Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1914.1902 » 19 юли 2023 14:05

I_Tuk_Froid_Pobedi написа:3 месеца вече едно и също с тия Палми и десятъка. Ако преизпълняват договора и плащат авансово повече пари, най-нормалното е да искат някаква сигурност за инвестираните средства отвъд договорените. Уж ревем как искане неспуснати спонсори, а такива на бизнес принцип, пък после ревем що едно или друго. Не са ми любимци Палмите, ама без Палмите 2021 г. приключвахме. И Мъри нямаше да го има без тях. Когато се съгласиш да дадеш пари в момент, в който никой друг не иска, най-нормалното е да извлечеш максимални ползи от това. Опортюнизъм пар екселанс

Не се притеснявайте какво ще стане, след като ги няма Палмите, Мъри ви каза кой ще спаси ПФК Левски от НАП:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=stE0lWZ0FCc[/youtube]

Една година по-късно какво е свършеното от това Сдружение? Има ли спасение? :oops: :oops:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 19 юли 2023 14:06

Kotooshu написа:
1palq4o1 написа:Винаги съм смятал, че Левски е идея, а не дружество!

Много хора сме така, за съжаление онези са много по нахални и гласовити... има и добра страна, имаме и бъдеще с тези хора!
Изображение
Изображение
Изображение

ДА СЕ ВИЖДА И ТУК :!:

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 юли 2023 14:06

1palq4o1 написа:Винаги съм смятал, че Левски е идея, а не дружество! Днес е Насо, вчера беше Васо, утре ще е ...Стасо, но Левски ще пребъде главно заради идеята и феновете, а тук вече не се води нормален разговор!
Още веднъж съжалявам, че реагирах първосигнално!

ТЪй, тъй, ЦСКА са фенвете, стадиона, бай добри, легендите, червените фланелки - какво тук значи някакво си ЕИК, нали - откриваме ли 10-те разлики. Като ви казвам, че сте готови за тирето, някои още се сърдят

I_Tuk_Froid_Pobedi написа:3 месеца вече едно и също с тия Палми и десятъка. Ако преизпълняват договора и плащат авансово повече пари, най-нормалното е да искат някаква сигурност за инвестираните средства отвъд договорените. Уж ревем как искане неспуснати спонсори, а такива на бизнес принцип, пък после ревем що едно или друго. Не са ми любимци Палмите, ама без Палмите 2021 г. приключвахме. И Мъри нямаше да го има без тях. Когато се съгласиш да дадеш пари в момент, в който никой друг не иска, най-нормалното е да извлечеш максимални ползи от това. Опортюнизъм пар екселанс

Тъй, тъй и тук - начи ти си фирма Х (в неособено добро финансово състояние), идвам аз и ти казвам - виж, вие сте голям бранд, ще рекламирам при вас, щото ми е част от маркетинговия план, ма ще ми връщате 10%, а и сам ще определям политиката на клуба, щото семейството на "собственика" ще работи при мен, ерго той ще лапка едни парички под масата . Готино а? Как пък от bwin не са се сетили на подобна сделка с Реал

realno написа:.
3. Как Палмите ще плащат 600 000 лв на месец, като по договор до колкото си спомням трябва да плащат около 350 000 лв.или около 5 мил на година.

Тъй, и тук финално, че наистина стана малко тъпо да обяснявам едно и също, както на припоците им обясняваме за реМбрандирания Литекс, но те си знаят тяхното и те така. Колко плащат Палмите абсолютно никой не знае. Ама никой, освен подписалите договора! Имаме само това изказване на най-милото ни Мило от миналата година по това време:

най милото ни Мило миналия юни написа:Всички данни се изнасят публично, няма какво да крием. Имаме няколко договора с Левски. От септември миналата година сме инвестирали над 3 милиона лева, като са бюджетирани още 2 милиона през тази година. Договорите ни са дългосрочни – до 2024. Поели сме ангажимент за над 20 милиона лева. Тази информация не е конфиденциална“, каза Борисов.

От ГФО-то на клуба за 2022 пък се вижда, че разходите за заплати са 7,2 милиона или по 0.6 милиона на месец, т.е. точно покриват споменатите цифри от остатъка по договора ни с палмите (по 7.5 милиона за 2023 и 2024). Падна ли и тази Упорка? Айде, че имам да побачкам малко
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 19 юли 2023 14:20

1914.1902 написа:
Kotooshu написа:
1palq4o1 написа:Винаги съм смятал, че Левски е идея, а не дружество!

Много хора сме така, за съжаление онези са много по нахални и гласовити... има и добра страна, имаме и бъдеще с тези хора!
Изображение
Изображение
Изображение

ДА СЕ ВИЖДА И ТУК :!:

Тия са големи реависти и не участват в протеста, трябваше да оставят всички храсти да станат по 10 метра и да изчистят, когато се махне Раев.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 19 юли 2023 14:26

Неприемливо е по горното мнение, 1palq4o1 според мен имаше друго предвид.
Ако търсиш трудове на тема припознаване се разрови в кочината на Васето Колев .... или онези който искаха фалит и почване на "чисто".
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 19 юли 2023 14:28

Blue_Blood84
За това и спартаклиите им викат Трибуна ПалсБет :)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 19 юли 2023 14:37

Kotooshu написа:Blue_Blood84
За това и спартаклиите им викат Трибуна ПалсБет :)

Спартаклиите СА палмсбетпоклонниците. Не обратното.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 19 юли 2023 15:20

metodito написа:
teerr написа:По-принцип хората които скандират Раев … Ще потърсят ли сметка на предишните ръководства,защо Левски е в това състояние …

П.С.Мачът приключи за мен в 2 мин. Вместо да се подкрепи отбора от началото се започна с псуване и разделение на хората. Това няма как да не влияе и на играчите долу. Смяхме се на тиретата, а ние злокобно вървим по същия път.

А относно настоящето положение? Няма ли Наско основна вина. Иначе за тези протестни изяви съм съгласен с теб, че най-вероятно това влияе пряко на играчите. Отделно от това, не знам как действа мозъчната машинка на Мъри, но всеки футболист е възхитен от него и са му верни кучета. Според слухове, липсата на Мъри е повод на играчи да са поискали да си ходят, а Филипао е отказал да продължи кариерата си тук, пак заради липсата на Мъри.

Който иска да намери кадри на играчите пред синята трибуна след победата с 3-2 в Разград и да види внимателно лицата им. А някой тук ми приказва постоянно за 11 мача без победа...

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 19 юли 2023 15:23

tmanolov написа:
realno написа:.
3. Как Палмите ще плащат 600 000 лв на месец, като по договор до колкото си спомням трябва да плащат около 350 000 лв.или около 5 мил на година.

Тъй, и тук финално, че наистина стана малко тъпо да обяснявам едно и също, както на припоците им обясняваме за реМбрандирания Литекс, но те си знаят тяхното и те така. Колко плащат Палмите абсолютно никой не знае. Ама никой, освен подписалите договора! Имаме само това изказване на най-милото ни Мило от миналата година по това време:

най милото ни Мило миналия юни написа:Всички данни се изнасят публично, няма какво да крием. Имаме няколко договора с Левски. От септември миналата година сме инвестирали над 3 милиона лева, като са бюджетирани още 2 милиона през тази година. Договорите ни са дългосрочни – до 2024. Поели сме ангажимент за над 20 милиона лева. Тази информация не е конфиденциална“, каза Борисов.

От ГФО-то на клуба за 2022 пък се вижда, че разходите за заплати са 7,2 милиона или по 0.6 милиона на месец, т.е. точно покриват споменатите цифри от остатъка по договора ни с палмите (по 7.5 милиона за 2023 и 2024). Падна ли и тази Упорка? Айде, че имам да побачкам малко

Тъй, тъй, става въпрос, че пак ще разчитаме на лошите Палми и ще им отделяме 10 %, но важното е накосите да се намърдат в управата криейки се зад избягалия нещастния рибар. Но някак си по - лесно ще се преглъщат процентите към Палмите, когато Рибаря и качулатата му тълпа са в управата.

Някои казва, че Палмите са длъжни да си изпълнят договора и нямало да си тръгнат със Сираков. Защо Щрабаг не си изпълниха договора? Миналата година преведоха ли 3 мил лв по договор за спонсорство за 21 и 22г след като бяха длъжни?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 19 юли 2023 15:30

Пети бразилец… като знам другите, ми допада да има още един… по-интересно защо дефанзивен халф? Дали Краев е пред продажба или само този се е навил и Гремио са готови да го пуснат срещу процент от следващата му продажба (явно е станал излишен)…

Върни се в “Левски”