Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот milen.hristov » 25 авг 2011 23:00

magga написа:Ще питам колегата модератор защо не трие коментарите като този над моя ???? Напълно излишни ..... Като цяло на това момиченце коментарите са супер лишени от смисъл,но айде модераторите да си вършат малко от малко работата,че иначе ще стане форум в който най-дългото мнение ще е " ха-ха" или " :lol: "

на шега-тогава няма да и остане нито едно мнение
сериозно-опитах,но това е невъзможно винаги има или подобни коментари или такива със усмивки.Пък и колегите с изтритите коментари мрънкат,че е могло и да се изтрие коментара на някой друг и т.н.

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 25 авг 2011 23:03

milen.hristov написа:
magga написа:Ще питам колегата модератор защо не трие коментарите като този над моя ???? Напълно излишни ..... Като цяло на това момиченце коментарите са супер лишени от смисъл,но айде модераторите да си вършат малко от малко работата,че иначе ще стане форум в който най-дългото мнение ще е " ха-ха" или " :lol: "

на шега-тогава няма да и остане нито едно мнение
сериозно-опитах,но това е невъзможно винаги има или подобни коментари или такива със усмивки.Пък и колегите с изтритите коментари мрънкат,че е могло и да се изтрие коментара на някой друг и т.н.

Сериозно-може ли да има човек с 10 000 коментара ????
шегичка-трий каквото трябва пък който иска да мрънка :lol:
иначе това си е жив спам и то дразнещ,който ей така за идеята се пише

shammi
Контакти:

Мнениеот shammi » 26 авг 2011 08:32

vvessel написа:
shammi написа:
Ти определено си ОЧЕВАДНО ЧЕРВЕН. Гонзо има много важни и решаващи мачовете голове, както и решаващи титлата. Говоря за мачовете с Левски. За национала може да не се е проявил в най-добра светлина, но в Левски определено беше решаващ футболист. А това , че сега се дъни като треньор не е негова вина. Вината е на Батков ,че е сложил неподходящия човек на това място. И теб да те сложат треньор и ти ще се мъчиш да направиш нещо, но като не го умееш, не го правиш. Това е положението.[/quote
[/quote]

Изобщо не съм очевадно червен, просто гледам реално на нещата. Колегата под твоето мнение е схванал какво имах предвид... В нито едно мое мнение не отричам заслугите на Гонзо в Левски, но не мога да приема, че е най - най и това, че като е легенда трябва да му давам кредит на доверие завинаги. И като футболист е бил критикуван от мен и сега като треньор и факта, че е вкарал 15 гола на ЦСКА не е повод да си замълчавам за грешките, които прави.

п.п. Някой ще отрече ли, че беше типичен таран и очакваше отбора да играе за него?? Личното ми мнение е, че просто зад него имаше добри плеймейкъри, които му правеха играта, та те по - малко ли са легенди??
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

reddek
Контакти:

Мнениеот reddek » 26 авг 2011 10:04

На мен лично въобще не ми харесва играта на отбора, но какво да се прави. Честно казано не зная колко Гонзо разбира от работата си като треньор, но знам че въобще не разбира от работата си да мотивира играчите. До като беше на терена той мачкаше другия отбор с играта си той даваше пример на останалите и те го следваха. Като треньор обаче нещата са съвсем различни, особено с новото поколение лигльовци дето ги имаме, дето 90% от тях са бутани от ляво от дясно до като стигнат до това си положение. Та мисля че нещото върху което той трябва да работи е подхода към футболистите. В момента това което виждам в играта на Левски е Страх! Страх да не сбъркат защото господин шефа ще ги направи на нищо в съблекалнята. Когато това се промени може би и Гонзо ще стане добър треньор. :mrgreen: Самочувствието на Гонзо на терена му беше достатъчно, но на скамейката му идва малко в повечке. :)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 авг 2011 12:38

reddek написа:На мен лично въобще не ми харесва играта на отбора, но какво да се прави. Честно казано не зная колко Гонзо разбира от работата си като треньор, но знам че въобще не разбира от работата си да мотивира играчите. До като беше на терена той мачкаше другия отбор с играта си той даваше пример на останалите и те го следваха. Като треньор обаче нещата са съвсем различни, особено с новото поколение лигльовци дето ги имаме, дето 90% от тях са бутани от ляво от дясно до като стигнат до това си положение. Та мисля че нещото върху което той трябва да работи е подхода към футболистите. В момента това което виждам в играта на Левски е Страх! Страх да не сбъркат защото господин шефа ще ги направи на нищо в съблекалнята. Когато това се промени може би и Гонзо ще стане добър треньор. :mrgreen: Самочувствието на Гонзо на терена му беше достатъчно, но на скамейката му идва малко в повечке. :)

Общо взето си прав ...

Но проблема на Левски не е само страха ( който наистина се вижда отчетливо ) ...
Проблема е, че до тук нямаме мач БЕЗ СГРЕШЕН СТАРТОВ СЪСТАВ !
Да, имаше контузии, и се е налагало да влизат хора, които не са от титулярите.
И тук пак проблем - Незбистрен титулярен състав !
Левски в абсолютно всеки мач ( в това число и контролите ) ... Излиза с различен състав.
Да не говорим за пълната липса на обиграност на новите със старите играчи ...
И това при положение, че си водил 2 месеца подготовка и вече си изиграл всичко на всичко 15-на мача ...
Безумие и аматьорщина !
Нужно ли е и да посочвам игровия хаос при контри на съперника, при наши контри, при постепенната ни атака ... и т.н. ? !!

То ако проблема беше само страха на играчите, с мед да ни хранят ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

reddek
Контакти:

Мнениеот reddek » 26 авг 2011 13:06

THE G.A.M.E написа:
reddek написа:

Общо взето си прав ...

Но проблема на Левски не е само страха ( който наистина се вижда отчетливо ) ...
Проблема е, че до тук нямаме мач БЕЗ СГРЕШЕН СТАРТОВ СЪСТАВ !
Да, имаше контузии, и се е налагало да влизат хора, които не са от титулярите.
И тук пак проблем - Незбистрен титулярен състав !
Левски в абсолютно всеки мач ( в това число и контролите ) ... Излиза с различен състав.
Да не говорим за пълната липса на обиграност на новите със старите играчи ...
И това при положение, че си водил 2 месеца подготовка и вече си изиграл всичко на всичко 15-на мача ...
Безумие и аматьорщина !
Нужно ли е и да посочвам игровия хаос при контри на съперника, при наши контри, при постепенната ни атака ... и т.н. ? !!

То ако проблема беше само страха на играчите, с мед да ни хранят ...

Хехеххе и ти си прав. Нещото което най-много не ми харесва е че Гонзо за разлика от друг път като беше футболист, излизаше и казваше. - Да играхме трагично съжалявам! Пък сега само ни говори, че трябва време, трябва да се обиграват футболистите. Еми не знам за време ама имам чувство, че с всеки изминал мач почваме все по зле и по зле да играем. До като в първите мачове в Европа имаше някаква надежда, че действително може нещо да се случи с времето, сега нищо не виждам което да вдъхва оптимизъм за в бъдеще. Всички казват, да му дадем време, съгласен съм добре да ми каже един човек какво се подобри в отбора от като Гонзо го води и ще призная че съм в грешка, не че зависи от мен дали Гонзо ще остане но все пак :mrgreen:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 26 авг 2011 13:08

Най-накрая Гонзо се реши да извади Йовов от групата.
Откога трябваше да го направи,доста закъсня.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 26 авг 2011 13:42

гонзо , бъди мъж и си подай оставка! не ставаш за ник'ъв чеп . с тара убихте името Левски , затова ви мразя и двамата .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 26 авг 2011 13:43

Гонзо,не ставаш,иди си,докато все още има отбор!

Spaceout
Контакти:

Мнениеот Spaceout » 26 авг 2011 13:46

Гонзо некадърник,Гонзо нещастник Гонзо смешник Гонзо помяр и прочие.Тука сутрин се събуждат с Гозно и заспиват с Него :Д сигорно докато го правят пак за него си мислят.Много става жалка картинката заради некви големи капацитети който по цял ден и нощ мислят как да обидат Гонзо,аз съм сигорен че неговото име го споневат повече от на семеиството и приятелите си зети заедно.Тука до там се стигна в омразата че се почна дори да се обесняват как той никога не е бил добър нападател и как не ставал за Левски.Ама всички забравят как излизаше на терена как целия стадион му скандираше името,как се изпъваха трансперати пак за него.Стигна се до там некфи смешни форумни мишоци да се молят Левски да губи мачове за да махнат Гонзо.АБе вие какви фенове сте че дори се биете в гърдите колко големи сте били??Не напротив вие сте никоЙ,тука се избиват комплекси и излива омраза защото сте НИКОЙ!колко от тукащните Големци и разбирачи ходят на мач на Любимия си отбор?Или само тука ходите вие-Или когато Левски побеждава или играе в Европа а каде сте когато има наи-голяма нужда от вас??Стойте и си пишете на листче колко мразите Гонзо и коментарчета за да не ги забрашите случайно :Д еи такива като вас Дори и САФ да доиде ще бъде прогонен завинаги и ще бъде признат за наи-слабия:Д първо дами отидете на мач подкрепете отбора за който сте не е нужно да е Левски всеки има право на избор в живота си :Д и тогава почнете да плуете :Д Жалки сте!

Върни се в “Левски”