Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Вълчан

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Вълчан » 09 юли 2023 15:58

Blue_Blood84 написа:
scooool написа:Няма да се изненадам, ако някой между Петрис , Сонко и Цунами бъде продаден! Не ми опонирайте веднага с контузии и такива неща...помним и 100% продадения Кордоба. Факта, че не играят и вторите двама са в последна година на договора си ме кара да си мисля, че нещо ще се случи.

Трябва да продават, защото е резил с тоя НАП. От 11 милиона вече е 9 милиона, имаме играчи на тая стойност, голям резил е тоя НАП, един път да се погаси и да започнем на спокойствие да се гради нов отбор. Тогава няма да имаме заеми и бюджета на клуба ще е насочен изцяло за футболни неща - нови играчи, по-големи заплати, лагери и тн.

Заеми винаги ще има. Дори и да се продадат 2ма нищо особено няма да се изплати към НАП. Ежемесечните разходи си текат и трябва да се обезпечат поне до нова година. От Европейските мачове ще влязат малко пари но те ги изплащат с доста закъснение. Трябва обаче да стигнем поне до 3ти кръг.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 09 юли 2023 16:41

Преди време споделих, че Филип и Сонко са единствените които с успех може да играят във всеки средно-европейски клуб.Първият си тръгна, остана Сонко. Имаме алтернатива, но трудно може да кажем , че липсата няма да се усети.Това означава че трансфера трябва да си заслужава.
п.п. Понеже се спомена Цунами - при него липсва постоянство.С днешна дата едва ли може да се очаква приемлив трансфер.
Друго което остана загатка за всички фенове? Когато бе представен Джери Перейра каза за него - " гарантирам за него, че това ще бъде футболиста с най-силен удар и предполагам доста голове.
Досега нямам спомен за подобни прояви.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 09 юли 2023 18:37

ikar написа:Преди време споделих, че Филип и Сонко са единствените които с успех може да играят във всеки средно-европейски клуб.Първият си тръгна, остана Сонко. Имаме алтернатива, но трудно може да кажем , че липсата няма да се усети.Това означава че трансфера трябва да си заслужава.
п.п. Понеже се спомена Цунами - при него липсва постоянство.С днешна дата едва ли може да се очаква приемлив трансфер.
Друго което остана загатка за всички фенове? Когато бе представен Джери Перейра каза за него - " гарантирам за него, че това ще бъде футболиста с най-силен удар и предполагам доста голове.
Досега нямам спомен за подобни прояви.

Много е непостоянен, наистина. Второ играе много насигурно, не се включва напред въобще, а това е много странно. Цунами наистина има много силен удар, но никога не е в ситуации, в които да стреля. Има много добре центриране, но пак много рядко е в ситуация, в която да центрира. А може да има много добро партньорство с Уелтън, но уви. Изглежда, че основно е заплаха при игра с глава.
Според мен трябва ляв бек задължително, някой който е по-класен от него, това ще вдигне конкуренцията. Но за съжаление имаме нужда от конкуренция и на още други постове.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 09 юли 2023 20:00

В момента гледам числото, просто мачкат Арис в Солун.
Явно много труден ще бъде старта в новия сезон.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 10 юли 2023 10:02

Вълчан написа:
Blue_Blood84 написа:
scooool написа:Няма да се изненадам, ако някой между Петрис , Сонко и Цунами бъде продаден! Не ми опонирайте веднага с контузии и такива неща...помним и 100% продадения Кордоба. Факта, че не играят и вторите двама са в последна година на договора си ме кара да си мисля, че нещо ще се случи.

Трябва да продават, защото е резил с тоя НАП. От 11 милиона вече е 9 милиона, имаме играчи на тая стойност, голям резил е тоя НАП, един път да се погаси и да започнем на спокойствие да се гради нов отбор. Тогава няма да имаме заеми и бюджета на клуба ще е насочен изцяло за футболни неща - нови играчи, по-големи заплати, лагери и тн.

Заеми винаги ще има. Дори и да се продадат 2ма нищо особено няма да се изплати към НАП. Ежемесечните разходи си текат и трябва да се обезпечат поне до нова година. От Европейските мачове ще влязат малко пари но те ги изплащат с доста закъснение. Трябва обаче да стигнем поне до 3ти кръг.

Ми и двете неща не са верни - НАП са 10 милиона (може и 11 да са), защото бяха около 12, а сме платили под 1 милион от старите, другото са си текущи разходи, които всяка функционираща фирма има и не е особена гордост, че си ги плащаме (друг е въпросът, че не сме ги плащали и ако трябва да сме съвсем точни - по времето на сегашния "собственик" са натрупани най-много задължения, основно от лихвите). Та НАП е много сериозно бреме, което реално не пипаме (или поне не пипахме допреди последното съобщение) и само от лихви са към 700 000 лева годишно. За това вина има и Ивков, държа да го подчертая!

Колкото до парите от УЕФА - да внеса разяснение и тук - миналата година се платиха на 02 септември, преди да започнат мачовете от груповата фаза. Тези от груповата фаза (дай Боже, колкото и невероятно да звучи) се плащат до края на декември (два транша), а тези от пролетните елиминационни кръгове - в края на май/началото на юни (3 транша). Много колеги се бъркат с парите за солидарност, които идват по линия на участието основно на делиорманци в груповата фаза, които също не са чак толкова малко - 200 000 лева на клуб от А група - да, те идват към май следващата година. Левски миналата година спечели от УЕФА 750 000 евро (играха два кръга - 200 000 + 550 000 за достигнат трети кръг), тази все още няма обявен награден фонд, но няма да е под миналогодишния, т.е. като минимум около милион лева + приходите от билети и ТВ права.

П.С. Доживях да ме баннат от официалния форум на клуба - някакви макарони, спагети или подобни индивиди. Не съм го вярвал, че е възможно, но ей на - крайните ултраси на отбора ни са по-скоро вредни и се вълнуват само от това да правят наколенки където трябва за някой лев, отколкото да си подкрепят отбора и единението на феновете. Ма все тая, някакви си спагетоподобни няма да ме откажат от отбора на сърцето ми. Та разбирам омразата на някои хора тук към организираните лумпени - да, безумен цирей са, но пък "собственикът" е още по-зле и от тях!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 юли 2023 10:32

И числото прави добра селекция,май с тях няма да се преборим за трето място.
Такова спокойно лято не помня да е имало.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 10 юли 2023 10:58

Миналата година с големите очаквания даже тях не можахме да минем, а сега какво остава ...

Да гледат мачовете в Европа, където реално могат да се спечелят пари.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 10 юли 2023 11:47

Според Бориморов ще се борим за титлата!

Според Костов отбора е готов да се пребори за титлата!

Така, че сега ни остава да видим как ще стане това...
Моите очаквания са да завършим между 4-то и 6-то място. Всичко по-нагоре ще е изненада!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 10 юли 2023 11:56

И според един друг щяхме да се борим за титлата и групите на ЛК, но максимума бяха 10 точки изоставане от третия и отпадане от малтийци. Миналата година не те видях да го натякваш, даже не знаеше, че Мъри го е казал, което беше по-смешното. :lol: :lol:

С треньорите от последните 10 години - само с Люпко имаше шанс за титла, всичко останало просто не ставаше за нещо голямо, резултатите го показаха.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 юли 2023 12:35

Жоро Миланов до кога ще го чакаме, сигурно е някакъв бог :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”