Eminem написа:realno написа:Разбира се, че ти ни занимаваш със своите фобии към черните. Като си толкова умен бледолик, обясни ни каква е връзката между цвета на кожата и способностите на един футболист т.е. как черната кожа автоматично прави някого некадърник и обратно. И аз съм бял като теб, но не виждам такава връзка. Може и да бъркам. Може да се окажеш Айнщайн на логиката. Ще се радвам да обясниш. Може и да науча нещо ново. Благодаря ти. предварително.
Това съм ти го обяснявал, но ти толкова четеш.
Наричам "берачи на памук", някои чернокожи играчи в отбора ни, защото са показали и доказали на терена, че са некадърници и нямат никакво място в отбора!
Така както съм наричал някои наши национали - "манекени", "комедианти", некадърници и т.н.
И все пак, да - няма да ми е приятно Левски да играе с 11 чужденци, макар и това да е клубен футбол, а не национален. Все пак е български отбор, спортът е социален феномен и българското НЕ трябва да се пренебрегва. Защото както виждаме - започна се с клубните и се прехвърли и в националните отбори. И целият смисъл се губи, има само една тъпа, дебилна, изпразнена от съдържание - комерсиализация за ботове. "Junk food".
Колкото до извън футбола - НЕ Е расистко да искам България да е българска, Европа в мнозинството си да е бяла! НЕ Е расистко да искам расата ми и народът ми да се запазят!
Кое му е лошото, всички раси и етноси да се запазят? Нямам желание Африка или Азия да са бели. И точно тези, които реват за "културно обогатяване", унищожават красотата в това да има различни раси и етноси, различни култури! Защото, когато ги смесиш в един буламач - те се губят и изчезват!
Не увъртай, а обясни как цвета на кожата на тези черни "берачи на памуци" ги прави автоматично некадърни, защото използвайки този термин, ти казваш, че те са некадърни, защото са черни.
Относно белите "майстори" по футбол, които наричаш, "манекени", "комедианти", некадърници" не засягаш цвета на кожата им, а единствено способностите им. Не ги наричаш например бели мияачи на чинии или сменящи памперси на белия западен елит, а само манекени и комедианти.
Освен това не съм чул от теб расистко отношение към белите некадърници чужденци в клуба.
Така, че обясни как цвета на кожата прави някого автоматично некадърник без да шикалкавиш като Русенски началник на МВР хванат в лъжа.