FCH написа:Bourgas написа:По-скоро Бабангида е на пенсионна възраст.

Къде-къде е пионерче пред юношата Кишишев! Крив ви е светът, че сте отбор от наемници и анонимни гурбетчии от 3-я свят, един сал Херо си е ваш, и то щото Митю му даде пари за лечение, инак и него да го няма досега! Грозно, но си е самата истина - жив мазохизъм си е за човека да се напряга и да се тормози, след като го излекуваха... Прави го от признателност и благодарност, но кой ли те оценя - има там един будала... както се казва!
Но какво ли ви говоря, Вас истината ви боли - попивате само носталгията по славното минало и безкрайните лъжи на варненския селяндур - клонинг на тимаджиите!
Прежалете стадиона и започнете на чисто! Само това държи отбора: лакомията на митю към апетитините имоти на общината!
Голяма злоба лъха от всеки един твой коментар. Кажи ми, ама честно, какво сме ти направили. Или някоя акула, или нещо друго? Че аз лично не разбирам тази омраза. Но какво ли се чудя, омразата не е присъща за интелигентните хора...
Искам да те попитам, ти Херо познаваш ли го, познаваш ли и Тинката, че така леко и лесно даваш определения? Познаваш ли отбора в момента и хората, които играят в него? Аз мога да ти кажа, че може би ние и Литекс имаме най-много наши юноши в първия отбор. Защо говориш само и само, за да не заспиш? За Събев какво да ти кажа, той не е ясен даже и на Киряков, какво остана за редовия фен като мен. И какъв стадион? Ние стадион "Черноморец" няма как да го прежалим. Никакъв... Та отговор на моите въпроси предполагам, че няма да получа, ама поне не се излагай като ги пишеш останалите неща.