reddek написа:На мен лично въобще не ми харесва играта на отбора, но какво да се прави. Честно казано не зная колко Гонзо разбира от работата си като треньор, но знам че въобще не разбира от работата си да мотивира играчите. До като беше на терена той мачкаше другия отбор с играта си той даваше пример на останалите и те го следваха. Като треньор обаче нещата са съвсем различни, особено с новото поколение лигльовци дето ги имаме, дето 90% от тях са бутани от ляво от дясно до като стигнат до това си положение. Та мисля че нещото върху което той трябва да работи е подхода към футболистите. В момента това което виждам в играта на Левски е Страх! Страх да не сбъркат защото господин шефа ще ги направи на нищо в съблекалнята. Когато това се промени може би и Гонзо ще стане добър треньор.

Самочувствието на Гонзо на терена му беше достатъчно, но на скамейката му идва малко в повечке.

Общо взето си прав ...
Но проблема на Левски не е само страха ( който наистина се вижда отчетливо ) ...
Проблема е, че до тук нямаме мач БЕЗ СГРЕШЕН СТАРТОВ СЪСТАВ !
Да, имаше контузии, и се е налагало да влизат хора, които не са от титулярите.
И тук пак проблем - Незбистрен титулярен състав !
Левски в абсолютно всеки мач ( в това число и контролите ) ... Излиза с различен състав.
Да не говорим за пълната липса на обиграност на новите със старите играчи ...
И това при положение, че си водил 2 месеца подготовка и вече си изиграл всичко на всичко 15-на мача ...
Безумие и аматьорщина !
Нужно ли е и да посочвам игровия хаос при контри на съперника, при наши контри, при постепенната ни атака ... и т.н. ? !!
То ако проблема беше само страха на играчите, с мед да ни хранят ...