По-вероятно е с него да бяхме завършили трети. Най-малкото съм сигурен, че нямаше да се надупим на Лудогорец и тирето в последните 2 кръга от плейофите, а и ми се струва че с лекота щяхме да бием тирето в мача от редовния сезон пролетта.NOMER14 написа:... Някой сигурен ли е, че с Мъри щяхме да завършим четвърти?
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
- metodito
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Би трябвало да е така, но четейки нЕкои мнения виждам по скоро мантра - "Без Мъри - нема Левски" !metodito написа:"Мъревисти"? Мислех, че всички тук сме... "левскаристи".
Никой не го мисли това, "Игра". Лично аз мисля, че без Мъри няма да има един определен "Левски", а не въобще клуба. Но на теория и за съжаление би могло да се случи именно това - по съвпадение или не.
rane написа:По-вероятно е с него да бяхме завършили трети. Най-малкото съм сигурен, че нямаше да се надупим на Лудогорец и тирето в последните 2 кръга от плейофите, а и ми се струва че с лекота щяхме да бием тирето в мача от редовния сезон пролетта.NOMER14 написа:... Някой сигурен ли е, че с Мъри щяхме да завършим четвърти?
Направо първи, как ги пишете тези неща не знам.

Като стана дума за менте четирибуквията, вчера гледах първото полувреме на Чорбата срещу Шепши, онзи ден също срещу Марибор.
Макар и да играха основно с пълнежа, има от какво да си създам основателни притеснения за Първи кръг. А и с тая доста солидна за родните стандарти, дори все още незавършила, селекция, май са се засилили да следват модела Разград.
Следващата им контрола е срещу Динамо(Загреб), а след това отиват в Солун да играят с Арис.
Междувременно ние ще разцъкваме с Етър и Марица.
Макар и да играха основно с пълнежа, има от какво да си създам основателни притеснения за Първи кръг. А и с тая доста солидна за родните стандарти, дори все още незавършила, селекция, май са се засилили да следват модела Разград.
Следващата им контрола е срещу Динамо(Загреб), а след това отиват в Солун да играят с Арис.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

-
Стига се джавкайте за Мъри и Сирака, подкрепа за Левски и това е, кой с каквото може, фланелка, шалче, абонаментна карта, билет. Подкрепяме си отбора и това е, 3 години няма да си ги заличим сами. Ние вдигнахме отбора, ние трябва да си го държим, като се изплатят дълговете тогава да спорим за Мъри, Сирака и Ивков.
-
Няма да си заебаваме отбора след тоя дълг път, който извървяхме, а имаме още да вървим!!!
Не, не, не и не.Blue_Blood84 написа:Стига се джавкайте за Мъри и Сирака, подкрепа за Левски и това е, кой с каквото може, фланелка, шалче, абонаментна карта, билет. Подкрепяме си отбора и това е, 3 години няма да си ги заличим сами. Ние вдигнахме отбора, ние трябва да си го държим, като се изплатят дълговете тогава да спорим за Мъри, Сирака и Ивков.
Тези, които изгониха кадърните и работещи хора в клуба, те да плащат дълговете сега.
Аз десятък на палмите и пари за заплата на съпруга на И. Раева отказвам да плащам. Да си направят още 40-50 кампании за акциЙ и да си изплащат дълговете, заедно с бизнес клуба от богати, знаещи и можещи хора в него.
От мен бойкот и само бойкот за тези мошеници и лъжци!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
TristaNNN написа:Като стана дума за менте четирибуквията, вчера гледах първото полувреме на Чорбата срещу Шепши, онзи ден също срещу Марибор.
Аз погледнах головете,нищо особено не видях,айде първото може да е дузпа,вторият един удар на Герена ,добър ,влезе,третия -рикошети някакви ,цецекаря искаше да подаде на друг ,топката му се замота и излезе без да иска на позиция.
Не видях супер мисъл .
А гола на румънците си беше редовен.Както и да е,склонни сме винаги чуждата кокошка да я правим патка
САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:Има една приказка - Не знам как трябва да е,ама и така не е.
Нещо такова е ситуацията в Левски.
Тцъ, лафът при нас в момента е:
Нищо не очаквам и пак съм разочарован
Аматьорщината е потресаваща...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
THE G.A.M.E написа:ПисАх на какво се дължеше ентусиазмът. Пропуснах Купата, където и С.С. си каза, че не е очаквал подобно представяне и тимът е надскочил състоянието си.tmanolov написа:Ужасяващи глупости, при това на търкалета. То не беше толкова отдавна бре - харпуните и 11 мача без победа. И пак на стадиона имаше по 8-10К в мачовете с мижитурки. Сега силно ме съмнява да напълним Герена дори и за мача с албанците
И не, нямаше по 7-8 хил. всеки мач.
С по 2-3 хил. бяхме надолу, но както се казва, това са само числа.
Разочарованието можеше да го видим и усетим, както по форуми/соц. мрежи, така и в реала.
Ест. далеч съм от идеята, че Мъри е виновникът. Просто беше част от проблемите и не направи почти нищо, за да ги реши.
Бягството... Малко ми напомня на онези българи, дето се отказват от България и отиват да са "нормални" на Запад.
Абсолютно и на 100% подкрепям - по-добре нямаше как да се каже. Точно като избягалите на Запад е и Мъри - хем го разбирам (както и тях), хем ми е гадно, щото то няма кой друг, освен него (тях) да разрие тези безобразни Авгиеви обори, които са и в страната ни, и в клуба ни в частност
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.