Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Без цензура!
miro_rz написа:Края на една ера, капитана напусна кораба. Успех му пожелаваме, много радости ни донесе!
Евала хейтър ;) Все повече радости да получаваш в живота.
Мислих, че радостите ти- ги носят твоите зелени любимци.
На мен за вас не ми пука изобщо. Като мухите сте, гледам да ви избутам от мен да не ми създавате излишен досаден шум
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
vlong написа:По взаимно съгласие, още от микренския означава шест заплати,нали?
Някои си мислят, че по взаимно съгласие буквално значи "без пари". :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- MASTER_COOL
- Контакти:
Благодарим ти, Мини Купър!
Завинаги един от нас! 8-)
Завинаги един от нас! 8-)
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Едно е сигурно, тръгва си по богат. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- MASTER_COOL
- Контакти:
Купър сподели на стори в Инстаграм послание на Илиан Илиев-младши към него и написа няколко изречения в отговор на халфа.
"Капитане, благодарен съм, че имах възможността да бъда около някой като теб, както като човек, така и като професионалист! За мен беше чест да споделя една и съща съблекалня с теб. Винаги беше позитивен, пълен с енергия, готов да помогнеш на всеки, който не се чувстваше най-добре, и беше до по-младите играчи, когато се нуждаеха от насоки. Ти беше истински лидер, дори когато нещата не вървяха по начина, по който всички искахме, ти винаги вярваше в нас и ни тласкаше напред", написа Илиев.
"Братко мой, тъжен съм, че си тръгвам, но също така беше чест да имам възможността да се докосна до този клуб и неговата култура. Искаше ми се нещата да бяха различни, но такъв е животът. Пожелавам на теб и на армейците само добро здраве и успех. Само ЦСКА", отговори Купър.
Купър може да е всякакъв, но е ГОЛЯМ като човек и професионалист. Не коментирам форма и това, което показваше за нас.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- damyanov1963
MASTER_COOL написа:Купър сподели на стори в Инстаграм послание на Илиан Илиев-младши към него и написа няколко изречения в отговор на халфа.
"Капитане, благодарен съм, че имах възможността да бъда около някой като теб, както като човек, така и като професионалист! За мен беше чест да споделя една и съща съблекалня с теб. Винаги беше позитивен, пълен с енергия, готов да помогнеш на всеки, който не се чувстваше най-добре, и беше до по-младите играчи, когато се нуждаеха от насоки. Ти беше истински лидер, дори когато нещата не вървяха по начина, по който всички искахме, ти винаги вярваше в нас и ни тласкаше напред", написа Илиев.
"Братко мой, тъжен съм, че си тръгвам, но също така беше чест да имам възможността да се докосна до този клуб и неговата култура. Искаше ми се нещата да бяха различни, но такъв е животът. Пожелавам на теб и на армейците само добро здраве и успех. Само ЦСКА", отговори Купър.
Купър може да е всякакъв, но е ГОЛЯМ като човек и професионалист. Не коментирам форма и това, което показваше за нас.
Е, резонните изхвърляния. Не вярвам да го познаваш лично. Навремето имаше лаф за такива, като него - Много е добър... по душа.
Прави ми впечатление, че тия новите попълнения, дето казват - идвам в най-големия клуб на България, ви докараха до това положение.
А па в Левски каже ли някой такъв - Можем да станем шампиони и отбора тръгва стремглаво надолу :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
miro_rz написа:Вълчан написа:Локо минаха метър с тези 2 греди в продълженията но белите го отнесоха. С нетърпение чакам отборът да играе в Добрич. Някой ги подценяват но доста ядове ще имат противниците на Добруджа.
Левски или Добруджа?
И двете дядо попе!
Привърженик съм на Левски. Но Добруджа е, и винаги ще остане в сърцето ми като номер 1.