Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Sisi 1914
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Sisi 1914 » 11 юни 2012 20:24

Да ни е честито първото ново попълнение!
Успех му желая!
:P
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 юни 2012 20:53

Sisi 1914 написа:Да ни е честито първото ново попълнение!
Успех му желая!

Къде се изгуби?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 11 юни 2012 20:56

Успех му желая!

Силве, а Пеленцето къде го забравяш

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 юни 2012 20:58

milen.hristov написа:
Успех му желая!

Силве, а Пеленцето къде го забравяш

На "Пеленцето" какво му е "новото"?

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 11 юни 2012 21:51

"Знаете, че два големи спонсора ни помагат.В преговорите с мобилния оператор аз не участвах. Води ги еднолично Тодор Батков. В момента преговаряме с още няколко рекламодатели, които да влязат. Един от тях трябва да помага специално на школата анонсира силният човек на Герена Иво Тонев.

На вниманието на един човек- Изглежда, че Машиниста все още кара влака или поне дърпа свирката.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 юни 2012 21:57

onegavon написа:"Знаете, че два големи спонсора ни помагат.В преговорите с мобилния оператор аз не участвах. Води ги еднолично Тодор Батков. В момента преговаряме с още няколко рекламодатели, които да влязат. Един от тях трябва да помага специално на школата анонсира силният човек на Герена Иво Тонев.

На вниманието на един човек- Изглежда, че Машиниста все още кара влака или поне дърпа свирката.

При нас поне е един.Пък бил той и Батков.А при вас колко са?
Д.Иванов или Иво Борисов? :?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 11 юни 2012 23:03

onegavon написа:"Знаете, че два големи спонсора ни помагат.В преговорите с мобилния оператор аз не участвах. Води ги еднолично Тодор Батков. В момента преговаряме с още няколко рекламодатели, които да влязат. Един от тях трябва да помага специално на школата анонсира силният човек на Герена Иво Тонев.

Това че някой е водил преговорите не значи ,че той е силния човек. все пак Т.Батков е акционер в Мтел, доскоро брат му беше шеф на рекламния отдел на Мтел така че няма нищо по-естествено от това той да води преговорите. Всеки ,който може да осигури спонсор е добре дошъл, сигурен съм и че ти ако може да осигуриш няколкостотин хиляди лева на година ще бъдеш добре дошъл ;) и ако желаеш ще ти намерят някаква позиция в клуба.
Лично за мен не е толкова важно ,кой е силния човек в един клуб,а как се управлява( писал съм го много пъти). Общо взето всичките хора с пари в Българ ия са от един дол дренки и имам идея кой са "новите" в Левски и казвам че трудно бих казал че са "по-читави" от Батков, но са много по-мощни във всяко едно отношение в този момент.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 12 юни 2012 15:09

Иво Тонев и Илиан Илиев с пресконференция в четвъртък

Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев и новият старши-треньор на тима Илиан Илиев ще дадат брифинг в четвъртък, 14 юни в 16,45 часа. Събитието ще се състои в залата за пресконференции в хотела на ДЮШ. На него сините най-вероятно ще представят между три и пет нови попълнения. До този момент Левски привлече Станислав Ангелов, Базил де Карвальо и Роман Прохазка.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 12 юни 2012 19:23

Нова промяна на „Герена“ - д-р Михаил Илиев е новият лекар на Левски, съобщи официалният сайт на „сините“.

Той се завръща в клуба след като работи на „Герена" в периода 1993-1997 г. Д-р Михаил Илиев заменя досегашния лекар на тима д-р Иван Канелов.

Припомняме, че Илиев е и лекар на националния ни отбор по футбол. Все още не е ясно дали той ще задържи и двата поста или някой ще го смени в екипа на „трикольорите“.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 12 юни 2012 20:23

honda написа:

Това че някой е водил преговорите не значи ,че той е силния човек. все пак Т.Батков е акционер в Мтел, доскоро брат му беше шеф на рекламния отдел на Мтел така че няма нищо по-естествено от това той да води преговорите. Всеки ,който може да осигури спонсор е добре дошъл, сигурен съм и че ти ако може да осигуриш няколкостотин хиляди лева на година ще бъдеш добре дошъл ;) и ако желаеш ще ти намерят някаква позиция в клуба.
Лично за мен не е толкова важно ,кой е силния човек в един клуб,а как се управлява( писал съм го много пъти). Общо взето всичките хора с пари в Българ ия са от един дол дренки и имам идея кой са "новите" в Левски и казвам че трудно бих казал че са "по-читави" от Батков, но са много по-мощни във всяко едно отношение в този момент.

Отговорил си вместо мен. Това за акциите на Батков в Мтел малко хора го знаят. Колкото до новите-съгласен съм с теб и констатацията за един дол дренки. Но финансирането на Левски не идва от Мтел или Втб. Нито от Пепси и болниците. Те помагат, но толкова. Който дава парата, поръчва музиката-а това не е Батков. Определено не е. Аз каквото имах да казвам го казах по Коледа още. Месеци преди Тонев да спомене за Хората. Който разбрал-разбрал. А във факсимилето съм подчертал нещо с червено.Интересно откога и на каква логика изпълнителния директор е силният човек на Герена при наличието на действащ президент и собственик ? Наистина странно-Наско, Борето и Гонзо никога не са определяни по този начин, а пък Тонев...Нейсе, ако някой иска да си вярва, не аз съм човекът, дето ще го разубеждава.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Левски”