Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот LoveAndPeace » 04 юли 2023 11:34

1914.1902 написа:
LoveAndPeace написа:
1914.1902 написа:
LoveAndPeace написа:
1914.1902 написа:
LoveAndPeace написа:Спонсора на Реал надали има 2/3ти мнозинство при вземането на решения.

А феновете какво мнозинство имат, след като целта на Мъри беше да копираме Реал, Байерн и Барселона чрез Сдружението? Перес ли решава кой да треньор, Перес ли решава кой да бъде продаден и кой да бъде взет или феновете? :oops:

УС не са на стадиона в Мадрид, значи и СЗ не трябва да са на стадиона в София, след като ще копираме баш Реал. ;)

Перес решава , но феновете решават дали въобще Перес ще е човека , който решава. И ако не са доволни от решенията му избират друг.
Емирейтс ли купиха Белингам и ще получат 10% от следващият му трансфер ? Анчелоти дали е благодарил на авиокомпанията по този повод ??

От Реал не дават отчет за договорите, а треньорите не коментират директорите, ръководството и заробващите неща според тях на пресконференции.

Като ми даваш пример за благодарност към спонсорите, не забравяй, че имаше благодарности и към т.нар. Сдружение, друг такъв случай в голям клуб (Реал, Барса и Байерн), към който се стремят Мъри и компания няма. Или пък да видим Анчелоти/Шави и Тухел да си рекламират Сдружението. :lol: :lol: :lol:

Да извадим изводите извън скоби - В единия клуб се работи професионално и спонсора е само спонсор , президента не е собственик , феновете са фенове , треньора се занимава с трениране , защото всичко друго си работи както трябва.
Та ....Ако в Левски спонсора беше само спонсор , президента беше свободен от зависимости човек и вземаше решения само и единствено за благото на Левски , феновете са фенове (да не се бърка с потребители без право на протест) , то почти съм сигурен , че и треньора щеше да е само треньор.

Отвори страниците на тези отбори в социалните мрежи и провери колко са били доволни феновете през годините от Перес, Бартомеу и Салихамиджич/Кан, а после пак казвай, че там феновете са си само фенове.

Не , нищо общо няма. Става въпрос за гласуване на кредит на доверие за определен период от време. Разбира се , че ще има някакви решения и стъпки , които ще бъдат критикувани. Живеем в демокрация и всеки е свободен да изкаже мнението си.
Феновете на Байерн буквално изгониха рекламодател , но това не е поставило под въпрос формата на управление на клуба.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 04 юли 2023 11:51

TristaNNN написа:Да, вярно, че имаше такава идея за членските карти. Не я ли издъвкахме и нея, че е прах в очите и нищо няма да произходи?
Впрочем, що Първия не я възобнови, докато такива като мене, немалко впрочем, съвсем не се откажат и от този абонамент?
Както казах, не помня наизуст пустия устав и не съм сигурен каква толкова фатална връзка има с пресконференцията, чак пък да откаже разни хора, ама не пречи да го погледна като се оправи сайта. Далеч съм от мисълта, че за пореден път от мухата се прави слон :mrgreen:, ама око да види.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AOmCOtWOQqw&t=4s[/youtube]

Трябвало да се допитат до членовете на "Сдружението" преди да се поискат оставки .... дали и как го има в устава им, не знам... нещо беше от сорта, че решенията се взимат, чрез допитване към членовете на "Сдружението"... то това е и в основата им.

п.п.Между другото то и никъде не е записано в устава им, че трябва да станат 20к членове и тогава да придобият акциите, уж щяха да го добавят, не знам какво са добавили или махнали от устава им. Та, май повечето им неща са на дадена дума.

п.п.2 ;) Малко изгледах, та основното е: Членовете ще бъдат питани за важни решения... как и под каква форма е в устава, го оставям на теб.
Успех
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 04 юли 2023 12:21

Kotooshu написа:
TristaNNN написа:Да, вярно, че имаше такава идея за членските карти. Не я ли издъвкахме и нея, че е прах в очите и нищо няма да произходи?
Впрочем, що Първия не я възобнови, докато такива като мене, немалко впрочем, съвсем не се откажат и от този абонамент?
Както казах, не помня наизуст пустия устав и не съм сигурен каква толкова фатална връзка има с пресконференцията, чак пък да откаже разни хора, ама не пречи да го погледна като се оправи сайта. Далеч съм от мисълта, че за пореден път от мухата се прави слон :mrgreen:, ама око да види.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AOmCOtWOQqw&t=4s[/youtube]

Трябвало да се допитат до членовете на "Сдружението" преди да се поискат оставки .... дали и как го има в устава им, не знам... нещо беше от сорта, че решенията се взимат, чрез допитване към членовете на "Сдружението"... то това е и в основата им.

п.п.Между другото то и никъде не е записано в устава им, че трябва да станат 20к членове и тогава да придобият акциите, уж щяха да го добавят, не знам какво са добавили или махнали от устава им. Та, май повечето им неща са на дадена дума.

п.п.2 ;) Малко изгледах, та основното е: Членовете ще бъдат питани за важни решения... как и под каква форма е в устава, го оставям на теб.
Успех

Ще ме извинявате , че се намесвам в разговора. Това с 20те хиляди са думи на Мъри и са препратка към приблизителната бройка към онзи момент на членските карти. Общо взето това беше и началото на края на самата идея за членските карти , защото от този момент и Мъри и Ивков и всички официални канали на Левски просто "дръпнаха шалтера" на членството.
Към онзи момент не разбирах защо двамата така открито пренебрегват едното за сметка на другото , но при вече ясна времева линия на конфликтите и търканията ми става ясно.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 04 юли 2023 12:32

LoveAndPeace написа:Ще ме извинявате , че се намесвам в разговора. Това с 20те хиляди са думи на Мъри и са препратка към приблизителната бройка към онзи момент на членските карти. Общо взето това беше и началото на края на самата идея за членските карти , защото от този момент и Мъри и Ивков и всички официални канали на Левски просто "дръпнаха шалтера" на членството.
Към онзи момент не разбирах защо двамата така открито пренебрегват едното за сметка на другото , но при вече ясна времева линия на конфликтите и търканията ми става ясно.

Да, така беше, .... много далновидно от тяхна страна, убиха една добра идея, вместо да се развива за сметка на мъртво родено сдружение.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 юли 2023 12:49

Ама аз пак да питам защо Първия не възобнови тази прекрасна идея, след като злите нарко директори и треньори вече ги няма? Какво му пречи - Iliana Raeva ще му напише една пламенна реч, свиква Грънчарите и готово. Да не го е страх, че едно потенциално гласуване на левскарите с членски карти за Ел Президенте ще прати Фамилията на борсата? :mrgreen:
И друго да питам - Първия що пак е сух тука? :lol: Освен Пръв мажоритар не беше ли и Пръв съсдруженец и Пръв съосновател на Левски на Левскарите?
Следвайки вашата логика аз пък ще кажа, че той е виновен, а не Мъри и Ивков. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 04 юли 2023 13:20

Извинете, че се намесвам с въпрос за по - маловажни неща от Стоилов, сдружения, Сираков и прочие и ви занимавам с Левски, но някой гледа ли контролата? Има ли разлика в стила на игра между Левски на Топчо и този на Костов? Досега не успях да гледам нито една контрола.
110 години любов!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 04 юли 2023 13:43

Kotooshu написа:
LoveAndPeace написа:Ще ме извинявате , че се намесвам в разговора. Това с 20те хиляди са думи на Мъри и са препратка към приблизителната бройка към онзи момент на членските карти. Общо взето това беше и началото на края на самата идея за членските карти , защото от този момент и Мъри и Ивков и всички официални канали на Левски просто "дръпнаха шалтера" на членството.

Да, така беше, .... много далновидно от тяхна страна, убиха една добра идея, вместо да се развива за сметка на мъртво родено сдружение.

Абсолютно по същия начин мислех и аз към онзи момент. Пропускаш момента , че тогава горе долу е почнало прилапването на клуба от милото ни Мило. Днес пост на щерката , утре спонсорство на жената ........"А за Тити нещо няма ли ?" попитал Мажоритаря....."Има." отвърнал милото ни Мило и бууум спонсор на баскетболния франкенщай петнящ името Левски.
Противоборството членски карти - сдружение е било същност скритото мерене на сили.
От дистанцията на времето , ако е имало малко повече изтекла информация щях да се включа в Сдружението , ако че многократно съм ги хранил къде с основание , къде не.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 04 юли 2023 13:48

groti написа:Извинете, че се намесвам с въпрос за по - маловажни неща от Стоилов, сдружения, Сираков и прочие и ви занимавам с Левски, но някой гледа ли контролата? Има ли разлика в стила на игра между Левски на Топчо и този на Костов? Досега не успях да гледам нито една контрола.

Добре си направил :lol: изнасяме не особено успешно все още , при атака бековете влизат към центъра и малко се получава турлюгювеч. Централния защитник подава на другия цз и или подава на Краев/Митков/Чандъров който я боци към някое от крилата или направо централния я боци към това крило.
За момента не са добре нещата , но време има. Поне до зимата Костов е бетон.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 04 юли 2023 13:59

groti написа:Извинете, че се намесвам с въпрос за по - маловажни неща от Стоилов, сдружения, Сираков и прочие и ви занимавам с Левски, но някой гледа ли контролата? Има ли разлика в стила на игра между Левски на Топчо и този на Костов? Досега не успях да гледам нито една контрола.

Никаква разлика от последната година,два паса не могат да вържат.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 04 юли 2023 14:01

Гледах я почти цялата. Играхме повече с топката. През повечето време бяхме в половината на Марица, но положителните неща свършват с това. Излишно задържане на топката вместо бързо разиграване, лош контрол над нея, грешни пасове. При Топчо разиграването повече ми харесваше. Освен това топката непрекъснато се движи назад и няма острота в играта. Защитата е безобразна. Дадохме няколко 100 % -ви възможности за гол. Можехме и да не победим в тази среща. Като ритъм играхме бавно и мудно.
Чудя се какво да кажа като нещо положително за играта ни или по - добро от преди, но не се сещам. Общо взето тъпчем на едно и също място.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”