Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Laetitia
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Laetitia » 26 май 2012 12:55

Не съм казала, че ще трябват 2-3 години, чети по-добре. ;) Написах, че отбор се гради с мисъл и перспектива и за следващите (2-3) години.
То със сериозна работа и качествени попълнения и за няколко месеца може да се направи стабилен и боеспособен тим.
Глупаво е да мислим само как да добутаме сезона, а на следващия да се чудим как и защо ни бият като маче у дирек.
Инак, да, честите треньорски смени са пагубни за един отбор и това е едно от нещата, които ни изядоха главата тази година, а и предишните.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 26 май 2012 15:46

Отново правя предложението - бих искал да финансирам възстановяването на транспаранта "ЛЕВСКИ - ТИ СИ ВСИЧКО ЗА НАС". Тъкмо ще влезе в употреба за новия сезон, може още от ЕКТ през юли.

Първият път не се поде моето предложение, вероятно НФК разполага с достатъчно средства - дано!

Пишете на лична...

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 26 май 2012 16:00

Bobby1177 написа:Отново правя предложението - бих искал да финансирам възстановяването на транспаранта "ЛЕВСКИ - ТИ СИ ВСИЧКО ЗА НАС". Тъкмо ще влезе в употреба за новия сезон, може още от ЕКТ през юли.

Първият път не се поде моето предложение, вероятно НФК разполага с достатъчно средства - дано!

Пишете на лична...

то, май само за юли ще трябва, пич. За два мача има ли смисъл?! ;)
Шегувам се. Идеята ти е страхотна, незнам защо не намира разбиране от НФК...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 26 май 2012 16:42

zlobul написа:подозирам , че Гаджев в крайна сметка няма да си тръгне , но да видим . Иначе -целия отбор е за смяна ! Преди време бях писал и все още го твърдя -в момента Левски няма по силен футболист от шуменския деко ,който беше резерва в престоя си на герена , та оттук нататък си првете сметка кво имаме в наличност :)))

Такова ни е и ръководството в последните 5 години, преди 5 години стъпих за първи път на Герена, тогава станахме шампиони срещу Литекс и от тогава не съм видял на живо купа за любимия ми отбор. Може ли аз да съм на 16 и да виждам от 360 км, че в Левски нищо не е наред, а там "управляващите" да не го виждат, или може би си затварят очите. А относно Мирослав Иванов - и теб да те "изритат" от любимия ти отбор и ти ще играеш на 110 процента, за да им докажеш че са сгрешили, сега неслучайно той направи Лудогорец шампион. Много ми е интересно всичко около Илиян Илиев вече - човекът събира екип от Левскари, а не някакви си Тоневци и подобни, които не милеят за клубът. Не вярвам обаче да се задържи много човека, ако не спечели нещо първата година, което е нещо абсурдно. Не можеш за 1 година да направиш никакъв отбор, камули в Левски, където си под постоянно напрежение. Поне имаме начело един Истински Левскар, който е играл за Клубът и знае какво става в него. Каквото и да се случи, аз винаги ще ходя там, там на Герена и ще подкрепям любимият си отбор.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 26 май 2012 18:10

[offtopic]Играчите на Литекс прекалено скъпи за ЦСКА, Левски и Лудогорец - какви са цените на звездите
Отборът на Литекс вече обяви, че от следващия сезон няма да съществува в сегашния си вид и ще се раздели с голяма част от настоящите си титуляри, но звездите на тима в лицето на Георги Миланов, Николай Бодуров и Петър Занев са със сериозни цени, които на практика ги правят непродаваеми в другите български клубове. Както е известно, към тях интерес има от ЦСКА, Левски и Лудогорец.

Sportal.bg научи, че трансферната сума, която босът на оранжевите Гриша Ганчев иска за Георги Миланов е точно 2 млн. евро. Това е цена, която не може да плати нито един роден отбор. Значително по-евтини са националните бранители Бодуров и Занев, но и те трудно могат да бъдат купени от роден клуб.

Първият струва 700 000 евро, а левият бек на Литекс е оценен на 400 000 от европейската валута.

Според информация на нашата медия ловчанлии нямат намерение да отстъпват от горепосочените цени.
sportal.bg[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 26 май 2012 18:17

ralka_levskarka написа:[offtopic]Играчите на Литекс прекалено скъпи за ЦСКА, Левски и Лудогорец - какви са цените на звездите
Отборът на Литекс вече обяви, че от следващия сезон няма да съществува в сегашния си вид и ще се раздели с голяма част от настоящите си титуляри, но звездите на тима в лицето на Георги Миланов, Николай Бодуров и Петър Занев са със сериозни цени, които на практика ги правят непродаваеми в другите български клубове. Както е известно, към тях интерес има от ЦСКА, Левски и Лудогорец.

Sportal.bg научи, че трансферната сума, която босът на оранжевите Гриша Ганчев иска за Георги Миланов е точно 2 млн. евро. Това е цена, която не може да плати нито един роден отбор. Значително по-евтини са националните бранители Бодуров и Занев, но и те трудно могат да бъдат купени от роден клуб.

Първият струва 700 000 евро, а левият бек на Литекс е оценен на 400 000 от европейската валута.

Според информация на нашата медия ловчанлии нямат намерение да отстъпват от горепосочените цени.
sportal.bg[/offtopic]

Ралке,хич и не гледай към играчи на литекс.Такива като тях не ни трябват.И причината не е в "цената"...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 май 2012 18:20

leski написа:
amstel_beer написа:
Rivaldo10 написа:За Никасио не се пише нищо, а той май ни е най-нужен. :?

Напълно си прав. :idea:

Да,..ама Никасио не иска на Герена,Никасио иска в ЦСКА !.. ;)

[offtopic]Да,.. ама шейх Гърнето няма пукната паричка, даже и да има - не обича да плаща, а чичко ти Ганчев е всичко друго но не тъп ;)[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 май 2012 18:22

фифи перото написа:Ралке,хич и не гледай към играчи на литекс.Такива като тях не ни трябват.И причината не е в "цената"...

Мисля, че не ни трябват играчи, които немогат да скачат на квартални тимчета ... Най вече на такива от Панчарево. :lol: :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 26 май 2012 18:39

THE G.A.M.E написа:
фифи перото написа:Ралке,хич и не гледай към играчи на литекс.Такива като тях не ни трябват.И причината не е в "цената"...

Мисля, че не ни трябват играчи, които немогат да скачат на квартални тимчета ... Най вече на такива от Панчарево. :lol: :mrgreen:

не могат или..не искат ;) [offtopic]продажници не ни трябват.[/offtopic]
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 26 май 2012 18:42

фифи перото написа:
ralka_levskarka написа:[offtopic]Играчите на Литекс прекалено скъпи за ЦСКА, Левски и Лудогорец - какви са цените на звездите

sportal.bg[/offtopic]

Ралке,хич и не гледай към играчи на литекс.Такива като тях не ни трябват.И причината не е в "цената"...

Знам, че няма да дойдат, аз и не искам ;) Тези на Литекс са последните играчи, които ще искам в Левски. Поставих го просто за информация 8-)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”