Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
xxxx
Контакти:

Re: НОВИЯТ ИВАНКОВ Е ВЕЧЕ ФАКТ

Мнениеот xxxx » 09 май 2009 22:58

bor-don написа:ако щете ми вярвайте, ама ми помнете думите: Ники Михайлов също ще стане вратар, Ливърпул не са малоумни да го вземат без причина.
Иначе за Митрев аз винаги съм имал много добро мнение.
Първо и най-важно - той е истински Левскар. И оттам-нататък - вика непрекъснато на играчите и ги командва, нахъсва ги, смалява си работата до минимум, а което положение остане, го спасява
Е да ,но нали се сещаш ,че ако на мене баща ми се казваше Абрамович колкото и некадърен да съм нямаше и да знаем кой е Дрогба примерно,поне за мене това,че Ливърпул са го взели не е от толкова голямо значение

Потребителски аватар
anakin
Контакти:

Re: За "европейците"

Мнениеот anakin » 09 май 2009 23:03

ето това е което трябва да се чуе ,а не " браво.. искам да позравя феновете на цска и отбора им" и нз си какво..............ако те бяха спечелили щяха да полудеят.. но сега са ни просто приятели и сме направили един приятел мач.. СМЪРТ ЗА ЦСКА!!!!!!!
САМО ЛЕВСКИ

novnik
Контакти:

Re: ЧЕХЪТ БИСТРОН

Мнениеот novnik » 09 май 2009 23:09

Е извинявам се, ама тоя изобщо не става за Левски. Флегматичен и неориентиран, дори не може да подава правилно. Вместо него трябва да играе Генев или да се намери нов централен защитник.

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 09 май 2009 23:11

Запазете добрия тон.
Изображение

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 09 май 2009 23:18

Просто се видя кой отбор играе истински мачове и кой се разхожда по терена.Ако цска бяха играли истински мачове може би щяха да са на 5-6 точки зад Левски,но нямаше да са толкова жалки в днешния мач.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Бирник
Контакти:

Мнениеот Бирник » 09 май 2009 23:29

Защо трябва да падате до нивото на някои зомбирани от псевдожурналисти като ГА, малоумници.Всичко се видя на терена кристално ясно .Какво има да се коментирау

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 09 май 2009 23:33

Винаги има лумпени които да се обадят. А какво да кажа бе човек ако бяхме били щяхте да намерите някой да ви е виновен... Ще поживеем и ще видим кой ще е шампион стига писаници тая вечер ;)

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 09 май 2009 23:35

lakito7 написа:Просто се видя кой отбор играе истински мачове и кой се разхожда по терена.Ако цска бяха играли истински мачове може би щяха да са на 5-6 точки зад Левски,но нямаше да са толкова жалки в днешния мач.

Различни публики, различни ценности :!: Ние негодувахме срещу слабата игра и слабия треньор, но поне се виждаше че Левски си играе мачовете :!: Те се радваха на победи, за които всеки знае как се постигнаха :!: Не си направиха реалните изводи от 2-та им истински мача, и живееха в заблуда :!: Вчера имаше прогнози от рода на 5-0 и че сега им е паднало да ни бият с много :!: Е да ама не-балона рано или късно се пука и лъсва голата истина :!: Еги-сега мълчат същите тея, дето до вчера не можеше да им се затвори устата ( тук не включвам малкото трезво мислещи цскари, които трябва да уважаваме :!: ) Видяхме им голмайстора на А група - а той игра ли въобще :!: :?: И като стана дума за голмайстори - евала на Гошо Христов :!: Не че игра кой знае какво, но вкара и се надявам докрая да успее да стане голмайстор пак, предвид факта че Гонзо може да не може да играе последните мачове.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 09 май 2009 23:37

TheClub написа:Винаги има лумпени които да се обадят. А какво да кажа бе човек ако бяхме били щяхте да намерите някой да ви е виновен... Ще поживеем и ще видим кой ще е шампион стига писаници тая вечер ;)

Пич, ако пак ви направят "серия" много ясно че ще станете шампиони, но мисля че се видя кой го заслужава повече :!: Ако бяхте нещо, сега щяхте да се радвате че сте ни били, но просто според мен тея измамни победи ви подляха вода днес ;)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Re: НАЗДРАВЕ, ЛЕВСКАРИ

Мнениеот Gateca » 09 май 2009 23:46

Само едно ще кажа НАЗДРАВЕ ЗА ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ !!!
Днес показахме кой е най добрият отбор в България .
И видяхме с 7 купени мача до къде се стига .
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ !!!
Евала на всички момчета и да знаете ШАМПИОНИ СМЕ .
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Върни се в “Архив”