Thsmith написа:Аз ненавиждам Ватникленд от дъното на душата си и им желая всичко най лошо, но е хубаво да не се "пресолява манджата" на ниво комуникация. Когато се започне с огън и жупел по някой и половината неща не са добре обмислени, това само обезсилва основата на другата 1/2 вина, които имат солидно покритие. Либералите направиха същата грешка и с Тръмп. Опитаха да го атакуват на всички фронтове и така причините за които си струваше да бъде атакуван, просто избледняха в океана от глупости. Отгоре на това, привържениците му не само не се разклатиха, а се обединиха и започнаха да отхвърлят като "фейк" дори нещата, които принципно биха ги притеснили.
По-добре да се атакува някой за 2-3 неща, но те да са солидно аргументирани, а не за 103 и от тях 50 да са страхотна дивотия.
Всъщност с целия този масиран пропаганден щурм за сатанизация на Русия, се постига точно обратният ефект. Познавам хора (двама по-точно, да съм коректен), които нито са про Запад, нито про Русия, но са ми споделяли, че цялата тая всекидневна пропаганда как ние (Запада) сме добрите, а Русия е лошата, вече им е дошла до гуша .... нормалните хора знаят, че светът не е черно бял, а многоцветен .... и когато някой се опитва ожесточено да те убеди как всъщност светът Е черно-бял, то той олеква тотално накрая и те губи .....