Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Всяко нещастия на лъжата е радост на истината.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Че аз и преди съм се развал на голове във вратата на Латекс-а. И в мачове от преди 2016-та.
realno написа:Моуриньо е без работа. :)))
Вчера Бай Стамен се закрепи.
- damyanov1963
AntonToni написа:damyanov1963 написа:AntonToni написа:damyanov1963 написа:AntonToni написа:damyanov1963 написа:А на Колев и Якимов Ситроена и Мерцедеса от Кауфланд ли им ги дадоха?
И те ли са репресирани или само Гунди?
За тях незнам, знам че на Гунди милиционерите му късаха некролозите.
Хахахаха
Баща ти с винтовката от Великата Октомврийска Социалистическс Революция ли се скри от ДС пак в шумата да не го закарат на погребението?
Казах ти ,баща ми не обича КОМУНИСТИ!
ГУНДИ бил репресиран хахаха!
А кой му даде винтовката бре?
Хахаха
Много удобно така, "да мразиш комунистите", ама да носиш червената петолъчка на сърцето си, също като да се маскираш с Литекс, уж че си от ЦСКА-София
Хахаха
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Айде играйте, Тирейци! Заложил съм смешна сума за победа на Тирето, дано са се разбрали нещо!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
С Андонов на вратата всичко е възможно, но същото беше и с Кръстев.
Това са оранжеви психопати.