CSKA 78 написа:Македонецът може да играе по двете крила, но и като нападател! В грешка си, не му е удобна позицията зад нападателя! Та дори и като втори нападател - резерва на Питас, ще е много добра опция! Аз съм с две ръце ЗА привличането му! :) :)
Зад нападателя не съм казал.
По крилата със сигурност играе.
Като по- раздвижен ЦН, но и с добро физическо присъствие в наказателното поле, също вероятно ще се справя. Което е супер, защото ще е алтернатива и на Питас.
Но 10-ка от наличното аз не виждам....
Илианчо не съм го гледал в тая роля почти, ама ме съмнява. ;)
Чорбаджийски още повече- той по-скоро е като втори нападател.
Ето'о го пробвахме там, но той в последната третина на противника е по неориентиран, понякога задържа прекалено дълго топката, друг път действа егоистично и стреля отдалеч вместо да търси пас.
Скаршем не сме го виждали там много, макар че уж там му е предпочитаната позиция. Но чак такава креативност и поглед не съм видял в него.
Сегер игра малко там срещу Раднички, но той като че ли би имал повече афинитет към крилата и си е по-типичен вътрешен халф box to box.
То по принцип може и без десятка. Та много отбори играят без типичен номер 10 и се справят отлично. Особено в сезон като този не знам дали ни е чак толкова нужен... Дори и без типична десятка и ако вземем макето поне аз мисля, че можем да сме в Топ 3.
Друг е въпросът, че с играч като Каниховски или друг толкова класен и ако ни тръгне добре сезона, аз не изключвам да се сборим в борбата за титлата още този сезон.