Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот teerr » 25 юни 2023 10:44

Странджата написа:Като гледам тука, Пригожин няма да е сам :)

Нали лорд Миндя каза,че гледаме на живо падането на Путин?Вие гледате..........
А ние къде да гледаме ареста,Денков и Марчето да пуснат руската телевизия и пуканци съм приготвил и бирчока изтуден........
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 25 юни 2023 14:01

teerr написа:
Странджата написа:Като гледам тука, Пригожин няма да е сам :)

Нали лорд Миндя каза,че гледаме на живо падането на Путин?Вие гледате..........
А ние къде да гледаме ареста,Денков и Марчето да пуснат руската телевизия и пуканци съм приготвил и бирчока изтуден........

По руската телевизия пък какво ще видят , песньовки и все в порядке друзья.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 25 юни 2023 14:33

Един от силните хора в Галатасарай – Ерден Тимур потвърди, че очаква да получи дял от Левски, а българският клуб е част от мащабен проект.

„На 7 юни казах, че администрацията на Галатасарай има пред себе си да решава важни въпроси относно спонсорство и реализацията на важни проекти. На дневен ред е да получа дял от българския Левски“, разказва Тимур.

„Има още няколко отбора, които ще бъдат част от мащабния ни проект. Ще бъдат установени връзки между инфраструктурите на различните клубове. Много скоро ще има развитие“, добави Тимур.

От миналата година той е част от ръководното тяло на Галатасарай. Тимур заема длъжността на заместник председател на съвета на директорите на турския гранд.

41-годишният адвокат и бизнесмен е голям привърженик на Галатасарай и оказа финансова подкрепа на клуба при осъществяването на няколко трансфера още преди да влезе в управата на турския гранд. Един от трансферите, които той финансира е този на Радамел Фалкао в Галатасарай....
https://www.kotasport.com/turski-biznes ... ot-levski/
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 25 юни 2023 15:21

santiliana написа:Един от силните хора в Галатасарай – Ерден Тимур потвърди, че очаква да получи дял от Левски, а българският клуб е част от мащабен проект.

„На 7 юни казах, че администрацията на Галатасарай има пред себе си да решава важни въпроси относно спонсорство и реализацията на важни проекти. На дневен ред е да получа дял от българския Левски“, разказва Тимур.

„Има още няколко отбора, които ще бъдат част от мащабния ни проект. Ще бъдат установени връзки между инфраструктурите на различните клубове. Много скоро ще има развитие“, добави Тимур.

От миналата година той е част от ръководното тяло на Галатасарай. Тимур заема длъжността на заместник председател на съвета на директорите на турския гранд.

41-годишният адвокат и бизнесмен е голям привърженик на Галатасарай и оказа финансова подкрепа на клуба при осъществяването на няколко трансфера още преди да влезе в управата на турския гранд. Един от трансферите, които той финансира е този на Радамел Фалкао в Галатасарай....
https://www.kotasport.com/turski-biznes ... ot-levski/

Ха сега де! Насето ли послъгва или Галатасарай? :mrgreen:

На линия
vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 25 юни 2023 16:11

Сираков каза,че не се водят преговори за собствеността ,а на този турчин може би са му предложени от новите акции?
САМО ЛЕВСКИ!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 25 юни 2023 17:13

Гусин съпругът на г-жа Раева никога не лъже и си държи на думата - ей го, тръгна си ден преди Мъри, нали? Честити нови цени на картите - мисля, че нашите най-евтини са по-скъпи от най-скъпите на всички останали. Ово е класа - “вълкът” няма да си остави колата в калта я го е измислил - 30% за НАП = 30% отгоре - няма да разваляме рахата на работодателя, пардон спонсора и да намаляваме парите за семейството на г-жа Раева! Позор - дано има повече от 2 мача в ект, че да се купят поне 2000 карти. Аз лично съм пас - още не съм си взел и от колекцията на Адидас, а тя е наистина топ. И като си спомня какви боклуци по 120+ лева на хома имам, дето се разпадат на първото пране…
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 25 юни 2023 18:02

Народа е казал, че няма дим без огън.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

На линия
vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 25 юни 2023 18:06

Айде,първи гол,на юношка.Щеше да ми е любопитно да видим и Стивън Жерар,ама Костов не го е взел да тренира с отбора.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 25 юни 2023 18:15

Много лапетии в средатата и в атака.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 25 юни 2023 18:25