Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот tmanolov » 26 юни 2023 13:09

Aronaks написа:
mikata написа:Крайно време е да излезе някой да каже какво се случва в Левски.

Какво трябва да се случва в Левски? Имаме треньор, води се подготовка, обсъжда се селекция. Какво повече трябва да знаеш? И всеки ден да се реве за Мъри, няма кой да го върне на Герена. Сам реши да си тръгне, прав му път. Левски не е Мъри, не е и Сираков. Който има пари да заповяда, да купува клуба, да изплаща задълженията и да назначава Мъри, Ивков или който си там иска. Подкрепяйте си отбора и не бъдете като НКПСЗ.

А нищо, наистина всичко си точно - скоро ще имаме по 500-1000 фена на мача като припоците, картите, ако паднат наполовина, ще е чутовен успех, баражът ще е мечта, селекцията верно се обсъжда - ма изходящата, входящата ще е с даскета и рераси. Мда, наистина всичко е точно, драма няма, пък и оня аскувксия алчняк сам си тръгна, нали, наикой не го е гонил.

П.С. Сега пак ще има заглавия тип "трансферен провал на Мъри направи нещо си", "изхвърлен от Мъри нещо си", "издънка на Мъри нещо си", "Костов взема 3-4-5 пъти по-малко от Мъри" - що бе, що все с Мъри се сравняват? Нали е един никойчо?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 26 юни 2023 13:18

tmanolov написа:Кое не разбирате - крайните ситуации изискват крайни мерки - само адмирации за подобни хора от мен. Българският народ е в това състояние точно заради подобни на горните изказвания - ма дайте кротко, ма дайте леко, ма да не се пролива кръв. И за финал - е, глейте ги румънците - утрепаха чаушеску и станаха народ, а ние.

Топки се искат, топки. И да няма зависимости - с женскополови лафчета няма да стане. Да, и с фейбук лафчета няма да стане, ма по-добре фейсбук лафчета, отколкото пълно мълчание - лично мнение! Ако ние, дето претендираме, че сме уж велика публика, бяхме пребили поне един чернодрешко и/или служител по някои фирми, ситуацията с гаврите с нас нямаше да е такава. Ма со кротце да е, да не сме варвари - и после рев. Е, що ревете?

С бая си по-дърт от мен, а аз още след тинейджърските си години се отказах да се надявам на революции и такива неща. У фесбоклука е абсолютен смях да се коментира каквото и да било. Под статии на новинарски емисии, все едно тече преброяване на олигофрените в държавата.

На действия абсолютно нищо няма да се случи. Нито в Левски, нито в политиката. Просто живуркане и съществуване.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 26 юни 2023 13:28

1914.1902 написа:
koisa написа:Доста интересни коментари под благодарствения пост на клуба за РД на най-милото Мило в официалната фейсбук страница. :lol:

Интересно е да четеш простащини?

Нека пак да цитирам един човек, който ти написа следното: ''някои хора верно сте изплискали легена''. Да се знае!

Знам, че за вас Семейните приказливци тези слагачества са нещо напълно естествено.
А, за изплискването на легена не се притеснявай. Важното е, че някои хора сте отдолу и си мислите, че изплискването е дъжд.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 26 юни 2023 13:30

1914.1902 написа:В Сдружението е по-демократично: реагираш с ха-ха и веднага те блокират.

Абе, не знам за сдружението. Но тук всеки път като ти отговоря подобаващо ми трият коментарите. А, твоите простотии, тъпотии и глупости си стоят. Дори да са пряка обида. Та толкова за демократичността спрямо теб.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 26 юни 2023 13:30

Дежурния турбо-хипер спец пак е обсебил форума с жълти шекели! Чаушеско го убиха френските и горбачовските служби в смъртоносен тандем и то в таен "процес", защото се опъваше на колонизацията. Другото са лафове на разни мозъци в този форум.

П.С.А демотаковата дойде защото белязания от Кремъл ни предаде на един кораб, Максим Горки,край бреговете на Малта...........
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 26 юни 2023 13:31

teerr написа:
LoveAndPeace написа:
teerr написа:
Странджата написа:Като гледам тука, Пригожин няма да е сам :)

Нали лорд Миндя каза,че гледаме на живо падането на Путин?Вие гледате..........
А ние къде да гледаме ареста,Денков и Марчето да пуснат руската телевизия и пуканци съм приготвил и бирчока изтуден........

По руската телевизия пък какво ще видят , песньовки и все в порядке друзья.

Като гледам - и днес няма да има нов филм от Пригожин. Ще взема да си пусна нещо друго...

П.С.Да си дойдем на думата.............Само Левски.
П.С 2. И моля стига с тоя Мъри.............

Скоро ще се подхлъзне и ще падне от някой прозорец. То не само в RuZia са опасни прозорците.
Само Левски.
Няма стига. Той беше надеждата на голяма част от левскарите за поемане в правилната посока.
В този ред на мисли , смяташ ли че в момента Левски върви в правилната посока ?

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 26 юни 2023 13:41

На Милото , мило му сипали :lol: какъв спек , че чак и коментарите забранили.

П.С. На таблото пред което се правят интервютата след мач , баш в най-централната и видима част има реклама на фен шопа :roll: :roll: с екипите на Джома без спонсор :lol: :lol: професионален спортен клуб

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 26 юни 2023 13:43

I_Tuk_Froid_Pobedi написа:
koisa написа:Доста интересни коментари под благодарствения пост на клуба за РД на най-милото Мило в официалната фейсбук страница. :lol:

Профанщината царува в милата татковина. Милото може да е всякакъв, ама да му пожелават това да му е последният рожден ден и подобни...еми съжалявам, но не го разбирам.

Същите лумпени скандират: "Умрете селяни" и развяват пиратски знамена и свастики. Преди това източваха магазина на клуба биейки се в гърдите, че са със "сини" сърца, но когато им спряха кранчето, започнаха да недоволстват.
Нито съм "За", нито "Против" Мило, но Левски не страда от хора като него, а от дрогирани сини припоци, които повече вземат от клуба колкото дават. Жалки хора, които ако ги няма, клуба няма да страда.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 26 юни 2023 13:46

Soulen написа:
tmanolov написа:Кое не разбирате - крайните ситуации изискват крайни мерки - само адмирации за подобни хора от мен. Българският народ е в това състояние точно заради подобни на горните изказвания - ма дайте кротко, ма дайте леко, ма да не се пролива кръв. И за финал - е, глейте ги румънците - утрепаха чаушеску и станаха народ, а ние.

Топки се искат, топки. И да няма зависимости - с женскополови лафчета няма да стане. Да, и с фейбук лафчета няма да стане, ма по-добре фейсбук лафчета, отколкото пълно мълчание - лично мнение! Ако ние, дето претендираме, че сме уж велика публика, бяхме пребили поне един чернодрешко и/или служител по някои фирми, ситуацията с гаврите с нас нямаше да е такава. Ма со кротце да е, да не сме варвари - и после рев. Е, що ревете?

С бая си по-дърт от мен, а аз още след тинейджърските си години се отказах да се надявам на революции и такива неща. У фесбоклука е абсолютен смях да се коментира каквото и да било. Под статии на новинарски емисии, все едно тече преброяване на олигофрените в държавата.

На действия абсолютно нищо няма да се случи. Нито в Левски, нито в политиката. Просто живуркане и съществуване.

Абсолютно си прав, но все ми се иска нещо да се случи, да се отприщи тази насъбрана енергия, както беше онзи мега ентусиазъм около мача с ПАОК.... Хиляди пъти предпочитам срама от Хамрун след епопеята с ПАОК, пред това просто да паднем от маляките и да си го спестим. Нещо такова ми се иска и сега, но знам, че е крайна утопия. Сигурно затова и нямам фесбоклук :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 26 юни 2023 13:47

koisa написа:
1914.1902 написа:

Интересно е да четеш простащини?

Нека пак да цитирам един човек, който ти написа следното: ''някои хора верно сте изплискали легена''. Да се знае!

Знам, че за вас Семейните приказливци тези слагачества са нещо напълно естествено.
А, за изплискването на легена не се притеснявай. Важното е, че някои хора сте отдолу и си мислите, че изплискването е дъжд.

Каква семейна приказка, даже не следвам тази страница.... филм+.

Върни се в “Левски”