Лято 2011-трансфери и спекулации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: Лято 2011-трансфери и спекулации
Ужас ужас с такива ако заместваме Дембеле че те тия през цялата си кариера общо нямат толкова голове колкото Дембеле за Левски за 1 година.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- Santiago Munezz
- Контакти:
bigbonusprize написа:Santiago Munezz написа:Алуко е крило между другото не е нападател.Омешах ги малко. Имам предвид, че тоз нападеля му е много измъчен гола и за цялата кариера има 5-6 гола. Поне от описанието така изглежда. Да не вкарва като Жоро Хетрика само, че тогава не ми се мисли...
Мен ме плаши,не само щото вкарва малко а и в последните сезони има и малко мачове може и игрова практика да му липсва.Но нека не бързаме да даваме оценки,да не говорим че не са и наши футболисти все пак това са само слухове!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
- blue avalanche
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Проблема е, че Дембеле пасна прекалено бързо, добре и лесно на Левски и стила ни на игра !
Начина му на предвижване си е уникален за българските стандарти и добър за европейските.
Сега ще трябва със свещ да търсим подобен тип играч ...
Не е необходимо новият нападател да "влезе в обувките" на Дембеле!Той може да е от съвсем друг тип!Но,ако поведе нападението и вкараме 70-80 гола следващия сезон,спечелим титлата и стигнем до финал за купата(примерно),аз ще съм доволен.Дори,ако момчето е вкарало 15-тина гола.Не е казано,че трябва да бъде консуматор като Дембеле.Може да създава положения за другите.Важно е "другите" да помагат!Защото миналия сезон "другите",с изключение на Йовов,нещо...

- milen.hristov
- Контакти:
За мен е ясно ,че с нападател тип Домовчийски няма да стане,самият футбол който практикува Гонзо предполага тип таран,за това и беше успеха на Дембеле,а примерно Гошо Христов не успя.
- bigbonusprize
- Контакти:
Може пък тоя да го взимаме за резерва на Иса
. Лично мен този вариант ме устройва...

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
-
- Контакти:
Neron написа:Ужас ужас с такива ако заместваме Дембеле че те тия през цялата си кариера общо нямат толкова голове колкото Дембеле за Левски за 1 година.
Може пък някой от тях да направи блестящ сезон!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- Neron
- Контакти:
Blue_Girl написа:Neron написа:Ужас ужас с такива ако заместваме Дембеле че те тия през цялата си кариера общо нямат толкова голове колкото Дембеле за Левски за 1 година.
Няколко пъти казвам и ми омръзна вече като продаваме добрите си играчи за 5 млн лева и като не можем да отделим поне 1 млн за хубав нападател няма как да стане.Батков и Гонзо искат да продават за големи пари играчите и да вземат свободни агенти или някои които за сумати години имат 5 гола или струват максимум 200 хиляди.Е така няма да стане нашата.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- milen.hristov
- Контакти:
Neron написа:Blue_Girl написа:Neron написа:Ужас ужас с такива ако заместваме Дембеле че те тия през цялата си кариера общо нямат толкова голове колкото Дембеле за Левски за 1 година.
Няколко пъти казвам и ми омръзна вече като продаваме добрите си играчи за 5 млн лева и като не можем да отделим поне 1 млн за хубав нападател няма как да стане.Батков и Гонзо искат да продават за големи пари играчите и да вземат свободни агенти или някои които за сумати години имат 5 гола или струват максимум 200 хиляди.Е така няма да стане нашата.
Същото написах и аз по-рано днес.
Абе не знам кого ще взимаме, ама догодина ще газиме оранжеви и червени, в това поне съм 100% убеден!
Само Левски!
Я си спомнете колко гола вкара Гарра Дембеле като футболист на Локомотив Пловдив.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский