Beladona написа:Old_death написа:Beladona написа:Old_death написа:Beladona написа:Аз , Цимбика и Черепа сме за на чисто и през Чистилището ! Е аси ! Тоя Цимбик не бил толкова тъп

Аааааа , вече му ставам фен номер 1 !!!!
Обикновено боклуците се привличат и се събират . Може и една тутурутка да му направиш .
И той нещо писка , че Гимли иска да харизва Панчарево.. Това Гимли иска да е като Гърнетата , ония подариха 4 ти километър . Видя , че всичко е без последствия и дай да раздаваме . На обратния полюс е Сашо Попов , властта искаше да му вземе залата за деца и жени , аре вземи малко Господари на ефира и всичко е стопирано .

Последвай съвета ми ! Ако той не ти харесва , ми се обади на личен . Ще те запозная с набора си . Когато стигнеш Ганчев като реализация в живота , може да го наричаш както си искаш . От сегашната си позиция реагираш като един най - обикновен отпадък от обществото . Знаеш как се нарича синонима на това обяснение . Приемай се като такъв . И повече не ме питай на личен какво искам от тебе . Такива като теб не стават и за тоалетна хартия и не мога да имам никакви изисквания .
Верно мини на Фъзи Бъблех !
Не съм ти писал лично съобщение през живота си !!!
Изпратено на: 10 Сеп 2015, 22:14
От: Beladona
До: Old_death
Заглавие: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Old_death написа:
Beladona написа:
Old_death написа:
Beladona написа:
Old_death написа:
Beladona написа:
Петко , Докажи ми , че на 27 ми този месец няма да играем с Подгумер на техния стадион? Молим ти се !
Gladiator
Заглавие: Re: Собственик и ръководство - Гриша Ганчев, Пламен Марков Мнение Публикувано на: Чет Сеп 10, 2015 20:15
Harry Potter написа:
Добре започваме - Гладиаторът пита дали новината е вярна. Сега остана да го приучим да пита дали може да влезе във форума или не. Тъкмо да спести труда на модераторите да трият подвизите му.
Пич, ако на 27 септ играем с Подгумер на техния стадион , може би Данте трябва да ми даде сорс кода на форума !
Защото не ти изнася истината ли ? Нещо много послушен си станал .
Написано в официалния форум на ЦСКА . Приликите не са случайни . Публикациите са на едно и също лице , регистрирало се с по няколко профила в различни сайтове и достатъчно дебелооко за да не се смущава от негативното отношение на потребителите . Става въпрос за всеизвестния Груди . Оказа се ,че само в тоя сайт модераторския режим е достатъчно либерален , за да може да си развява коня на воля . Ако на някой му се занимава , може да види и датите на регистрация на двата профила . На тоя свят няма нищо случайно , само глупаците са вечни !
Какво те мъчи ?
Beladona
Оказа се , че индивида освен дебелоок е и лъжец . А може и това съобщение да съм си го пратил сам . Може да пия само бира , но никога не съм бил лъжец и не контактувам с боклуци .