Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот LoveAndPeace » 20 сеп 2025 12:42

Drunken_Master написа:
vlong написа:Архивите говорят, каква е истината за стадиона.

Тъй, де. То тук въпроса е, защо Софиянски не е дал на всички клубове това което дава на любимият си Левски?!??!?!??!?!?!

Народна Армия на столична община ли е бил :o :?

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 20 сеп 2025 12:44

Ква армия, аз те питам за отбори като Локомотив и Славия.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 20 сеп 2025 13:00

Drunken_Master написа:Ква армия, аз те питам за отбори като Локомотив и Славия.

Славия си е собственик на стадиона :lol:
За Локото трябва да проверя.

На линия
ReBorn1982

Re: !

Мнениеот ReBorn1982 » 20 сеп 2025 13:05

Drunken_Master написа:Мъри е добър треньор, ама чак треньора на XXI век ми звучи доста пресилено. Примерно, при последният престой в Левски, той какво по-точно постигна? Нищо и половина. Беше с единадесет поредни срещи без победа в слабата ни "А група". Преди това пък беше и срамното отпадане от Хамрун.

Това да постигнеш 11 поредни мача без победа в мега жалката Ефбет "лига", и то начело на гранд като Левски, наистина е потресаващ провал. Чудовищен. Също и да отпаднеш от малтийско тимче ..... същото тимче още в следващия кръг мега слабият Партизан тогава го потроши без да се изпоти дори.

А на онзи, дето ме следял "от известно време", въобще няма и да му отговарям на комплексарските глупости и заяждания. За разлика от него, споря културно и с факти, нямам никакво намерение да отговарям на някакви жалки лични нападки само защото на някого не му харесвало какво съм написал за любимеца му.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 20 сеп 2025 13:39

Спомням си първия престой на Стойчо, когато смаза Левски с 3:0. Това вероятно е най-скъпият отбор в историята на футбола ни и накрая отпадна от Торпедо :lol: После с Лупи пак мега скъпа селекция и отпадане от Тулуза :lol: При третия си престой може би имаше по-добри футболисти от Лудогорец. Анисе, Платини, Камбуров, Спас Делев, Бандаловски, Чочев, Янчев, Саша, Попов и завърши втори, като отпадна от Мура. Бива го само във вътрешния шампионат.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 20 сеп 2025 13:45

Drunken_Master написа:

Тъй, де. То тук въпроса е, защо Софиянски не е дал на всички клубове това което дава на любимият си Левски?!??!?!??!?!?!

Какъв Локомотив те мачка?
Локо са основани 1929,тук годините са 22-24.
На Септември да им дават ли?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: !

Мнениеот LoveAndPeace » 20 сеп 2025 13:47

ReBorn1982 написа:
Drunken_Master написа:Мъри е добър треньор, ама чак треньора на XXI век ми звучи доста пресилено. Примерно, при последният престой в Левски, той какво по-точно постигна? Нищо и половина. Беше с единадесет поредни срещи без победа в слабата ни "А група". Преди това пък беше и срамното отпадане от Хамрун.

Това да постигнеш 11 поредни мача без победа в мега жалката Ефбет "лига", и то начело на гранд като Левски, наистина е потресаващ провал. Чудовищен. Също и да отпаднеш от малтийско тимче ..... същото тимче още в следващия кръг мега слабият Партизан тогава го потроши без да се изпоти дори.

А на онзи, дето ме следял "от известно време", въобще няма и да му отговарям на комплексарските глупости и заяждания. За разлика от него, споря културно и с факти, нямам никакво намерение да отговарям на някакви жалки лични нападки само защото на някого не му харесвало какво съм написал за любимеца му.

Малтийското тимче е в групите на скъсаняците , където български тим ..........няма :? Ще ги видим как ще се представят :) Един Х и пет загуби за какво участие ще се брои ? Отлично , добро , задоволително , потресаващ провал ??
Колкото до Мъри :lol: :lol: взе отбор за който всички се притеснявахме , и то с право , че можем да изпаднем и го докара до там , че многомилионния ви отбор една календарна година нямаше удар във вратата :lol: а след това Мажоритарния ни собственик изкара към 20 М от безплатните играчи

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 20 сеп 2025 13:49

vlong написа:
Drunken_Master написа:

Какъв Локомотив те мачка?
Локо са основани 1929,тук годините са 22-24.
На Септември да им дават ли?

Аха, т.е. така се е случило, че Софиянски просто е бил с вързани ръце и е подарил стадиона на Левски, но не и на останалите отбори. Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 20 сеп 2025 14:09

Ти за реституция чувал ли си,на хиляди софиянци им върнаха нивичките и станаха милионери и градинки присвоиха и защитени зони и къпални и ебални и всичко стана частно,само на Левски не му върнаха нищо.
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”