Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 26 авг 2025 18:28

AntonToni написа:
damyanov1963 написа:
AntonToni написа:Аа то се вижда кой се гърчи :lol:
Ти казваш ,че Гунди е боклук, щото бил комунист!
А относно отрепката,погледни се в огледалото!

Баща ти бил ли е на погребението?

Не ,трябвало ли е да бъде?

Е как така не са го принудили, или е имал връзки в ДС?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 26 авг 2025 19:02

https://www.youtube.com/watch?v=9sWO2kkDe-Y :lol:
Съжалявам, ако вече е пускано. Храната е повсеместна... :)

Dani Kiki
Контакти:

Мнениеот Dani Kiki » 26 авг 2025 19:16

AntonToni написа:
Dani Kiki написа:
AntonToni написа:ДС беше силна структура, може да организира и над 300 000!
Какъв го описвам,не е ли бил комсомолски секретар,не е ли бил член на БКП,не е ли бил капитан от МВР,не ели бил агент на ДС кое не е вярно?

Явно нямаш представа какъв беше живота по комунистическо време. Всички известни личности и хора за пример - ударници в производството, майстори, бригадири ТРЯБВАШЕ да са членове на БКП. Това беше задължително, ако не искаш - отичаш в канала. Затова и много хора, за да им е мирна главата, приемаха с неохота.
За комсомолски секретари сами си избирахме най-дейните и обичани съученици и колеги. Не можеше да не минеш през Комсомола тогава!
След насилственото обединение със Спартак Сф 1969 г. всички футболисти на Левски получават чинове от МВР. Сигурно не знаеш, че и ЦСКА са били със звания от БНА?
Преди много години имах късмета да се запозная със съученик и един от най-близките приятели на Гунди. Имаше време да ми разкаже много неща от живота му и съвместните им преживявания. Поддържали са връзка почти до смъртта му. Та от него знам със сигурност, че въпреки многократните настоявания и заплахи, Гунди никога не се е съгласил да бъде доносник!
Колкото до погребението - никой никого не е организирал! Хората го обичаха и сами спонтанно се стекоха да го изпратят по последния му път. Бил съм свидетел как милиционери късаха некролозите на Аспарухов и Котков дори 9 години след смъртта им.

Ама ,чакай сега,аз не отричам ,че са имали чинове от ЦСКА,и го знам.
Дамянов отрича за лефскарите!
А това,че задължително е трябвало да си член на БКП,не е точно така.
Дядо ми например не е бил никога!
Аз съм бил член на Комсомолски,но член на БКП не съм бил,та не е точно така!
Това с най-обичаните комсомолски секретари ,също не така.При нас в класа и техникума бяха все подмазвачите !

Човече, кога ще се научиш да четеш с разбиране? Ще ти го напиша бавно и с големи букви белким вденеш за какво иде реч. ИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИ И ХОРА ЗА ПРИМЕР ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГИ ПРАВЕХА КОМУНИСТИ! Кой ще пропусне човек като Аспарухов да не е партиец по него време?
P.S. И аз като дядо ти съм никой и не са ме карали да ставам член на БКП. Kолкото до Комсомола - при нас си беше купон и искахме хубави хора да ни организират забавленията.
Последна промяна от Dani Kiki на 26 авг 2025 19:20, променено общо 1 път.
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 26 авг 2025 19:20

bubka написа:
tmanolov написа:П.С. И това го казвам нарочно - факт е и че масата левскари също припознаха това "цска" за онова. Това също няма как да се отрече.

Хапцолютно вярно! На 1000%! Точно феновете на Левски са тези, които ни припознаха като истинското ЦСКА. Ако не беше така, някои от тях нямаше да пишат по 15-20 поста на ден за нас. Изглежда като нещо съвсем просто и елементарно като поведение, но точно затова е на 100% вярно.

100 % вярно. Щом сме ви "припознали" за истинско ЦСКА означава, че признаваш, че клуба, който подкрепяте е ловешкия имитатор, а не ЦСКА. Няма как да припознаем истинското ЦСКА за ЦСКА. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Boga5Puyol
Контакти:

Мнениеот Boga5Puyol » 26 авг 2025 19:31

На емблемата на Пафос сложили 19 годишен младеж, убит от британските власти в Кипър 1957г. за терористична дейност ! Тия гръцки цигани съвсем са се побъркали...Изображение

Изображение
Евагорас Паликаридис 1938-1957
Барса и Лудогорец, але, алеее... Изображение

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 26 авг 2025 19:46

damyanov1963 написа:
AntonToni написа:
damyanov1963 написа:
AntonToni написа:Аа то се вижда кой се гърчи :lol:
Ти казваш ,че Гунди е боклук, щото бил комунист!
А относно отрепката,погледни се в огледалото!

Баща ти бил ли е на погребението?

Не ,трябвало ли е да бъде?

Е как така не са го принудили, или е имал връзки в ДС?

Няма как да има връзки,не е лефскар!
Доста далеч е бил от София!

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 26 авг 2025 19:52

Dani Kiki написа:
AntonToni написа:
Dani Kiki написа:
AntonToni написа:ДС беше силна структура, може да организира и над 300 000!
Какъв го описвам,не е ли бил комсомолски секретар,не е ли бил член на БКП,не е ли бил капитан от МВР,не ели бил агент на ДС кое не е вярно?

Явно нямаш представа какъв беше живота по комунистическо време. Всички известни личности и хора за пример - ударници в производството, майстори, бригадири ТРЯБВАШЕ да са членове на БКП. Това беше задължително, ако не искаш - отичаш в канала. Затова и много хора, за да им е мирна главата, приемаха с неохота.
За комсомолски секретари сами си избирахме най-дейните и обичани съученици и колеги. Не можеше да не минеш през Комсомола тогава!
След насилственото обединение със Спартак Сф 1969 г. всички футболисти на Левски получават чинове от МВР. Сигурно не знаеш, че и ЦСКА са били със звания от БНА?
Преди много години имах късмета да се запозная със съученик и един от най-близките приятели на Гунди. Имаше време да ми разкаже много неща от живота му и съвместните им преживявания. Поддържали са връзка почти до смъртта му. Та от него знам със сигурност, че въпреки многократните настоявания и заплахи, Гунди никога не се е съгласил да бъде доносник!
Колкото до погребението - никой никого не е организирал! Хората го обичаха и сами спонтанно се стекоха да го изпратят по последния му път. Бил съм свидетел как милиционери късаха некролозите на Аспарухов и Котков дори 9 години след смъртта им.

Ама ,чакай сега,аз не отричам ,че са имали чинове от ЦСКА,и го знам.
Дамянов отрича за лефскарите!
А това,че задължително е трябвало да си член на БКП,не е точно така.
Дядо ми например не е бил никога!
Аз съм бил член на Комсомолски,но член на БКП не съм бил,та не е точно така!
Това с най-обичаните комсомолски секретари ,също не така.При нас в класа и техникума бяха все подмазвачите !

Човече, кога ще се научиш да четеш с разбиране? Ще ти го напиша бавно и с големи букви белким вденеш за какво иде реч. ИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИ И ХОРА ЗА ПРИМЕР ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГИ ПРАВЕХА КОМУНИСТИ! Кой ще пропусне човек като Аспарухов да не е партиец по него време?
P.S. И аз като дядо ти съм никой и не са ме карали да ставам член на БКП. Kолкото до Комсомола - при нас си беше купон и искахме хубави хора да ни организират забавленията.

А стига бе,човече.А по-добрият ви футболист Георги Соколов,дали е бил?
Ама не всички са джиткали с Алфи от ДС.

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 26 авг 2025 19:57

realno написа:
bubka написа:
tmanolov написа:П.С. И това го казвам нарочно - факт е и че масата левскари също припознаха това "цска" за онова. Това също няма как да се отрече.

Хапцолютно вярно! На 1000%! Точно феновете на Левски са тези, които ни припознаха като истинското ЦСКА. Ако не беше така, някои от тях нямаше да пишат по 15-20 поста на ден за нас. Изглежда като нещо съвсем просто и елементарно като поведение, но точно затова е на 100% вярно.

100 % вярно. Щом сме ви "припознали" за истинско ЦСКА означава, че признаваш, че клуба, който подкрепяте е ловешкия имитатор, а не ЦСКА. Няма как да припознаем истинското ЦСКА за ЦСКА. :)))

Е то си е ЦСКА,пълните си стадиона като за ЦСКА,Изкупувате си билетите за часове,като с ЦСКА,правите си шествия като с ЦСКА,лягате и ставате с ЦСКА ,бърка ви в дивия като ЦСКА.
Значи си е ЦСКА
ТИ За Ботев Дебелец (Етър)колко пъти писа?Или за тях не ти пука,щото не са ЦСКА?

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 26 авг 2025 19:58

Boga5Puyol написа:На емблемата на Пафос сложили 19 годишен младеж, убит от британските власти в Кипър 1957г. за терористична дейност ! Тия гръцки цигани съвсем са се побъркали...Изображение

Изображение
Евагорас Паликаридис 1938-1957

В Разград има детска градина “Митко Палаузов”!
Знаеш ли кой е той?
Изображение

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 26 авг 2025 20:05

Тук имаше едни от джендър братството,дето защитаваха Натаняхо,как е гледате ли тия дни новини?Тоя ангел на мира ,как трепе доктори наред?

Върни се в “Левски”