво общо имат "чуждиците" или дали владееш нещо с Германските народи? Поредното изказване което е ни в клин...
Може да пробваш да прочетеш например някое книжле от Мишел Керотре, примерно. Да не се чудиш защо в история на Прусия пише по равно за Метерних и Бисмарк, за Австро-Унгария и Прусия, за Хоенцолерните и Хабсбургите.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 29 сеп 2017 12:39

kingofpop написа:
sapio0o написа:
Middlesbrough написа:Да ве тия ако я дигнат за 3 пореден път , дори не искам и да си го помислям :Д

Е, кво? Ще станеш свидетел на исторически момент. И аз не се радвах на барсата като нижеше с Пеп, но пък по-хубав футбол не съм виждал, който същевременно да доминира над всеки един съперник.

Попе, на ПСЖ им е рано. Ще си проличи като дойде решителната фаза, ако стигнат въобще дотам. С Неймар в един момент ще вдигнат тенекето, но няма да е този сезон.

не мисля, че им е рано, имат всичко необходимо за купата, натрупаха доста опит и си взеха поуките.....Неймар много ме тревожи, играе убийствено.....няма нищо общо от последните 2 сезона при нас...ако се паднем с тях ще ни ушие 99 % :oops: :oops: :mrgreen:

в атака според мен сега са най-опасното трио с Мбапе и Неймар и нелошия Кавани, но в защита се видя, че освен Тиаго Силва другите са кашкавал, а и треньорът им е способен да хвърли преднина от 4-0, така че според мен четвъртфинал и са дотам
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Върни се в “Архив”