miro_rz написа:За да се подпийне не трябва ли да се изтрезнее!?
Не точно, за да имаш махмурлук, трябва да спреш да пиеш(Леми Килмистер, Моторхед) :lol:
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
miro_rz написа:За да се подпийне не трябва ли да се изтрезнее!?
realno написа:miro_rz написа:Бог да го прости, много му беше сладко!
На днешната дата починали майка му и чичо му. т.е. може да не е случайна (естествена) смъртта му на тази дата.
ugly bug написа:Добре бе говеда, ...
Разбирам, че всички сте кухи гъдулки ама повечето от вас са с два грама повече мозАк от Шезлонга.
Покривайте рогите с нещо .
Жега е !
Съвсем изфирясахте.
Дори и двете виШи даде фира...
damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:W84me написа:Бездарното Тире и тая година ще ни забавлява!
Да, забавата идва.Това 1:17 си плаче за подобряване при великите географски открития на подуене... :mrgreen:
Обичащия Пирин, дето припознал Литекс и си мисли, че подписа му не се отнася за него, я кажи с каква голова разлика вие се отчетохте в ШЛ?
А помниш ли, че същата вечер, когато ние се класирахме за нея, вие отстранихте един абсолютен дебютант в ЕКТ( не Мура, тя вас ви отстрани, Хайдук Кула се казваше) с гол на чужд терен в последната секунда и агитчицата ви се радваше все едно сте спечелили ШЛ :lol:
Полуфинал...Ще ти го кажа буква по буква белким средношколския ти ум го осмисли. П О Л У Ф И Н А Л!!!
Виж сега обичащия Пирин, припознал Литекс който си мисли, че подписа му не се отнася за него - Еквивалента на полуфинал от времето на милковибалев е радост, като за спечелване на ШЛ при отстраняване на Хайдук Кула в последната секунда с гол на чужд терен, отпадане от абсолютен дебютант в ЕКТ още в първия кръг, разгромяване от 6вепси с 0:6 и т.н.
И още - 35 години не сте играли напролет в Европа, какво чакате, милковибалев да възкръсне ли :lol:
П.п. Много ме кефиш, като те изкарвам от нерви, следващия път напиши нещо с още по-големи букви, по-големи интервали и повече удивители :lol:
obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:W84me написа:Бездарното Тире и тая година ще ни забавлява!
Да, забавата идва.Това 1:17 си плаче за подобряване при великите географски открития на подуене... :mrgreen:
Обичащия Пирин, дето припознал Литекс и си мисли, че подписа му не се отнася за него, я кажи с каква голова разлика вие се отчетохте в ШЛ?
А помниш ли, че същата вечер, когато ние се класирахме за нея, вие отстранихте един абсолютен дебютант в ЕКТ( не Мура, тя вас ви отстрани, Хайдук Кула се казваше) с гол на чужд терен в последната секунда и агитчицата ви се радваше все едно сте спечелили ШЛ :lol:
Полуфинал...Ще ти го кажа буква по буква белким средношколския ти ум го осмисли. П О Л У Ф И Н А Л!!!
Виж сега обичащия Пирин, припознал Литекс който си мисли, че подписа му не се отнася за него - Еквивалента на полуфинал от времето на милковибалев е радост, като за спечелване на ШЛ при отстраняване на Хайдук Кула в последната секунда с гол на чужд терен, отпадане от абсолютен дебютант в ЕКТ още в първия кръг, разгромяване от 6вепси с 0:6 и т.н.
И още - 35 години не сте играли напролет в Европа, какво чакате, милковибалев да възкръсне ли :lol:
П.п. Много ме кефиш, като те изкарвам от нерви, следващия път напиши нещо с още по-големи букви, по-големи интервали и повече удивители :lol:
Пиша ти го с големи букви за да можеш да го прочетеш, че на тези години един метилов алкохол ти е останал радост.
Няма как да ме изкараш извън нерви особено тук в този форум. Има наистина трудни неща в този живот и някакъв объркан левскар не е сред тях.
Когато ЦСКА игра полуфинал в турнира играеха само шампиони. Сега е сбирщайн.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:Да, забавата идва.Това 1:17 си плаче за подобряване при великите географски открития на подуене... :mrgreen:
Пиша ти го с големи букви за да можеш да го прочетеш, че на тези години един метилов алкохол ти е останал радост.
Няма как да ме изкараш извън нерви особено тук в този форум. Има наистина трудни неща в този живот и някакъв объркан левскар не е сред тях.
Виж сега обичащия Пирин, припознал Литекс, който казва, че е от ЦСКА и си мисли, че подписа му не се отнася за него - ходете на черква, палете свещи, правете курбани, ти поне си от село, имаш какво да колиш, да възкръсне милковибалев, че откакто го няма 35 години не можете да си покажете носа напролет в Европа :idea:
П.п. И аз мога да те цитирам в подписа си, че сте Сбирщайн, но няма смисъл, то се вижда от всички :lol:
По негово време, когато взимахте най-добрите футболисти, да "отбиват казармата" при вас, не бяхте Сбирщайн, така ли излиза :lol:
obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:Обичащия Пирин, дето припознал Литекс и си мисли, че подписа му не се отнася за него, я кажи с каква голова разлика вие се отчетохте в ШЛ?
Виж сега обичащия Пирин, припознал Литекс, който казва, че е от ЦСКА и си мисли, че подписа му не се отнася за него - ходете на черква, палете свещи, правете курбани, ти поне си от село, имаш какво да колиш, да възкръсне милковибалев, че откакто го няма 35 години не можете да си покажете носа напролет в Европа :idea:
П.п. И аз мога да те цитирам в подписа си, че сте Сбирщайн, но няма смисъл, то се вижда от всички :lol:
По негово време, когато взимахте най-добрите футболисти, да "отбиват казармата" при вас, не бяхте Сбирщайн, така ли излиза :lol:
Сбирщайн е ШЛ, но ти мисли каквото искаш.Казах ти метиловия алкохол не прощава.
Не съм се раждал на село, но и да бях се родил нямаше са ме е срам.Там са истинските хора и ценности. Жълтопаветниците като теб им гледаме сеира денонощно. Гледайте си прайда и с обикновените хора не се занимавайте
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
ivan56 написа:Винаги е забавно да четеш, чорбари и говеда.
Кой повече обирал каймака от футболисти през кукувизма.
Поне едно тенеке да имаше от Европата.
Май само ние и албанците от цоц лагера нямаме тенеке.
Потребители, разглеждащи този форум: capnclive, drvasko98, Google [Bot], ikar, insaneboy1, mrw8, olimpi, Ventsi1999 и 31 госта