Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Селекцията на Левски-нови играчи

Мнениеот Blue_Girl » 09 юни 2010 15:42

L_Messi написа:
Нападателят Гарра Дембеле преди минути кацна на летище София, където бе посрещнат от представител на Левски. Играчът бе придружаван от мениджъра си – г-жа Бенжелюн, която е майка на футболиста Юнес Бенжелюн.
Футболистът бе на почивка в родината си и въпреки многото спекулации, ще започне навреме подготовката с новия си клуб.
Георги Иванов ще го представи като нов футболист на Левски, заедно с другите нови на нарочна пресконференция, която ще е от 17 часа.

И днес имаме добра новина от лагера на Левски.

Да ни е честито.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

gonzo_levski
Контакти:

Re: Новите в Левски

Мнениеот gonzo_levski » 09 юни 2010 15:42

Дембеле казвам 99 или 9 :). Иво Иванов 5 :)

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Левски взе и Дембеле, представя го днес

Мнениеот Levski 1914 » 09 юни 2010 15:43

Честно казано някои ваши изказвания ме изумяват! То бива написани глупости и лигавщини, но това вашето направо е писане, колкото да не заспиш! Не мога да си обясня какво толкова ревете за селекцията? Както беше казал един колега малко по-горе във форума...

Взехме може би най-добрия защитник в А група-Иван Иванов, един от най-добрите нападатели в А група-Дембеле, има възможност да вземем и Бандаловски и Дани Младенов.

Ако може тези, които най-много недоволстват от новите попълнения, да напишат кои футболисти искат да дойдат в Левски... :evil:
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 09 юни 2010 15:46

Деветка ше е Гарата
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
ivanski_95
Контакти:

Мнениеот ivanski_95 » 09 юни 2010 15:48

Дембеле 29, 39, 99 А И.Иванов си е 5
Последна промяна от ivanski_95 на 09 юни 2010 15:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
jivkovisz
Контакти:

Мнениеот jivkovisz » 09 юни 2010 15:48

аз мисля че гара ще играе с 9 а за иво иванов съм сигуренче ще е с 5 , и мисля че и двамата ще са много добри попълнения особенно за иво , аз съм от стара загора и му знам качествата в берое беше истински лидер в защитата

levski32
Контакти:

Re: Левски взе и Дембеле, представя го днес

Мнениеот levski32 » 09 юни 2010 15:52

Ние искаме да се налагат младите, да се купуват много и скъпи нови, а и сегашните качетствени футболисти да останат.Всяко едно от тези неща само по себе си би имало своите позитивни и негативни страни, но и има момент на взаимоизключване.

Аз смятам, че имайки предвид ресурсите, с които разполага, Гонзо прави една умерена и стойностна селекция. Намеренията са му ясни и поне аз ги одобрявам. Иска да запази ядрото на отбора, защото и през миналия сезон в Левски имаше качествени футболисти (Минев, Бензукан, Милиев, Гаджев, Тасевски, Jо, Йовов, Петков); планира да даде шанс на някои от младите (Станчев, Иcа, Киров, Балджийски, Тевия) и купува няколко нови, за да подсили постове, с които имаме трудности.

Смятам, че купуваме футболисти, които са сред най-силните в България (Дембеле, Иванов, Младенов). Единствено Щърков не го е доказал още, но наистина имахме нужда от резерва на Минев, за да не треперим всеки път като се контуци или изкара картони. Остава наистина да се намери и още един десен бек (алтернатива на Станчев) и дефанзивен халф...но тези две позиции остават отворени заради неяснотите, които се получиха с Борнусузов и Бандаловски.

Левски-1914
Контакти:

Мнениеот Левски-1914 » 09 юни 2010 15:53

satyr_666 написа:Според мен ни трябва още един класен полузащитник. В момента на тази позиция имаме Гаджев, Бaлтанов и Тевия. Изключвам Бардон и Тасевски, за които се видя че не им е много удобно да играят там. През изминалия сезон повечето проблеми бяха именно там и в нападение.

Yovov
1914

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 09 юни 2010 15:59

не съм недоволен от селекцията, макар че се надявах на 1 доста добър за нашите стандарти футболист. Но има една грешка, в която съм сигурен и ни беше страхотен проблем през изминалия сезон - трупаме много играчи на едно ниво на един пост и накрая никой от тях не е във форма и никой не показва постоянство и меним състава през мач - в случая нападатели: Дембеле, Дани Младенов, Миро Антонов и според мен много вероятно Жоро Христов в някой период. Това е позиция на която е нужен титуляр, никой не може да ме убеди, че 2-ма равни по сила нападатели са по-добре от един в по-добра форма, защото почват едни смени след всеки мач, пък после пускаш в игра в 70-тата мин някой, който си натирил, че не е заслужавал с игрите си титулярно място (последното на думи звучи добре, но колко пъти сме били в положението Левски или който и да е отбор, пускат такъв играч в трагичен за отбора мач да спасява положението - той нито има увереността, нито е в ритъма на мача и отбора играе слабо, а не става въпрос за Лео Меси да влезе и да реши мача... и се чудиш а с какви очи чакаш от тоя човек да ти спаси мача като си го натирил, че не бил във форма...) Та, нека да не преиначаваме думата конкуренция!!! Трябва да има играч, който да навлезе във форма да има увереността да има подкрепата и когато изглежда най-чистичък и излъскан, да се продаде и да се вземе следващия, че иначе освобождаваме играчи, които са направили еднакво слаб сезон и са непродаваеми след него. (а ръководството трябва да избере точния човек, а не 3-ма пък който пасне - не става така и тримата потъват)
[center]Изображение[/center]

itskoo17
Контакти:

Мнениеот itskoo17 » 09 юни 2010 16:00

Вече може да се каже че трябва да сме доволни от селекцията,ако и Младенов и Бандаловски подпишат ще е супер ! а за номерата мисля и аз че Дембеле ще е новата 9-ка ,а Иво 4 !

Върни се в “Архив”