Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Bet_Expert
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Bet_Expert » 08 сеп 2025 21:12

Нямаме нито един модерен стадион, нито един модерен, съвременен треньор, нямаме вече и ХОРА(най-важният ресурс за всяка страна), нямаме бази, нямаме школи, нямаме и амбиции.

Когато си с каручка в свят, в който хората хвърчат с Поршета, логично е да си последен.

Аз сериозно се замислям, остана ли изобщо отбор в Европа, който да изпитва страх от България?

Усещането е, че сме най-слабите не само в Европа, а и сред най-слабите в света.

А най-лошо е, че надежда няма никаква за бъдещето.

Ким Чен Ун(Атанас Караиванов) ли ще направи промяната?
Или Венци Стефанов на 76 години?
Или пияницата Крушарски?

А да не говорим, че половината отбори в Първа Лига са пред фалит.

Звуча песимистично, но такива са реалностите.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 08 сеп 2025 21:13

BRF написа:Някой може ли да ми каже от къде да видя програма на първенството на Аржентина по дни и часове?

Лайвскор.ком
Там има всичко за всички техни дивизии.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 сеп 2025 21:30

bubka написа:
BRF написа:Някой може ли да ми каже от къде да видя програма на първенството на Аржентина по дни и часове?

В Гугъл Сърч ;д.

Иначе по-сериозно тук ги има до края на септември, за октомври нататък още не са излезли точни часове:

https://www.futbol24.com/national/Argen ... /fixtures/

Може би във Флашскора ще ги има по-подробно.

В флашскора ги пише всички с един и същ начален час и на Ривър плейт и на Сан Лоренцо и на Индепендиенте и всички са домакини!Чудех се дали е така наистина става въпрос за 12,10!Ще съм там тогава и ми се щеше да отида на повече от един мач и ми е странно всички да са в един час!

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 08 сеп 2025 21:58

BRF написа:
bubka написа:

В Гугъл Сърч ;д.

Иначе по-сериозно тук ги има до края на септември, за октомври нататък още не са излезли точни часове:

В флашскора ги пише всички с един и същ начален час и на Ривър плейт и на Сан Лоренцо и на Индепендиенте и всички са домакини!Чудех се дали е така наистина става въпрос за 12,10!Ще съм там тогава и ми се щеше да отида на повече от един мач и ми е странно всички да са в един час!

Не, няма да са в един час със сигурност. Ще ъпдейтнат инфото по сайтовете може би поне 10-тина дни преди кръга.

В самият им сайт на Лигата ги има часовете само до 10-ти кръг или края на септември, затова и навсякъде е така:

https://www.ligaprofesional.ar/

Долу в ляво.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Vesko85
Контакти:

Мнениеот Vesko85 » 08 сеп 2025 23:02

Косово води с 2-0 на Швеция :) . Ние наистина сме от най-слабите отбори в Европа.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 сеп 2025 23:13

bubka написа:
BRF написа:
bubka написа:

В Гугъл Сърч ;д.

Не, няма да са в един час със сигурност. Ще ъпдейтнат инфото по сайтовете може би поне 10-тина дни преди кръга.

В самият им сайт на Лигата ги има часовете само до 10-ти кръг или края на септември, затова и навсякъде е така:

https://www.ligaprofesional.ar/

Долу в ляво.

Благодаря за приятната информация!

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 08 сеп 2025 23:38

Vesko85 написа:Косово води с 2-0 на Швеция :) . Ние наистина сме от най-слабите отбори в Европа.

Кажи го направо - Най-слабият отбор в Европа сме.
Ако върнем само за последните 2-3 год позорните и тежки резултати, ще осъзнаем, че след нас никой няма.
Ние силен и доминиращ мач, с категорична победа без треперене до края не сме имали от поне 10 год.
Класическо футболно джудже.
Между впрочем и Първа Лига е най-слабото първенство в Европа. Такива аматьори никъде по света не биха нарекли Проф.Футболни Клубове.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 08 сеп 2025 23:39

Косовските национали не са се учили на футбол в Косово.
Млад футболист с 200 мача за водещ отбор у нас не го искат дори във втора лига на Италия.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 09 сеп 2025 00:21

Тая година увеличиха бройката на отборите - 30!
Сигурно знаеш, че първата им фаза (Апертура) свърши и излъчиха шампион. Сега играят втората (Клаусура) - по 16 мача и продължават първите 16 на елиминации.
Тамън отрекохоха преди десетина година тая простотия (Апертура и Клаусура), но тая година я върнаха, че сложиха и елиминации.
На техните експерименти би им завидяла дори Международната волейболна федерация. Тя е уником по простотия. Пример: формулата и домакините на тазгодишните световни първенства.
А какви хиксчета правеха само. Малки коефициенти, но хиксчета.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 09 сеп 2025 00:44

Dust написа:Косовските национали не са се учили на футбол в Косово.
Млад футболист с 200 мача за водещ отбор у нас не го искат дори във втора лига на Италия.

Ами именно 200 мача в Ефбет лигата нищо не значат. Ти някой от гибралтарското първенство с 200 мача ще вземеш ли?

Върни се в “Левски”