1palq4o1 написа:Винаги съм смятал, че Левски е идея, а не дружество! Днес е Насо, вчера беше Васо, утре ще е ...Стасо, но Левски ще пребъде главно заради идеята и феновете, а тук вече не се води нормален разговор!
Още веднъж съжалявам, че реагирах първосигнално!
ТЪй, тъй, ЦСКА са фенвете, стадиона, бай добри, легендите, червените фланелки - какво тук значи някакво си ЕИК, нали - откриваме ли 10-те разлики. Като ви казвам, че сте готови за тирето, някои още се сърдят
I_Tuk_Froid_Pobedi написа:3 месеца вече едно и също с тия Палми и десятъка. Ако преизпълняват договора и плащат авансово повече пари, най-нормалното е да искат някаква сигурност за инвестираните средства отвъд договорените. Уж ревем как искане неспуснати спонсори, а такива на бизнес принцип, пък после ревем що едно или друго. Не са ми любимци Палмите, ама без Палмите 2021 г. приключвахме. И Мъри нямаше да го има без тях. Когато се съгласиш да дадеш пари в момент, в който никой друг не иска, най-нормалното е да извлечеш максимални ползи от това. Опортюнизъм пар екселанс
Тъй, тъй и тук - начи ти си фирма Х (в неособено добро финансово състояние), идвам аз и ти казвам - виж, вие сте голям бранд, ще рекламирам при вас, щото ми е част от маркетинговия план, ма ще ми връщате 10%, а и сам ще определям политиката на клуба, щото семейството на "собственика" ще работи при мен, ерго той ще лапка едни парички под масата . Готино а? Как пък от bwin не са се сетили на подобна сделка с Реал
realno написа:.
3. Как Палмите ще плащат 600 000 лв на месец, като по договор до колкото си спомням трябва да плащат около 350 000 лв.или около 5 мил на година.
Тъй, и тук финално, че наистина стана малко тъпо да обяснявам едно и също, както на припоците им обясняваме за реМбрандирания Литекс, но те си знаят тяхното и те така. Колко плащат Палмите абсолютно никой не знае. Ама никой, освен подписалите договора! Имаме само това изказване на най-милото ни Мило от миналата година по това време:
най милото ни Мило миналия юни написа:Всички данни се изнасят публично, няма какво да крием. Имаме няколко договора с Левски. От септември миналата година сме инвестирали над 3 милиона лева, като са бюджетирани още 2 милиона през тази година. Договорите ни са дългосрочни – до 2024. Поели сме ангажимент за над 20 милиона лева. Тази информация не е конфиденциална“, каза Борисов.
От ГФО-то на клуба за 2022 пък се вижда, че разходите за заплати са 7,2 милиона или по 0.6 милиона на месец, т.е. точно покриват споменатите цифри от остатъка по договора ни с палмите (по 7.5 милиона за 2023 и 2024). Падна ли и тази Упорка? Айде, че имам да побачкам малко