Ония Ромео беше пощръклял, ех журналисти терористи

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
csimoen2 написа:mikata написа:Трябва да се продава ако има оферти и парите да отидат в НАП. За нищо няма да се борим. С останалите няма да изпаднем. Пак ще си останат няколко прилични играчи.
НАП май вече е платен, още миналата седмица!
"Имаше много неща, които футболистите не искаха да правят или не разбираха защо трябва да ги повтарят толкова често. Те бяха доста елементарни и това ги дразнеше. Това бе едно от нещата, които Роси не успя да разбере. Той повтаряше едно упражнение много пъти, местеше играчите с по десет сантиметра по време на цялата тренировка - няма да си тук, а ще си малко по-вляво. Ето тези неща дразнеха футболистите. Аз се опитвах да бъда някакъв мост между тях и него. В тази връзка съм доволен, че има приятелство между мен и тях - сега ми е приятно да ходя на "Герена".
Делио Роси дойде тук, без да е работил никъде извън Италия. Манталитетът у нас е много различен, а при него сякаш нямаше обратна връзка. Всички футболисти се опитваха да го разбират, въпреки че изказваха недоволство от повторението на елементарни неща. Аз им казвах -"Не желаете да повтаряте, но не го правите на мач. Как искате тогава да спре да ви кара да го правите?".
Потребители, разглеждащи този форум: LoveAndPeace, maxi1914 и 25 госта