Виж, че и аз владея някои чуждици, но не съм станал англичанин.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Вие въобще давате ли си сметка колко голям турнир е ШЛ и какво изисква да бъде спечелен, а още повече да се наредят няколко поредни силни представяния?
rhaegar написа:Наистина не го очаквах от шефовете в Мюнхен. Да, отборът е далеч от това, което трябва да бъде, но още е септември, не са минали дори 10 кръга в първенството, а загубата от ПСЖ най-много да ги остави втори в групата-неприятно, но далеч не фатално. Явно проблемите там са доста по-дълбоки, отколкото изглеждат.
sapio0o написа:Поне за мен Анчелоти изобщо не е виновен за случващото се през сезона. Гуардиола е виновен
Groucho написа:Ба тоя Гуардиола, още колко години ще е виновен в Байерн![]()
Да не е правил той селекцията на Баварците лятото или е поръчал Нойер на циганска вуду-бригада
![]()
nghcvth написа:Само за протокола, Байерн се надигнаха в ЕКТ по времето на толкова презирания тук Луис Ван Гаал. 2007- 2008 играят в Купата на Уефа, където ясно си спомням едни легендарни битки с Хетафе, с голове в последните секунди на Байерн, а после на полуфинал бяха тотално разкатани от Зенит (колко симпатични бяха питерци тогава и какви станаха сега). Следващият сезон 1/4 финал в ШЛ, където отпадат след разгром от Барселона. После идва Ван Гаал и направиха дубъла плюс изгубения финал от Интер, откъдето и тръгна възхода на отбора. Вярно, следващият сезон холандецът се издъни и го изгониха, но той положи основите на завръщането на Байерн сред топ отборите.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
sapio0o написа:Irrelevant.
Виж, че и аз владея някои чуждици, но не съм станал англичанин.
kingofpop написа:sapio0o написа:Middlesbrough написа:Да ве тия ако я дигнат за 3 пореден път , дори не искам и да си го помислям :Д
Е, кво? Ще станеш свидетел на исторически момент. И аз не се радвах на барсата като нижеше с Пеп, но пък по-хубав футбол не съм виждал, който същевременно да доминира над всеки един съперник.
Попе, на ПСЖ им е рано. Ще си проличи като дойде решителната фаза, ако стигнат въобще дотам. С Неймар в един момент ще вдигнат тенекето, но няма да е този сезон.
не мисля, че им е рано, имат всичко необходимо за купата, натрупаха доста опит и си взеха поуките.....Неймар много ме тревожи, играе убийствено.....няма нищо общо от последните 2 сезона при нас...ако се паднем с тях ще ни ушие 99 %![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта