Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот icko65 » 25 фев 2023 19:08

THE G.A.M.E написа:
delqnski47 написа:Ти като си решил да атакуваш Москва и да я завзимаш питал ли си ги Китай, Индия, Бразилия и останалите в БРИКС, а може и Северна Корея кво мислят по въпроса.
Тая работа дет си я мислиш няма как да стане. Извинявай, ама в САЩ 3 дена сваляха някъв балон... айде, моля ти се... :))
Мани "превземането на Москва", ами кажи, защо при посещението на Байдън в Киев, че и по на Изток, нито една руска ракета на падна в Украйна ?
Па злите езици и очи шушукат и са видели, нЕкви 30-на Ф32 над Украйна, пък инак руската авиация контролирала въздушното пространство ? :)
Тц, тц, тц... "Сатаната" бил в обсега на свещенните руски-божии ракети, и онези да не го думнат.
Мислих, че руснаците немат страх от никого ... :)

Ти си уникално невеж ли тъп ли незнам как да те нарека...Така с лека ръка ги думкаш президентите на държавите...До сега да си запалил 3 световна ако решаваш
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 25 фев 2023 19:39

JimBeam написа:Над 80 държави са против Русия и почти цяла Европа без Унгария и ти това наричаш шепа слуги?

Виж хубаво списъчето .... сред "осъждащите" Русия в тази нищо не означаваща декларацийка са и държави като Унгария, Бразилия, Сърбия, Саудитска Арабия и т.н. .... същите на дела обаче са абсолютни безразлични към чуждата за тях война с Украйна и си търгуват свободно с Русия, не й налагат никакви санкции, изключая Унгария заради ЕС оковите ....

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 25 фев 2023 20:14

fcb_bg написа:
JimBeam написа:
THE G.A.M.E написа:
delqnski47 написа:Ти като си решил да атакуваш Москва и да я завзимаш питал ли си ги Китай, Индия, Бразилия и останалите в БРИКС, а може и Северна Корея кво мислят по въпроса.
Тая работа дет си я мислиш няма как да стане. Извинявай, ама в САЩ 3 дена сваляха някъв балон... айде, моля ти се... :))
Мани "превземането на Москва", ами кажи, защо при посещението на Байдън в Киев, че и по на Изток, нито една руска ракета на падна в Украйна ?
Па злите езици и очи шушукат и са видели, нЕкви 30-на Ф32 над Украйна, пък инак руската авиация контролирала въздушното пространство ? :)
Тц, тц, тц... "Сатаната" бил в обсега на свещенните руски-божии ракети, и онези да не го думнат.

Ти майни това, ама по Русия 24 чух там някакъв комунист в ефир да казва, че руски самолети са ескортирали Байдън до Киев. Представяш ли си до какво ниво пропаганда се стига в Русия и не знам кой нормален човек би повярвал на тази глупост. :)

Шшш, ти верно ли Раша 24 бичиш? Бая бот ще излезеш...

Не, нищо не бича. Ако не знаеш може да попаднеш на такива видеа и без да гледаш тези канали? Трябва ли да ти обяснявам как става и какво е Интернет и социални мрежи? Мисля, че си достатъчно умен, за да знаеш кое как става, ама като гледам какво пишеш май, май не си много?

ReBorn1982 написа:
JimBeam написа:Над 80 държави са против Русия и почти цяла Европа без Унгария и ти това наричаш шепа слуги?

Виж хубаво списъчето .... сред "осъждащите" Русия в тази нищо не означаваща декларацийка са и държави като Унгария, Бразилия, Сърбия, Саудитска Арабия и т.н. .... същите на дела обаче са абсолютни безразлични към чуждата за тях война с Украйна и си търгуват свободно с Русия, не й налагат никакви санкции, изключая Унгария заради ЕС оковите ....

141 държави за теб са шепа? Какво ли е за теб две шепи?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 фев 2023 20:15

А листовки за поведение в Киев раздавани ли са при визитата на Главния?
Кво шушукат злите езици, а, Игра?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 фев 2023 20:16

JimBeam написа:
fcb_bg написа:
JimBeam написа:
THE G.A.M.E написа:

Ти майни това, ама по Русия 24 чух там някакъв комунист в ефир да казва, че руски самолети са ескортирали Байдън до Киев. Представяш ли си до какво ниво пропаганда се стига в Русия и не знам кой нормален човек би повярвал на тази глупост. :)

Шшш, ти верно ли Раша 24 бичиш? Бая бот ще излезеш...

Не, нищо не бича. Ако не знаеш може да попаднеш на такива видеа и без да гледаш тези канали? Трябва ли да ти обяснявам как става и какво е Интернет и социални мрежи? Мисля, че си достатъчно умен, за да знаеш кое как става, ама като гледам какво пишеш май, май не си много?

Не е нужно са влизаш в оправдателен режим.
Не ми пука.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 25 фев 2023 20:17

Като не ти пука какво ме занимаваш с твоите глупости? Стой си там в необятната руска шир "Г-н неутрален и аз съм против войната, Русия и Путин понеже съм от този регион".

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 25 фев 2023 20:19

ReBorn1982 написа:
ivan56 написа:Една година през, която целият свят за сетен път видя какво представлява руската кочина.

Само лека корекция - САЩ и шепа слуги хич не са "целият свят" ..... даже са малка част от него.

Много е смешно, когато някой каже "целия цивилизационен свят". Аз не виждам, с какво САЩ и колониите му са по- цивилизовани от Китай, освен с ежедневните масови стрелби в поредния щат.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 25 фев 2023 20:42

nghcvth написа:
ReBorn1982 написа:
ivan56 написа:Една година през, която целият свят за сетен път видя какво представлява руската кочина.

Само лека корекция - САЩ и шепа слуги хич не са "целият свят" ..... даже са малка част от него.

Много е смешно, когато някой каже "целия цивилизационен свят". Аз не виждам, с какво САЩ и колониите му са по- цивилизовани от Китай, освен с ежедневните масови стрелби в поредния щат.

Не някой..Уточни..Тсмити е най върлия им защитник
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 25 фев 2023 20:47

Не съм много съгласен, т. нар. евроатлантици използват на конвейр тоя термин по медиите.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 25 фев 2023 21:42

Каква е била винаги, агресивни диви азиатци.
Горна Волта с ракети.
Поуки с тези глупаци начело на водещите държави естествено няма да има.
Остава ние да палим свещи да ни е далеч от задника, че както и тук така и в обществото има достатъчно путинофли и кухи кратуни, които ще свалят гащите при евентуален сценарий като в Украйна.

Светни ме кога едно нападение на държава е демократично и оправдано и кога е дива азиатска агресия.Само да ти кажа, че Окрайната не е ратифицирала договора за границата с Русия, т. е. границата тепърва ще се установява.

Върни се в “Свободна зона”